![]() |
kaj, moram stavit neku "američku" adresu? :stoopid:
jer već sam pročešljo sve moguče prijedloge sa YTa i svi govore isto |
Citiraj:
|
ma već sam i to probao i nemrem se snać...iz one liste raznih apk nema downloader
nikakvog tutorijala...ništa...nisam očekivao tako zamršen slučaj sa tim fajerstikom. |
samo treba uključit 1 click šit .. to je i mene prvi put mučio
ajd pogledaj link video do kraja .. pusti ovo na početku adrese tamo gdje spominje link za 1click počni |
Citiraj:
|
joj evo uspio tek nakon unošenja prave amneričke adrese...nikakvi click-ovaj-onaj nisu dali rezultata. (tak da mislim da bi to trebalo stavit u prvi post da se noobiji ne izgube)
sad sam instaliao KODI pa da vidim ka to dela. čak nisam ni išo na taj famozni Netflix 4K . to mi nije primarno. al pošto vidim da uređaj ne šalje HD audio formate na resiver budem ga svejedno vratio. :fiju: (šteta jer je daljinac jedan od najboljih koje sam u životu probao) |
Brzo si ti odustao ;)
Pošto ga prodaješ, može na PM :) Inaće ja super zadovoljan sa njim. Treba malo vremena da se upogoni i složi sve skupa, ali sada radi odlično. |
ma nisam odustao jer on ne valja. malo je kompliciranije (out-of-the-box)nego što sam ovdje čitao ali najveća prepreka je to nepodržavanje passthrough HD audio.
Ima li lijeka za to? a prvenstveno sam ga uzeo zbog strima filmova sa PCja. (eno KODI je završio skeniranje MOVIE HDDa i to radi kak spada) |
no, nemoj mu pisat kak je super ..
kupi prodaj .. gotovo kupit ce on šilda |
Citiraj:
izgleda da ću završit na Šildu. ako prodam X96 box ostaviću Fajer stik za spavaću sobu |
Deezer na firesticku. Instaliram ali kad idem na LogIN samo izbaci van :-/. Hm
Jel netko koristi deezer na firesticku? EDIT: Evo ipak radi, al sa njihovog stora, app iz 2016 :-/. Ja instalirao sa app2fire, app sa moba. EDIT 2: Evo ipak radi onak, hm. Deezer ne blokira screensaver nego se SS upali i prekine glazba :(. |
Koristio sam deezer sa njihovog storea, sve je uredno radilo. Ne sjecam se problema sa screensaverom. Tuzno, app jednako (lose) izgleda i na android tvu. Lakse i jednostavnije mi je castati na cc audio i koristiti mob kao daljinski.
|
fire na akciji 33-50% sniženje
|
ako se mogu prikrpati nekom ko naručuje za 1 kom ne mora bit 4K model (PM za detalje oko dogovora)
|
Pickbox now ne radi
Nisam gledao neko vrijeme Pckbox now i kad sam u petak probao vidim ne radi. Imam dva firesticka jedan starije generacije i jedan noviji (4K) i ni na jednom se Pickbox nemože povezati. Na jednom na kojem sam stalno prijavljen javlja grešku "error fetching data", a na drugom (4K) se otvori screen za prijavu (sign in) i kad se pokušam prijaviti javi grešku " no language found" !! Sve mi djeluje kao da aplikacija nemože dohvatiti njihov server!!!
Insalirana je aplikacija co. release.pickboxtv ver 1.1.2 , koja je normalno radila prije desetak dana na oba firesticka u oba televizora LG smart !! Dali ima neko sličan slučaj !!! |
pitanje, dali se na ovaj fire stick može instalirati Kodi + Green Build i dali je dovoljno "snažan" da gura to bez štekanja? Ili je ipak bolji izbor neki android box?
|
Vulgaris Kodi radi bez problema, ne vjerujem da bi onda bilo problema uz taj build , pretpostavljam da je neka verzija s predinstaliranim addonima.
|
Citiraj:
Radi Green Build i thunder bez problema |
Radi li sad HBO GO na Firesticku ili?
|
Citiraj:
|
hoce tko narucivati firestick? zainteresiran sam
|
Max se mogu dva uzeti ili?
|
Za što točno koristite taj Firestick? Ako nemate smart tv, koristite ga za aplikacije? Ako imam 4k smart tv, taj firestick mi ničim ne služi, zar ne?
|
Citiraj:
Ali ako imaš ok smartTV, načelno ti ne treba. |
Eto ja si ga isto uzeo i moram priznati da mi je puno bolje prek fire sticka nego tizen na zamzungu.
Puuno veči izbor aplikacija i uz to još korisnije isto. |
Također imam ga i na LGu sa WebOSom i na TCL-u sa Androidom.
Veći izbor aplikacija od LG-a, puno brži od TCL-a |
Ma fajer je zakon
I po normalnoj cijeni Kam pa sad sa popustom |
Planiram naručiti sebi jedan preko mailboxa, ako se tko još želi priključiti neka pošalje PM
|
Ja ga imam na "glupom" Samsungu koji je tako postao smart.
Imam ga spojenog na USB TV-a tako da se pali/gasi s TV-om. Malo me povremeno zeza Wi-Fi pa me zanima ima li ga tko spojenog žicom i kako radi? Kupio sam davno neki adapter ali je nastradao prije nego sam ga uspio isprobati. |
Meni je spojen na 5GHz i ide sve bez problema. Imam par filmova 4k, 30-50GB su i ide bez štekanja..
Stvarno najbolji dosad device uštekan u moj tv. Inače preferiram nosmart tv jer ovako biraš šta želiš. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:36. |