![]() |
Za Njemačka - Poljska -> 2:0
|
OK!Treba bit optimista...ipak, trebamo razvalit Austrijance: CRO:AUS 2:0 ; Petric 65´, neki Austrijanac (own goal) 78´
hehe Nego, po igrama koje smo pokazali poslje Engleske...i sad kad sam pogledao Tusku-Portugal neznam sto mi trazimo na Euru, ali eto..nadam se da je ono bila diverzija, i da cemo sutra strusit Austrijance bez beda, nadam.. |
Citiraj:
Ajd da dočekam i sutrašnji dan....:chears: |
Ma kakvo je to raspoloženje prije sutrašnje utakmice, himna za nabrijavanje :D
2:0 Klasnić, Petrić (mislim da ipak neće bit Kovač) |
Idemo naši! Još 13 sati!!! Moramo svi biti uz njih,cijeli forum i okolica xD
|
Citiraj:
http://vinovo.magnify.net/watch/play...LXJD8CLBJCTRP0 Tu ima snimak Blazickove izjave, Ivica majstore :care: Sta se tice utakmice, stvorila se atmosfera da cemo tesko nesto napravit na ovom Euru, vecina se pribojava Austrije, al imam i ja neki feeling da cemo ih razbucati ko panta pitu 4:1 ili 5:2 |
4:0 Hrvatska-Austrija,imam neki prokleti dojam da ćemo ih razbit:D
|
Pa da,oni su slabiji od nas,jedino je problem kaj su domaćini i atmosfera,njihovi navijači i sve to.Evo švajcarska je jučer popušila,mislim da bi onda i austrija trebala xD
|
Ma i mene drži neki osjećaj da ćemo ih zgazit ka šta san već prognozira 4 : 1 i šta je bliže utakmica to sam sigurniji u to,a jeb.. mu mater ako ćemo se njih bojat nemamo šta tražit na Euru:Machineg:
|
ma sve vise se bojim te pobjede nad austrijom :D cesto se događalo da izgubimo od puno slabijih protivnika pa onda one jace u skupini pobjedimo
|
Ja imam gadan osjećaj da će Šimunić napravit neko sranje i da ćemo popušit penal zbog tog.
|
nema straha ljudi dobivamo SIGURNOOOO
|
Tako jeeeee!Bolji smo od njih,sve se bude dobro posložilo! Pobijeda definitivno,za Eduarda!
|
A ne ne igrati za Eduarda nikako, samo se sjetite Arsenala i igranje za Eduarda.
|
IMHO popušit ćemo 2 ili 3 naprama 1, sudac će dosudit minimalno jedan penal za austriju i bit će bar jedan crveni karton za naše...
Naravno Austrijanci će selektivno bit zanemareni pri uklizavanjima, ipak su oni domaćin a njemačka je bolji potrošač od hrvata dakle iz skupine moraju dalje njemačka i austrija... :kafa: |
Citiraj:
ja vjerujem u naše i u pobjedu od 2:0... |
Ne znam jesi li gledao jučerašnju utakmicu, ali je sudac bio totalno nepristran. Očekujem danas isti scenarij.
|
Jedva čekam današnju tekmu :)
Uzimam projektor u birc kod prijatelja na terasu i gledamo :) Ma dobit ćemo mi njih, nema nam ravnih :D |
SAMO JE JEDNO
U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO DA PUSTIM SUZU S OKA JER TEBE VOLIM JA ŽIVOT MI DALA BAŠ KAO DA JE ZNALA DA NIKAD NEĆE NESTAT SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!) S PONOSOM NARODU SVOM LJUBI GRB NA DRESU TOM NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ! Ajjjjjjjjjmo kad ce vise poceti,nervozan sam vec |
Pa kaj niste čuli da VODIMO VEĆ 2:0...utakmica je prije počela, zbog najavljene tuče...brzo stavite na 2.HRT !! :D
|
I to HD. Pobjeda je nasa!
|
ima li koja dobra duša koja bi mi poslala na pm ili ovdije link sa kompilacijom nekih navijačkih pjesama jer me pita stari od djevojke a ja se baš nesnalazim trenutno
|
Goooool
|
Bravo Luka, ma bravo svi!!
|
Braaavo!
|
hahah legende su totalno :-)
|
Sudac je bas govno, umjesto da mu da direkt crveni on za njih igra. Olicu treba staviti onu konjsku brljicu i pustiti ga da ode do gola i zabije :D.
|
Po meni naši igraju katastrofalno loše. Vezni red ne postoji. Modrić/Kranjčar nisu dali ni jednu kvalitetnu loptu, Olić ne može uopće loptu primiti. Samo nekakva glupa napucavanja.
|
premalo trčimo, znam da se igrači ne mogu fizički pripremiti za 3 tjedna, jednostavno kranjčar se premalo priključuje napadu, vidimo koliko se često olić nađe u napadu sam da nema nikome dodati, jednostavno nismo dobri, ako pogledamo Tursku koja je po imenima sigurno slabija od nas, ali su puno srčaniji i igra im je bolja. Modrić igra kao defanzivni veznjak sa nikom kovačom, a kranjčar praktički ništa ne radi u napadu, mislim da bi uskoro trebali ući Rakitić (ali mora biti življi, onako kako zna) i eventualno Budan, ili čak da se pranjić pomakne naprijed, a šimunić prijeđe lijevo, a u sredinu Knežević ili Vejić...
|
Ali Modrić uopće igra?:kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:29. |