![]() |
Jedini dejtovi sto imamo su update-i :fiju:
|
Citiraj:
|
I Honor podiže softversku podršku na 7 godina za Magic seriju....
https://m.gsmarena.com/honor_magic_s...news-66746.php |
|
Za Magic 5 Pro nema nikakvih updateova.
Pomalo :) |
Ko ti kriv kad nemaš esim 😁
|
Hmm meni ni preko kineskog esima ne pronalazi ovu 159 verziju , neki dan na taj nacin 145 napravilo update ali 159 zasad nema
|
Probaj par puta reboot moba i pazi da ti nas sim deaktiviran
|
šta donosi taj novi update, kad ste toliko navalili na nj? :D
|
Double tap to sleep...i osjetno fluidniji, dosta lijepse sve radi, nema microshuttera ni slicno, iako nisam bas bio primjetio prije ali vidim da mi sve nekako brze radi
|
Evo probao par put restartati i dalje nista , sim kartica je bila skroz iskljucena prije nego sam aktivirao esim , esim se uredno spoji ali jednostavno ne pronalazi update hahah , nema veze probat cu jos kasnije ako cu stici ako ne sutra nastavljam haha
Da zbog double tap to sleap ga zelim jer mi uzasno fali i konstantno tapkam po ekranu zbog navike :) |
Na Honor 200 čim sam aktivirao esim pojavio se Android 15 (Magic OS 9.0)....
|
Citiraj:
Screen off widget To ti je transparentni widget, rastegneš ga na sav prostor koji je prazan i voila, imaš double tap to sleep :) |
Citiraj:
|
Probao i to , i evo uzeo novi esim (onaj istekao) i ista situacija , nadam se da to hoce kroz par dana i kod mene .
|
Meni jos uvijek onaj prvi radi. Uzeo najjeftiniji 24h, 500mb, jucer je bio 5. dan i radilo svejedno.
|
Citiraj:
Iskreno nisam ni isprobavao dal radi nakon 24h , samo sam isao i novog uzeo haha Edit : evo dosao update hahah |
Mali heads up:
Ako stavite na video pa stisnete x2 dok vam je nesto blizu u kadru (npr sjedite i kamera vam gleda u hlace) kad stisnete snimanje pocet ce snimati sa main kamerom, ali cropano na x2 i sto god dalje snimate ostat ce na main kameri i video ce biti uzas. Ako ste na x2 prije nego stisnete snimanje pomaknite kadar na nesto dalje (cca 40cm+) da vam prebaci na telefoto kameru i tek onda stisnite snimanje pa ce cijeli video biti u boljoj kvaliteti Dakle samo nemojte stisnuti record na x2 prije nego namjestite kadar jer ce ostati na main kameri i biti cropped video |
Imam Honor Magic Pro 6, zna mi se dogoditi da mi se wifi zblesi..(upalim ga i on se nakon sekundu ugasi), te imam problema s bluetoothom..prijenos audia preko njega prestane funkcionirati..spojen je, playa audio ali nema zvuka..(ista stvar u autu ili ako probam preko bluetooth slusalica). Sve se to riješi ako resetiram network settings, ali tlaka mi je to triput tjedno raditi.
|
Kao inace je preporuka da nakon velikog update-a (tipa sa android 14 na android 15) da se mob resetira na tvornicke postavke zbog bugova poput tih kakve imas, sto nuzno ne znaci da ce i nestati resetom
|
Citiraj:
Evo sada već preko tjedan dana intenzivnog svakodnevnog korištenja iza mene pa mogu dati neki sud. Baterija je bomba, traje uredno dva radna dana korištenja i još ostane baterije cca 20%. Prvih dva tjedna sam punio prije nego je palo ispod 20% i samo do 80% (ima opciju u samom uređaju za to) i kada sam krenuo raditi sam počeo puniti do 100% i evo, nakon dva dana korištenja je bilo još 27% baterije. Mobitel je ugodno iznenađenje za mene jer do sada sam koristio samo Xiaomi (zadnjih 6 godina) i sa svim uređajima mi je baterija trajala max 1 dan i uredno nakon 2 godine je baterija otišla u nepovrat i trajala cca 6-8 sati bez obzira na korištenje, kao da su namjerno to napravili. Uglavnom, svaka preporuka za HONOR i to ne samo ovaj top, nego i skoro svi ispod jer sam od frendova i kolega koji ih imaju čuo samo dobre stvari vezane uz trajanje baterije.:chears: |
Pokusavam sloziti Honor Share da mogu preko wifi imati pristup svim fajlovima na mobu, ali naravno nece i ne mogu naci razlog
Sve je nariktano kako treba, znam da je jer sa moba mogu uci u shared folder na kompu, ali na kompu ne mogu uopce vidjeti Honora pod Network devices Ima li neka banalnost koju treba jos negdje ukljuciti? Po ovim njihovim FAQ sam napravio sve https://i.imgur.com/kkEQHoD.jpeg |
To radi samo na Honor/Huawei uređajima.
|
Treba ti PC Manager za to, ako su uopće omogućiti korištenje na non-Huawei laptopima...
https://consumer.huawei.com/en/support/pc-manager/ |
Nisi pročitao FAQ do kraja :)
Treba ti SMB 1.0 biti instaliran. Bez toga mob se vidi u firewallu, ali ga windowsi ne vide. |
Citiraj:
Honor Connect je za njihove samo Citiraj:
|
Upravo prebacio nešto na mob tim putem. Radi.
|
isto si na w11?
|
Meni ne radi W11
|
Da, W11.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:44. |