![]() |
Evo jednog 180/110...hebes musko ispod stotke...heheheh
|
Jebem ti brijem da sam u periodu od početka ovog threada jedno dva puta došao na 110 pa se vratio na 80 :D
|
Ja idem od 110-120 XD Kako dođeš na 80?
Mislim da mi je neka konstantna 115 :D |
Lijepo,pošto imam dva seta obleke,jedan za sport-mode a jedan za morž-mode....dok sam u obleki morž,kad skužim da ženke više ne zanimaju kljove....počem jest posni,tunu,kuruzu i sl kombinacije za večeru. 2mj tako i ako ne poludiš u međuvremenu....eto te na 80 :D naravno recept je i ne skidati se s bajka,ja dodam tenis i basket uz to.
|
Trenutno sam na proteinskim šejkovima ujutro, pošteni ručak i večera nešto zaista sitno ali cilja se jelte na ribu. :p Malo sam se razlio XD XD
|
Hahahha...malo tjelovjezbe i izjegavanje klope posle 20h mislin da bi te vratilo kroz kojih 2-3 mjeseca na neku normalnu kilazu,al jebes mi sve uz film navecer je ipak najbolji cips i kola,e sad jedino mogu izbjegavat filmove...hahahh...
|
Problem je kad radiš mjesecima od 8-20/21/22/23..nevažno. :D _Jelte malo sam precerao i sada ima srediti stvar. :p
|
Ma znam kako je to kad je samo poso/kuca kuca/poso svaki dan itd...jebiga jedes kaj stignes a dok dodjes doma kasno uvecer nema boljega od obilne klope i krkanac
|
Citiraj:
Jednostavno ti treba kalorijski deficit i kile idu dole. Doduše, tijelovježba pomaže i to puno :D Ako promjeniš prehranu ide i još brže :) Ja sam bio član kluba još u prosincu prošle godine - sad sam na 85kg :D |
Istina...samo treba volje imat za to...ja jos nemam,a gle zima je tu.nemogu sad da pazim sta jeden... :p
|
Ja u ovo vrijeme nikak ne pazim na prehranu :D
Rođendani, berbe, kesteni, martinje - previše dobre hrane za odbit :D |
104kg vec 15 godina ista tezina. Cak djeluje i mrsavo na 201cm.
|
Citiraj:
E i to....i nakon svega,bozic i to,opet klopa...jao...imam feel da cu do ljeta biti na 120 |
Ostavi se masnog,friganog,slatkog,kruha,gaziranog,piva...
I nema panike za tezinu. |
Citiraj:
|
Ja imam 113 već godinama, na 191 cm :)
I naravno da se glavnina nakupina koncentrirala oko pasa :) Ali ja nemam problema ko trouble budući se ne trebam šepirit pred ženkama kad se tjeram :D |
Znači, Brko igra za drugu momčad :D
|
Brko je oženjen i ima decu, some jedan :D
|
Je je, sad pokušavaš tu prodat neku make believe priču :D
IZDAO SI SE! :D |
Citiraj:
|
Polako, za kurvaluk nikad nije kasno :D
E da...i sokove izbaciti....bilokakve. Vode s okusima su šećerna smrt. |
Cek malo jel ovo klub 100 ili nutricionisticki forum?hahahhahah
|
Znaš kak su u 80'(Pol.akademija recimo) homoseksualci uvijek bili mrge nabildane na motorima i sl?
na ulazu u 21. stoljeće su odjendom postali ženskaste cicije :D Tako i mi....nekoć bilo moda zgledat ko izlivena Sava....a danas je moda bit fit :D |
A dobro da,to si u pravu...jebiga ja ne pratim modu 😂
|
104 na 185. Krmeee. :D
|
Jedva 135 na 198 :D
|
Hahahah
|
Trebalo bi updejtati listu i napraviti novu, ali bez PDV-a.
Ja imam ravno 100 kg :) |
Evo i moje malenkosti...
Podaci za čipiranje:D : 126kg na 200cm |
to je sa ili bez PDV-a?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |