PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

FERRYS 14.05.2008. 11:51

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1027342)
Jel ko gledao Ajron Mena? Ja idem u nedjelju...

ja, i nije mi nest. mislim ok je za pogledat al ono...

Pogledao sam i teeth - glupavijeg filma nisam jos gledao...

Fatal 18.05.2008. 20:26

Gledao Thursday. Nešto na shemu Pulp Fictiona...Sve u svemu, neloše (i pomalo uvrnuto :D)

Thoroughbred B 18.05.2008. 20:45

RRRrrr... :) http://www.youtube.com/watch?v=FhiM6...eature=related

:goood:

Delta S4 18.05.2008. 20:49

Za sve fanove Stevena Seagala:

http://www.jarborg.btinternet.co.uk/Seagal/

Obavezno pogledati clipić iz Family guya (da, ona legendarna scena Seagal vs tuljani :D )

Preporuke idu za 30 days of night (solidan hororčić) i Happy accidents (u njemu glumi Marissa Tomei, što vam još treba? :nuts: )

A.J. 18.05.2008. 21:26

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1032519)

koja scena hehe

Emissary 20.05.2008. 17:48

Mi nismo anđeli :lol2:

TomG 22.05.2008. 00:50

zdravo ekipa.
treba mi neki komican-urnebesan filmic za subotu.dolazi mi curica a nisam siguran što gledat(osim nje khm).
pogledao sam malo sto imaju osjecka kina i to je po meni jad.a ak znate neki dobar film,samo javite...;)
fala :D

Thoroughbred B 22.05.2008. 00:52

Citiraj:

Autor Tomy no.1 (Post 1035410)
zdravo ekipa.
treba mi neki komican-urnebesan filmic za subotu.dolazi mi curica a nisam siguran što gledat(osim nje khm).
pogledao sam malo sto imaju osjecka kina i to je po meni jad.a ak znate neki dobar film,samo javite...;)

evo ti savršena preporuka - par postova gore stavio link na film RRRrrr

http://www.youtube.com/watch?v=FhiM6...eature=related

TomG 22.05.2008. 01:17

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1035412)
evo ti savršena preporuka - par postova gore stavio link na film RRRrrr

http://www.youtube.com/watch?v=FhiM6...eature=related

fala toro.:chears:
ako ima jos ideja samo dajte :D

IcyTexx 22.05.2008. 01:33

Kasnim al Iron man je preje**n film...

Mrš u kina gledat to.
Efekti, glumac i sve je zakon...

Amdejac 22.05.2008. 10:15

Neki dan sam pogledao zadnji Stevičin film, pa sad čekam nešto novo od njega.
Sad pitanje za kritičare. Kak su vam se svidjelo sljedeći filmovi koje namjeravam uskoro pogledati.
The Take, The Contractor, The Bourne Ultimatum ali prije ću pogledati prethodne nastavke, The Eye, In The Valley Of Elah, Cleaner, Batman Begins iz 2005 i bosanski Teško je biti fin.

Problem 22.05.2008. 10:28

Citiraj:

Autor Tomy no.1 (Post 1035410)
zdravo ekipa.

preporuka "The Teeth" :D

Baja 001 22.05.2008. 13:06

Citiraj:

Autor AMD (Post 1035500)
Sad pitanje za kritičare. Kak su vam se svidjelo sljedeći filmovi koje namjeravam uskoro pogledati.The Bourne Ultimatum ali prije ću pogledati prethodne nastavke

Uf Bourne Ultimatum, same pohvale, ono film je odličan bolji je od 2. nastavka meni!

Pogledaj što prije.

Evo sada spremam se za pogledat po xxx-ti put:
  • Kum (I, II, III)
  • The Bourne (Identitet, Nadmoć, Ultimatum)
  • Prosijaci i Sinovi

Amdejac 22.05.2008. 13:20

Pogledat ću od prvog dijela da se prisjetim.

De5tr0yer 22.05.2008. 13:27

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1027342)
Jel ko gledao Ajron Mena? Ja idem u nedjelju...

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1035428)
Kasnim al Iron man je preje**n film...

Mrš u kina gledat to.
Efekti, glumac i sve je zakon...

ee, pito si me na msnu:)

vidim da si potvrdio moje misljenje.
film ne samo da je dobar, cak je i smijesan i previse za taj tip filma:D

sad cu pogledat ovih dana Mist i Cloverfield.

Roberto 22.05.2008. 13:56

Citiraj:

Autor AMD (Post 1035500)
Neki dan sam pogledao zadnji Stevičin film, pa sad čekam nešto novo od njega.
Sad pitanje za kritičare. Kak su vam se svidjelo sljedeći filmovi koje namjeravam uskoro pogledati.
The Take, The Contractor, The Bourne Ultimatum ali prije ću pogledati prethodne nastavke, The Eye, In The Valley Of Elah, Cleaner, Batman Begins iz 2005 i bosanski Teško je biti fin.

Jedino kaj se od toga meni vrijedilo pogledati su The Contractor i Bourne, pomalo i Cleaner. Batman begins je ok za fanove tog serijala, ove ostale sam ugasio nakon 15-20 min. Jedino ovaj bosanski nisam gledao.

Fleks 23.05.2008. 03:17

Pogledao ramba upravo. Pa taj film _NEMA_ radnju :D

kako kul film :D

Milentije 23.05.2008. 09:03

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1036304)

I Rambo u ovom dijelu progovara više od 5 rečenica. :pirate:

danc00 23.05.2008. 14:05

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1036304)

Pa kak nema radnju, treba poubijat sve koji nisu na njegovoj strani i kad ih poubija on sretan i zadovoljan otiđe...:D:goood:

BladeRunner 23.05.2008. 15:18

Citiraj:

Autor danc00 (Post 1036543)
Pa kak nema radnju, treba poubijat sve koji nisu na njegovoj strani i kad ih poubija on sretan i zadovoljan otiđe...:D:goood:

Rambo nije sretan i zadovoljan, on je Rambo, John Rambo. On ubija. Jako.

Inače, preporuka za The Mist, kewl film.

Fleks 23.05.2008. 15:26

Neznam ljudi. Meni je cak i razocaranje film.

Onak ko da je sniman film za soldier of fortune... Puno krvi, losih efekata i jos krvi. Mislim ajde efketi su onak ko iz nekog horora, al zadnji ubijeni (onaj general, kad ga raspori sa nozem) se bas vidi da je kompjutorski radjeno. Nemogu vjerovat da su si to dozvolili... Onak film je cijeli zaquratz...

Delta S4 23.05.2008. 15:44

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1036598)
Neznam ljudi. Meni je cak i razocaranje film.

Onak ko da je sniman film za soldier of fortune... Puno krvi, losih efekata i jos krvi. Mislim ajde efketi su onak ko iz nekog horora, al zadnji ubijeni (onaj general, kad ga raspori sa nozem) se bas vidi da je kompjutorski radjeno. Nemogu vjerovat da su si to dozvolili... Onak film je cijeli zaquratz...

Nakon Hot shots i Hot shots 2 više ne mogu gledati Ramba i Top gun a da se ne kidam od smijeha.

greenfly 25.05.2008. 23:14

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1036593)

Inače, preporuka za The Mist, kewl film.

Baš sam ga sad pogledao, koja bedara na kraju ,opaki bed!!!

srale7 25.05.2008. 23:26

da, kraj mysta je bas brutala..a ja mislio da ce povalit zensku:D

BladeRunner 26.05.2008. 12:42

Da da, kraj je sjeban skroz :D.

Baja 001 26.05.2008. 12:49

Jučer pogledao Juno, skroz OK film, samo sam mislio da će biti drugačiji kraj!

I da J.K. Simmons je kralj!

1v@n 26.05.2008. 13:15

Pogledao Saw 4 napokon. Inače obožavam hororce, ali morao sam nakon 5 min gledanja napravit pauzu :D Sa svakim nastavkom je film sve brutalniji i brutalniji. Samo bolesni sadist može tako nešto napraviti. Kasnije više nema mesarenja u tolikoj mjeri pa je i gledljivo. Svakako pogledati da vidite gdje su vam granice :D

Crimecop 26.05.2008. 17:15

Šta se tiče četverologije Saw-a ,Saw 1 je jedino što u njoj valja sve ostalo je čisto preseravanje.Vidim da tu neka ekipa za neke blagorečeno škart filmove daje odlične preporuke pa mi je malo čudan okus pojedinaca ili možda kod njih sve prolazi,neznam.Prekjučer pogledao s curom P.S. I love you i sve šta mogu reći ajme meni:hitthewal:,a jučer There will be blood ,film nije za svakoga,dosta je težak al je odličan s briljantnim D.D.Lewisom:goood: preporučam.

greenfly 26.05.2008. 18:33

Citiraj:

Autor Crimecop (Post 1039166)
Vidim da tu neka ekipa za neke blagorečeno škart filmove daje odlične preporuke pa mi je malo čudan okus pojedinaca ili možda kod njih sve prolazi,neznam.

Thread se zove "Filmovi",, a ne "Samo dobri filmovi po Crimecop-u"
Ljudi pogledaju film,komentiraju ga,a ti možeš uvijek nać review tog filma , pa odlučit da li da ga pogledaš ili ne... netko radije gleda Stevicu Segala,netko Al Pacina...itd Neću ja sad sr*t po Segalu ako mi se ne sviđa,.. Pusti ljude da gledaju što žele....:kafa:

Baja 001 26.05.2008. 18:54

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1038983)
Pogledao Saw 4 napokon. Inače obožavam hororce, ali morao sam nakon 5 min gledanja napravit pauzu :D Sa svakim nastavkom je film sve brutalniji i brutalniji. Samo bolesni sadist može tako nešto napraviti. Kasnije više nema mesarenja u tolikoj mjeri pa je i gledljivo. Svakako pogledati da vidite gdje su vam granice :D

Predobar film, ponavlajm po xxti put. Upotpunio je "trilogiju"! Vrhunski napravljen što se tiče psihološke strane!

Citiraj:

Autor Crimecop (Post 1039166)
Šta se tiče četverologije Saw-a ,Saw 1 je jedino što u njoj valja sve ostalo je čisto preseravanje.Vidim da tu neka ekipa za neke blagorečeno škart filmove daje odlične preporuke pa mi je malo čudan okus pojedinaca ili možda kod njih sve prolazi,neznam.Prekjučer pogledao s curom P.S. I love you i sve šta mogu reći ajme meni:hitthewal:,a jučer There will be blood ,film nije za svakoga,dosta je težak al je odličan s briljantnim D.D.Lewisom:goood: preporučam.

Jedino mi 3. nastavak nije bio baš, ali svi su dobri!
There Will Blood, moram pogledat imam ga na kompu!

Citiraj:

Autor greenfly (Post 1039204)
Thread se zove "Filmovi",, a ne "Samo dobri filmovi po Crimecop-u"
Ljudi pogledaju film,komentiraju ga,a ti možeš uvijek nać review tog filma , pa odlučit da li da ga pogledaš ili ne... netko radije gleda Stevicu Segala,netko Al Pacina...itd Neću ja sad sr*t po Segalu ako mi se ne sviđa,.. Pusti ljude da gledaju što žele....:kafa:

Slažem se sa greenflyom, ima masu stvari što poberu ocjene ali meni nisu ni za 1. Stvar ukusa je osoban, meni se Segal nije nešto dok Pachino je vrhunski :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:55.