![]() |
Ak nije problem moze jedna za mene :) isoptija@yahoo.com
|
|
nema i u spam folderu , tamo sam tvoj mail nasao probat cu se ponovo regat sa oni codom ali mislim da mi nece dat ,javim ishod
|
da evo probo i kaze nevalja . pa ako nije problem molicu jos jedan mikazag@gmail.com hvala
|
Imam jedan mali problem, može li tko pomoć objasnit kako da upload-am fajl na demonoid ? Htio bi malo podići ratio i sve korake tamo sam sljedio no na kraju dobijem ovo:
http://www.imagesforme.com/thumbs/1495Untitled.jpg |
Citiraj:
|
Ma jesam i već par mjeseci tako radim no neće "povuć" više od 5-10 kB/s ni jedan torrent a često i stane i nikud da mrdne... pa reko da probam nešto gore stavit...
Inače dok skidam ide čak do 30 kB/s upload no čim se završi padne. Ratio mi 0.160 katastrofa.... će da me banaju :D |
Citiraj:
|
Koji port si odabrao? Stavi neki između 49152 i 65535 pa vidi kako se ponaša. Ako ne upali, uključi enkripciju.
|
Ma jesam, uTorrent je podešen dobro. Koristim 5XXXX port, enkripcija je uključena.
Nešto sam na forumu našao oko IP adrese i da mi se možda zbog toga ne očitava dobro upload ? Some members swear that the best way to ensure that the tracker has logged your IP is to go to the site, log out, clear your cookies (or the Demonoid-related cookies, at least) & your cache, log back in, and visit a few torrent pages before you stop your torrents. Not all members find it necessary to go through all these steps, but you may want to try this if your ratio is not updating correctly Ma budem nešto izmislio... zatrpah temu za "žicanje":D spamom :spam: |
Citiraj:
Poslao sam ti mail. To je zadnji koji imam pa ako i njega zaj onda :lol2: |
|
Zna li itko zasto mi fali sort by humbic ili nesto?
Nikako ih ne mogu poredat po seederima. http://f.exoload.com/thumbnails/uplo...eenShot007.png Ok, problem sam rijesio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
samo da josh jednom zamolim za pozivnicu. |
Citiraj:
molio bih onda pozivnicu na ovaj mail> svaka.boja.je.plava@gmail.com |
|
Molim pozivnicu za demonoid na mumbly at net.hr
:respekt: |
Invitation
Moze i meni jedna pozivnica na s_flajpan(at)yahoo.com - Hvala :chears:
|
Citiraj:
|
Domy moze meni jedna plis :) isoptija@yahoo.com
|
Uploaded: 287.96 MB
Downloaded: 726.66 MB Ratio: 0.40 (Updated once a day) A fajl mi je skinut 2 GB, a uploadan 3 GB. Sta je ovo??? |
Citiraj:
|
dobio flat pa ako moze pozivnica...Buraz11@hotmail.com
hvala unaprijed |
Molim jednu pozivnicu
Vidim da ovdje ljudi jedni drugima djele pozivnice, pa ako neko ima viska i da mu se slat molio bih ga/ju da mi posalje jednu na
tichma@gmail.com unaprjed hvala ----- Pozivnica dobivena, hvala. |
a meni pozivnica? :(
|
Otvoreno...
|
moze meni jedna na .... ?
unaprijed zahvaljujem :) edit: dobio, hvala :chears: |
pozdrav drustvo moze meni jedan invitation code,Hvala:)
EDIT: dobio sam code thx:) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |