![]() |
Citiraj:
Ja se nesto bojim probati to na PS3 ili Xboxu. Mogao bih se navući, pa mozda i kupiti konzolu. Ima li kakva zvanicna najava oko datuma za PC? |
Ali se priča da mu je mater hrvatica ,rodom iz Siverića:D
|
Citiraj:
Jos nista... San Andreas je sluzbeno najavljen 16.12.2004. za PC, mjesec i pol nakon izlaska PS2 verzije. Znaci oko polovice 6.mj. mozemo ocekivati najavu za GTA4. |
|
Al malo je smotano napravljeno to što je lik kao Srbin, a u igri se samo rusija spominje i na radiu su ruske pjesme itd...
|
Citiraj:
|
E jbt prije tri sata kod frenda igrao GTA IV, moram priznati da me je ugodno iznenadio. Istina grafika nije nesto posebno dobro odradena kod likova, ali grad i automobili su odlicno napravljeni. Ima toliko puno stvari za istraziti da je to nesto strasno. jbt Mozes ici u cyber caffe i naci si trebu preko neta, onda cak mozes i spam dobiti na mailu, ma strava. Voznja helicem je odlicno uradjena, puno je lakse njime upravljati, nazalost aviona nema. Nova fora je da mozes sjest u taksi ali kao musterija i odes u bilo koji dio grada, ima cak i taximeter i sve, pre bolesno. Sada kada upucas lika u nogu nece trcati ko muha bez glave nego ce sepati. Puno je vise krvi npr kada dodete do covjekovog tijela kojeg ste nekim stvarno ne znam kojim slucajem usmrtili i kada ga pogodite u glavu ili neki drugi dio tijela(preporucam glavu) krv se rasprsne po TV-u.:goood:
Kada citate mail primjetiti ce te mailove od svoje mame, na kojem su pocetak i kraj na Hrvatskom :care: Niko je odlicno odraden, naglasak mu je prejeben. Ako je netko gledao film Ruska obecanja, e pa lik kojeg je Vigo glumio. E jbt isti je. Tako da jedva cekam da izadje za komp, do tada kod frenda svaki petak i subotu :beer: |
|
koje su zadnje vjesti od njih kad izlazi za pc
|
Zakaj nema aviona?
To mi je bila čar SA. |
Ne da nema aviona i countryside su maknuli a to je bio totalni gušt :)
|
Kako su uopce napravljene granice grada?
SA je bio jedan veliki otok, kako je to tu rjeseno? |
Citiraj:
Citiraj:
A dok ga cekamo... San Andreas ENB series http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm Screenovi: http://boris-vorontsov.narod.ru/ss_gtasa01_en.htm Potrebna poprilicno jaka konfiguracija za ovo, samo da se zna... :chears: |
Pa to je ustvari jedan grad, na 3 otoka, odnosno 4 jer prvi dio je podijeljen na 2 otoka
|
Citiraj:
gta IV za pc se ocekuje u listopadu |
Citiraj:
U San Andreasu je bilo mnogo otvorenog prostora i vise aerodroma. Ovdje imas samo jedan grad, bez countrysidea i samo jedan aerodrom. Gdje bi letio sa avionom ? Citiraj:
|
Ono što bi ja volio su tenkovi :) a za avione sam čuo kao da je to zbog 11.rujna, jer su se u prijašnjim gtaima ljudi malo previše sudarali u nebodere :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovo je cisto graficki mod... Nove aute mozes i ne moras dodati. (preporucam Smakkie Mod v2) Probaj pa ces se sam uvjeriti ;) |
Uf, odlicno izgleda ovaj mod za SA, steta kaj imam trenutno samo lap koji to nemoze vrtit. Ovaj Smakkie Mod, jel puno podize sistem req? Imam GMA950 koja vrti SA ok sve na low, osim nativ reze.
|
Citiraj:
mozda je malo zahtjevniji od "klasicnog" SA, ali nista strasno. http://uk.youtube.com/watch?v=5ZtzSr9QZVg Pod "info" su linkovi i popis svega sto je mijenjano. ENB mod dodaje real-time reflections, bloom, puno kvalitetniju vodu i sjene... itd. Kad su mi svi efekti upaljeni, igra se jedva vrti na 5-10 fps :lol2: |
Citiraj:
Inace sam se zezao ubacivanjem downloadnih auta, samo sam nest sje** poslje 20 ubacenih i igra nije radila. Nije mi se dalo sve ponovo. U smakkie modu su svi auti zamijenjeni ili vecina? Htio bih ubacit samo jedan svoj. :) |
|
Citiraj:
Inace, ako modas, napravi backup "data", "models" i "text" foldera i onih par fajlova iz glavnog direktorija zajedno sa glavnim exe, nakon ciste instalacije (samo ih kopiraj u neki zaseban folder). Tako da uvijek imas pri ruci ako nesto pode krivo. Smakkie mod se samo kopira preko igre, nema instalacije. |
Eh super, nasao sam auto koji cu piknut unutra, i mijenja auto koji nije u Smakkie modu zamijenjen.
http://grandtheftauto.filefront.com/...at_Panda;53957 Zamjena za primo. :) Vercetti, hvala na poboljanju GTA dozivljaja. :chears: |
Citiraj:
Vec je unutra. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne moras uzimati modove. Sam sebi ubacis aute koje zelis, zgrade koje zelis, oruzja itd. Inace ranije sam i sam pravio model jednog auta. ZASTAVA 128 je u pitanju, normalno :D. I jako je fino ispalo, ali je gtaplanet.com ili kako se vec stranica zvala riknula pa je sve to nestalo, a CD sa baskupom tog auta ne mogu naci. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |