![]() |
eh da zaboravio sam reci ovu zadnju ces profulat:D
|
e da...a ako slucajno pogodis castis cijeli forum :D
|
al su se španjolci za dlaku izvukli...
|
meni je zao tunisa,decki dobro igraju...
zat se samo meni čini da suci imaju drugaciji kriterij prema africkim momcadima? |
Suci su na ovom prvenstvu katastrofa, bolje bi sudio sudacki ziri sinkroniziranog plivanja...
|
Jedina stvar koja me nikad nemoze razocarati a to je navijanje!!! Nakon ovakvoga navijanja nemozes odigrati ko pickica jednostavno nemozes,a neki to ponavljaju iz tekme u tekmu pa ako te nemoze nabrijati na tekmu da das i zadnja atom snage uz ovakve navijace i jos na sp-u,onda jednostavno odi igrati u ponikve,i kakve su to pizdarije da igrac nemre trcati,a ima 22 godine,pa kad ce ako nece sad.Sad izvadi zutoga iz neke birtije s pljugom u ustima nakon 5 gemista i odraditi ce ti bar poluvrijeme na nivou.Opet nasi podcjenju kako cemo zgaziti australce koda igraju protiv nekoga amatera,a protiv amatera s malte smo odigrali 1-1 za cudo i ta opomena nam nije bila dovoljna nego radimo opet isti qurac,to mi se uopce ne svidja vec mi je pun qurac tog podcjenjivanja i takvoga pristupa! Neka istrce van na teren i odigraju muski i pobjede jer mi je vec dosta isprika oko nekih sudaca,vrucina,reuma,isijasa,nesrece,uvijek iste isprike!
a ovo skinite i pogledajte : http://rapidshare.de/files/23105366/uboj.AVI.html |
ma naši mogu, samo ako ih krene...
nego kaj se tiče isprika, najbolja mi je ona (sad sam zaboravio koje repke) da su im kraj hotela žabe previše kreketale cijelu noć pa se nisu naspavali... |
Citiraj:
A ERIC,zasto imas 0 postova? |
Citiraj:
|
evo tko nam sudi u cetvrtak!!
http://sp2006.net.hr/sudac.asp?id=11 |
sad da vam ja kazem uber taktiku koju ce glupi cico kranjcar s***************at i nece izvesti. da on ovo napravi imo bi najbolju mogucu postavu na terenu
____________________________ |_______/--------\___________| |________Pletikosa___________| |..........................................| |_simic__tudor__simunic___| |..........................................| |__ modrić___kovac___.| |..........................................| |_srna ____kranjćar__babic_.| |..........................................| |_____prso ____klasnić_____| |...........................................| i eventualno poslije staviti balabana,ili leku,ovisno o situaciji,te osvjezenje onim igracima kojima to bude potrebno. |
pošalji mu formaciju možda ju prihvati:D
|
|
Inače mi nije nešto posebno ali ovo je : lol2 :
|
Citiraj:
Divno bih na tim postavkama spalio Reprezentaciju:D :beer: |
Iz iskustva, tvrdim da se iz naše reprezentacije može izvuć maximum samo ako se postavi: 2-2-2-4 (i to u Dual Chanel).
|
Joj, vec me zivcanoca hvata. Sutra cu fakat zivce izgubit.
Ajmo Hrvatska, nema predaje!!!!! |
ma mene zivci hebu od kako je pocelo sp....nadam se da ce nasi sutra pokazat da da navijaci nisu dosli bezveze u njemacku......idemo dalje.....idemo dalje
|
'
Danas sam slusao na 101-ci, kako je Kre*enski k*eten iz sportske redakcije Kovacevich kojem ionako pola glave viri iz ekskretornog otvora (citaj anus) Ante Kostelicha, zajedno sa Goranom Milichem u emisiji zelio biti "duhovit i pametan... i kako rekose na Radiju.... tokom emisije je pokazao kucu i kvart u Dubrovniku od Marka Viduke igracha Australiji i rekao : "Nadam se da navijaci nece srusiti kucu Marka Viduke ako nam zabije gol sutra" Nije meni Viduka nesto mio, posebno ne nakon polickih mudoravanja, ali ovo je nedopustivo ! Vec se par odbora javilo i nadam se da ce kreten snositi i neke posljedice ! |
Citiraj:
di češ modrića na defanzivnog veznog... inače ja bi to ovako složio... simic___tudor__simunic srna---- kovac ---babic kranjcar -- modric --prso -- olic-- |
Citiraj:
di češ modrića na defanzivnog veznog... |
slaganje prepustamo cici jer nas sutra tj danas on vodi u drugi krug...idemo nasi....
|
ma kakav defanzivni,ono je s***************ano bilo napraviti.evo vam u paintu ***************o vas led :)
http://img89.imageshack.us/img89/2969/untitled9zx.jpg to je idealna taktika,kranjcaru gledaj tetku ti |
Citiraj:
|
Brazil osvaja ovo prvenstvo, sve je vec predodređeno... : lol2 :
1930. Urugvaj 1934. Italija 1938. Italija 1950. Urugvaj 1954. Njemačka 1958. Brazil (u Europi - Švedska) 1962. Brazil 1966. Engleska (Engleska i domaćin!) 1970. Brazil 1974. Njemačka 1978. Argentina 1982. Italija --- zrcalna točka 1986. Argentina 1990. Njemačka 1994. Brazil 1998. Francuska (Francuska i domaćin!) 2002. Brazil 2006. Brazil ? (u Europi - Njemačka) |
jos nesta malo manje od 2 sata do odlucujuce tekme..........idemo nasi polomit te klokane .....Bog i Hrvati.........................oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
DOMA
ili DALJE . |
DOMA:)
Brijem da ćemo igrati X |
ja sampanjac ipak hladim i zastava je spremna ,ak se desi cudo - idem slaviti negdje :) a ak se ne desi , onda se bar budem naspavao za posao sutra .
|
DALJE!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:05. |