![]() |
Evo Ferrari ce profitirati od kvarova drugih, sad kad nemaju brzinu 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Vettel ikona 😅
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Noooorisss!! Juuuuuuuuu :D
|
Ferrari iz ničega izvukao neko 2. mjesto, McLaren izgleda dosta dobro
Vettel ponovno pokazao zašto ga je Ferrari odjebao |
Svaka čast Leclercu, izvuć 2. mjesto iz tog traktora.
A Kmetelov potez dana je to što je uspio izbjeć Kimijevu gumu. Zapravo to je jedino što je napravio :D |
A što je Hamilton napravio?
Zaradio 5 sekundi. :lol2: |
Citiraj:
Al zato sad kreće naš Grande Tudor da me spusti na zemlju |
Odlicna utrka, jedino mi idu na jetru sa ovim rasistima, mislim da ce stvoriti samo kontra efekat.
Mclaren na postolju :D :D Šteta za wiliams. |
Ludilo trka, jos da je Latifi bio 10 umjesto 11ti bilo bi savrseno.
|
11 vozaca zavrsilo utrku, Vettel 10. Samo rookie Latifi u Williamsu iza njega :care::roller:
https://i.imgur.com/hfVzMAH.jpg |
Mercedes svijet za sebe, Red Bull drugi i daleko iza svi ostali. Da nije bilo safety cara ništa se nebi dešavalo i bila bi to još jedna dosadna, za zaborav utrka.
|
5sec za izbacivanje nekoga s drugog mjesta, pa to je super isplativo, naročito za najbrže na stazi. Krkneš ga, 5sec nadoknadiš a on svoje neće nikada.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Di nam je Brko nestao? McLaren na postolju, a nigdje Brke da likuje.
|
Citiraj:
McLaren na postolju - vrh :) Jucer sam nosio njihovu majicu s guštom, nakon utrke je nisam vise htio skinut sa sebe do spavanja :D Prva utrka pa ovako dobra. Iako sam bio protiv ovolikih izlazaka SC-a, jedva cekam nedjelju i nek opet bude SC da ih ovako stisne |
|
F1TV cast skripta:
https://redd.it/hmp39c |
Citiraj:
S obzirom da f1tv nije radio barem dio trke, ne znam cemu :p |
Da, citao sam o tome :) Ja sam igrom slucaja gledao reprizu par sati kasnije, niti da stucne.
Inace, gledao na firesticku, ali odj* sam f1tv apk i sad gledam preko stock silk browsera. Milina, miljama ispred apk-a koji ujedno svako malo baci neki error... Ovo je zadnja sezona da kupujem f1tv, nema smisla, neka me netko osamari ako ga sljedece godine pozelim uzeti. |
Ma dok nebudu izbavili aplikacije za Samsung Tizen, LG WebOs i slicne popularne TV sustave uopce nezelim ni razmisljat o tome d akupim pretplatu, pa necu pored tolkog TVa gledat formulu na kompu, castat i slicno preko laptopa.
To sam ih pitao odma prve godine i reko se mi na mail "soon", Bit ce da je taj njihov soon nesto drugo nego u mom rjecniku :) |
Citiraj:
A što se tiče Brke kužim da namače testise u nekom Jadranskom plićaku na Jugu Hr, po povoljnim korona cijenama, klasični profiter :) a nije mu to ni prvi put (ko se sječa naljepnica za 775s mod). |
Hm, da bi se mogla dodijeliti titula prvaka moraju odvoziti min 8 utrke te na minimalno 3 kontinenta. Po ovom kalendaru sada, nitko nece bit "pravi" prvak i da dobije sve utrke.
2.4.3.b.i ovdje: https://www.fia.com/sites/default/fi...28FR-EN%29.pdf @Prki ja se ne sijecam tog moda :D |
Za sada je 8 trka ali kolko sam slusao na SKYu FIA ce ovog tjedna pokusati slozit jos 7-8 trka tako da ispostuje tri kontinenta pravilo.
|
Aha. Evo jos jedan mi komentira da ce pokusat odvozit 15 utrka zbog TV prava, jer im je to navodno minimum, inace nema (ili ce bit puno manje) $
|
Pravilo 3 kontinenta se odnosi samo da bi se proglasio SVJETSKI prvak, a ako ne odvezu onda će biti prvak SEZONE 2020.
|
|
|
Boze svasta, kaj mu nije bilo dosta GP2 engine-a u Mclarenu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |