![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Bilo je. Pa ATI je poznat po tome što kad kupiš novu karticu, možeš očekivati 50% porast performansi u slijedećih godinu dana :)
|
Citiraj:
|
bogme, ako je ovo sve istina, nije dobro za nas... nista od snizenja cijena... :(
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa nije ni trebala HD 2900 XT biti direktni konkurent GTX-u nego negdje između GTS-a 640 i GTX-a. Prije direktni konkurent GTS-ici. Neš ti vijesti... |
ha, više niko nije pametan, moramo čekat neki vjerodostojan test :)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo da se i ja uključim u spam :) fudo
|
Kuler od r600 se grije na 100 stupnjeva C.
http://www.fudzilla.com/index.php?op...d=803&Itemid=1:D Edit: I za kartu treba napajanje od 750W nadalje: http://www.itx.ba/index.php?option=c...d=880&Itemid=1:D Sigurno je neka pila duplo brza od gtxa |
Što je to? Akcija "Nek` svaki dan bude prvi april!" ? :zdero2:
|
tako nekako izgleda...
|
Ja si sad sve mislim da nemamo pojma kakva to bude kartica... moze biti da je 90% ovog sto citamo samo "mazanje ociju"... bumo vidjeli sredinom mjeseca :)
Mene osobno vise zanima RV630 (mid-range chip, ako se ne varam to mu je oznaka).. a mislim da je taj chip i vazniji za AMD/ATI jer ce on ciniti vecinu prodaje. |
|
|
Ma, to samo Fuad pizdi jer je Theo vd. direktora svemira pl. Valich dobio novu grafu na test prije njega:D
|
Trla baba lan a fuad na kraju osto sam :D
Koliko priče i buke oko ničega. Malo strpljena i svi će doči na svoje. |
Citiraj:
Isto tako ni dx10 igara nema, pa i nije tako strašno. "Sretnici" koji su odmah kupili 8800 čekaju da ju iskoriste, a dok čekaju cijene padaju... Meni ne bi baš bilo drago. |
He, he - ono moje se odnosilo na one nestrpljive koji "tragaju za istinom". ;) Sve ovo što si napisao stoji, naravno.
|
Citiraj:
|
Nekako se ne bojim toga i mislim da je realno to nemoguće. Ono što mi dobijemo servirano od strane PR odjela je jedna stvar, ono što upućeniji mogu pročitati između redova je druga stvar, a realna situacija u oba tabora je nešto sasvim drugo. I jedni i drugi znaju dobro što i kako mogu, nekako sumnjam da ijedna veća kompanija riskira na takav način kako se može pročitati na ovom i sličnim forumima. Intel je car, AMD nema odgovor, nVidia ima pilu, ATI je potonuo. Ako razlike i postoje to samo znači da ulažu na različitim mjestima i da dugoročno imaju različite ciljeve. Budimo realni, top grafičke kartice i procesori se prodaju u apsolutno zanemarivom postotku, nekakva reputacija koja dolazi s titulom "firma s najbržom grafičkom" može i utječe na prodajne rezultate i profit ali nikako u količini koja bi nekoga zabrinula. A moramo i uzeti u obzir da dva nama najzanimljivija segmenta poslovanja ovih par kompanija predstavljaju tek dio priče jedne cjeline...
|
U svemu se slažem, no ipak je AMD ušao u poveći, iako logičan, rizik kupovine ATI-a. Ono što AMD-u oduvijek fali, je OEM tržište i na tu kartu vjerojatno dugoročno igra (CPU + Chipset).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Računali su na probleme, a kako će se izvući vidjet' ćemo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:49. |