![]() |
kada tocno izlazi pach:fiju:
|
evo vam slike od audia i nissana
http://www.imageshack.gr/thumbs/tndy...zzuynnuwm1.jpg http://www.imageshack.gr/thumbs/zfdx...khmzzmvdni.jpg :goood: :goood: |
Citiraj:
Inače volio bi da u patchu izađe RS4! |
Citiraj:
Inače volio bi da u patchu izađe RS4! & LP640 :goood::goood::goood: |
Pa izaći će.
|
Citiraj:
e to bi definitivno volio provozat :goood::goood::goood::goood: baja drugi put samo editiraj post...ne moras pisat drugi isti...nije valjda da zelis zaradit jos koju kaznu...:D:D:D |
Citiraj:
***ENI BUG :care::care::care: Ispričavan se adminima!:chears: |
Citiraj:
i mene to zanima ali nigdje ne mogu nać točne podatke... sada sam upravo čitao o tome na atari forumu i nitko ne govori ništa određeno,programeri plaču da rade bez prestanka, ovi na forumu plaču da još nema patcha...nitko ne govori ništa, samo plaču:lol2: |
Citiraj:
|
nema još patcha, to su vjerojatno fake patchevi ili kako si napisao za nešto drugo
|
To su patchevi za betu, pa ih možeš slobodno zaboravit. Nažalost, datum izlaska patcha još nije poznat. Vjeruje se da je pitanje dana budući da je prema službenim informacijama patch u završnoj fazi testiranja. Međutim, kako se radi o Atariju nije baš da vjerujem službenim informacijama obzirom da je sama igra 4-5 puta odgađana, a patch službeno dvaput.
|
Citiraj:
****Po svemu sudeći nećemo vidit patch da 1/2 7. mjeseca**** *******eni Atari kvari vrlo dobru igru**** |
Citiraj:
|
ja u atariu poslat poruku
|
Nećeš nažalost time ništa dobiti.
|
:goood: :goood: :goood: poslao sam atariju poruku uz pomoc rijecnika:goood: :goood: :goood: :goood: :goood: :goood: :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Još jedan put sramota za jedno jko dobru igru! |
ali do sada nisu ništ konretno napravili samo obećavaju i govore da još malo do izlaska, još malo do izlaska
|
Ha kaj da ti velim; ja sam registriran na njihov forum do kolovoza prošle godine i celo vreme se stvari odgađaju, a oni pričaju priče. Imaju neku ekipu na forumu koja ih stalno opravdava i moderatore koji brišu sve živo kaj netko prosvjeduje jedino kaj su sad prosvjedi postali toliko učestali da ih više ne mogu brisat i micat. U svakom slučaju od trenutka najave igre pa do sad gotovo nikakve informacije ne dolaze, a korisnici se ignoriraju ko zadnje budale. Da ne govorim da su na lokalnim Atarijevim stranicama (Njemačkim, Talijanskim, Engleskim i sl.) bili u istom trenutku objavljeni sasvim drugačiji datumi izlaska igre. Toliko o organizaciji, odgovornosti i odnosu prema kupcima. Tim više sam gnjevan kaj igre rijetko igram pa ih rijetko i kupujem, a ovu sam kupio originalnu.
|
ljudi ja sam skinuo s interneta da moze u igri biti noc na ovoj stranici
:goood: http://www.tdu.com.pl/download.php:goood: :chears: |
Citiraj:
kako je sa svjetlima ? jer ovdje ih ne mozes upalit nego samo blicat ?! :chears: |
Svetla ne rade ni u kojoj kombinaciji tj. nemaju funkciju svjetala. Ako ti se baš sviđa imat upaljena svetla ima caka kako to napravit.
Stisni Esc i odi u options; prije nego klikneš na controls pritisni i drži gumb za svetla, kad kaže da otpustiš sve gumbe ti ga i dalje drži; odi u opcije gdje se mjenja gumb za svetla (mislim da je pod dashboard) i stisni opciju kao da ćeš promjeniti kontrolu; tek tada pusti gumb za svetla koji si držao celo vreme i to ti je to. Izađi iz svega i vidjet ćeš da su ti upaljena konstantno. Ja sam to koristio jedno vreme jer auti guba zgledaju, ali onda da odustao jer auti poput Miure i Ferrarija GTO (dakle, skoro svi kojima se svetla otklapaju) baš ne izgledaju tak guba. Dakako, sada kad stisneš gumb za ablendanje svetla bu ti se zgasila... izazivanje na instant challange radi normalno. |
Citiraj:
Tamo samo upreš L2 i svjetla rade a možeš i blicat. Trebali su tako i ovde napravit! |
Nisam odavno bio ovde...ima li tko kakvih informacija o patchu????
|
Citiraj:
|
Zasad nema novih informacija o patchu; silentio stampa zasad od Atarija.
|
jel se znanesto za patch
|
Prema zadnjim službenim informacijama, patch bi trebao doći jako, jako brzo. Naime, na netu se pojavio nekakav patch i to u verzijama 1.64 i 1.66, međutim Atarijeva preporuka je da se on ne skida i ne koristi jer se radi o razvojnoj fazi patcha koja može uzrokovati poteškoće u online igri tako da je sugestija da se ljudi strpe do službene verzije. S tim patchem također se dobivaju Audi i Nissan, a dok su neki ljudi prijavili znatno poboljšanje, drugi tvrde da nema nikakvih promjena.
U svakom slučaju, vjerojatno je pitanje dana, max. tjedan i po dana. |
Nadam se da je brzo.
BTW sad stiže nova konfa pa će bit peglanja! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |