![]() |
To mislite na reset veze na par minuta nakon 24h provedenih na netu ili ?
Ili pukne na sat-dva-više ? |
ehm, da, meni se vec par nedjelja oko 11h dogodilo da oko pol sata-sat vremena nisam mogao na net... gamad :wtf:
|
meni pukne skroz pa moram novi konekt raditi....i ponekad se teško logiram pa moram ručno upisivati password(tak je ona "teta" rekla)iako bi to moglo biti i nešto drugo...
|
Citiraj:
Jucer mi je tako pukla veza nakon 2h provedena na internetu. |
kak vama idu torrenti u zadnjih 3-4 dana.
sa sajtova s kojih sam prije skidao išlo je max (200kb/s) sada mi se sve vuče na cca 40-50kb/s a torrent ima cca 2000+ seedera... :( |
Meni je veza prestala pucat. Da imam i ja problema sa brzinom. Imam najmanji smart paket i brzina je max 25kb/s.
|
Meni idu fino full brzinom, 55-60kB/s. UL ograničen na 15kB/s kad skidam.
|
meni isto sve super, idu mi 100-150kb/s po komadu, kad nabacam 5-6 torrenta onda skida sa 202-205kb/s... i vise sam nego zadovoljan :)
kad skidam upload ogranicim na 5kb/s |
ma nije problem s upload brzinom
probao sam 5-10-15-20 onda sam popizdio i stavio 0 (max) pa eto...nejde... budem doma pogledao još malo bolje kaj se događa :) nije da sam nekaj mjenjao po pitanju mreže ili torrent klijenta (utorrent) |
evo jutros sam dignuo torrente i krenulo je sa 150kb/s..a nadam se da bu dalje išlo ok....
|
trenutno imam:
VOLJAsmart3:
VOLJAflat:
|
ja imam VOLJAflat 2/256 i placam 130kn+79kn... znaci 130kn za paket i 79kn te-komu :chears:
|
to je znači FLAT za 210kn.. T-Comov FLAT je 220kn... tih 10kn ni sim ni tam.. ok, onda ipak ostajem na ovom smart paketu, brzina mi nije baš prebitna, al ipak nebi bila na odmet, ne..:)
|
ha cuj, 10kn sim tam... ja sa tom brzinom mjesecno napravim 250GB prometa pa i vise :D
|
samo da provjerim....dobio sam podatke od voljatela za spajanje, trenutno sam na 5GIGA kod iskona. da ne dobivam dva racuna, jer cu koristiti voljatel, trebam preko neta deaktivirati DSL kod iskona i to par radnih dana prije isteka tekuceg mjeseca, da mi ne sjednu na trajni nalog. deaktiviram iskon 26.3. i onda cekam 1.4. da se spojim na voljatel.
i toe to? |
meni se ne zeli spojiti uopce, tcom radi bez problema, ostali?
|
mislim da bi ti cinjenica sto sam trenutno online trebala dati odgovor na pitanje :banana:
|
@ reboot: za iskon neznam, ja sam bio na Tcomu 5GB, i trebo sam se prebacit na 1GB da mi ne naplačuju tcomovci.. a spojiti se možeš kad želiš.. iskon će ti full naplatit za ovaj mjesec koji je tekući, a voljatel će ti naplatit dane do kraja mjeseca.. neznam dal i kod iskona postoji paket 1GB, ako ima, trebaš se prebacit na njega..
@ rendula: i ja nekad imam problem.. mislil sam da je to do rutera... disconneta mi se i ne želi se spojiti više... pa idem opet na wizard, connect ili već nešto treće.. i kolko sam skužio, dok sve radi normalno, pod default gateway mi piše DNS, a kad se disconecta, nestane... http://www.max-save.org/thumbs/333597yagh.JPG |
meni u ruteru pise cijelo vrijeme kad se zelim spojiti na voljatel nes tipa "waiting for response" u statusu, ostala polja su prazna. nije do njega, mozda su zajebali nes sa mojim usernameom, nisu me diskonektali pravilno nakon 24h? (desilo mi se jednom da sam se odspojio, ali sam po njihovom jos uvijek bio spojen, pa nisam mogao nis).
|
sredjeno, iz nekog razloga mi je prebacio sa 0 i 33 na 1 i 32 ono vpi i ono drugo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Platio zadnji racun i vise mi nisu stizali. Dobro je sto sam odmah u pocetku izabrao Amis jer ovi smradovi u T-Comu naravno ne daju da odjavis samo paket. |
kod tcoma se samo moras prebaciti na start paket i ne spajati, onda uopce ne placas promet...
|
Citiraj:
evo speedtesta...4 puta sporije, al je flat :zdero: http://www.speedtest.net/result/245314568.png |
vidi sta sam ja bio napravio s brzinom koju ti sad imas :)
Vrijeme na internetu: 667h 34m Promet: 119.53 GB ADSL paket: VOLJAsmart 512kbps/160kbps |
heheh, ma ako i trecinu tog napravim, ja sam zadovoljan ;)
a sigurno budem i vise :-) |
Ne vidim da itko komentira snizenja od t-coma. Kaj mislite, hoce li se to uskoro odrazit i na voljatel? Recimo da njihov 2mbit flat bude kakvih 10kn jeftiniji kao do sad, recimo 168kn :) , to bi bilo sasvim ok.
|
a morali bi, inace ce biti masovan prelazak 2mbit-aša sa voljatela na t-com :D
|
Ako nisu do sada nista napravili nece niti sad. Prije godinu dana korigirali su cijene prije nego je T-com napravio promjene. Kada je T-com digao brzine Voljatel nije reagirao. Samo je mjesec dana kasnije simbolicno promjenio cijene paketa ali ono najvaznije nista. :(
|
Nekaj moraju napraviti, bar 5kn jeftiniji 2MB flat u odnosu na tekom :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:09. |