![]() |
Citiraj:
Ma nema šanse, pa to se još uvijek prodaje kao blesavo :D Mislim, da bar bude, pokupit ću ga u sekundi, ali ne vjerujem. S druge strane, ako ovo bude istina, mislim da će Epic dobiti još par milijuna korisnika u jednom danu :goood: |
ovi iz Epica su ludi samo tako,nece tribati vise ni kupovati igre,sve ce s vremenom dati for free :D
|
Ako je istinito jedino objašnjenje je da će rockstar dobiti tonu keša tj. da su procjenili da je glavni ciklus odnosno većina prodaje prošla, te da im se ovo isplati
Epicu keš nista ne predstavlja, a žele dodatno popularizirtati platformu. Dok ne krene priča "ne želim kupiti igru na steamu, jer mi je većina kolekcije na epicu" :D Znam da meni je :D |
Na što ovo liči! Drama! Onda koju bi igru volili vidit u ovakim detaljima? Next witcher?:) Ili da valve više nauči brojati do 3 :roller: |
AC: Valhalla će odlično izgledati ako će biti s tim engine-om.
Jedino, dosta je primjetno tih 30 FPS-a u ovom videu. |
Jebote možda je stvarno vrijeme da se napravi apgrejd grafulje :D
|
Citiraj:
|
Neće Ubisoft koristiti engine od najveće konkurencije :D
Ovo izgleda jebeno, iako je 1440p i 30fps. Zvuk pogotovo vrh. |
Kad budem u rukama držao PS5 kontroler dok konzola pred mojim očima
vrti ovako nešto a da nije slajdšou - prihvaćam. Dotad - poučen iskustvima kod hvalospjeva konzola uoči lansiranja - skepticizam na max. "Ali .. ali .. rekao je da se vrti na PS5..!" Mda. |
Citiraj:
|
Bome demo izgleda impresivno, jedino sto je na PS5 i AMD/ATI GPU. Hoce li tako izgledati na PC-u?
|
Citiraj:
Samo s RTX 3xxx EDIT: Ipak je GTA V free. Brutala :D |
Đe treba kliknut za claim gta 5 za badava?
|
još nigdje, al kad bude kao i obično u storu, mislim da treba i 2step verification enejblat
|
Citiraj:
|
Nikak da na epicu uspjem aktivirat 2FA. Jel tko uspio?
Probao preko maila, mail ne dolazi. Dođe nakon 15 min i tad je expired. Probao preko authenticatora (googlovog), upišem kod, kaže krivo. :nono: |
Mozda su nesto shebali na svojoj strani? Mislim da sam prije mjesec-dva napravio 2FA preko Authyja, ono sto sam probao radilo je, kodovi su bili ok
|
Citiraj:
Čekamo Stridera da nas obavijesti po uhodanoj proceduri :D |
Citiraj:
Hm, napravio sam to još prije tjedan-dva, nije bilo problema. Isto G. authenticator koristim - ako se dobro sjećam procedure, u postavkama Epic računa dobiješ QR kod, koji onda skeniraš s G.a. i povežeš s Epicom. |
epic i slanje mailova je katastrofa oduvijek, kupiš igru dobiš za sat vremena invoice
ja sam odabrao email kod za verifikaciju i nekako je stigao i uspio sam, pa probavajte |
Upravo otisao na epic, odabra 2fa na mail i mail kod mi dosa za sekundu. Ne znam u cemu je problem.
|
Sa GTA 5 su me privukli. Pederi. :D
|
SMS dosao odmah
|
Ja iman GTAV na Steamu pa nista jos odmene :D
Nedam se!!!! |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Bit će zanimljivo kad će se sad trebat ulogirat, pa čekat mail pola sata da dođe :D Broj telefona za SMS im ipak nisam htio dat :D Citiraj:
|
Nista od steama?
Ja samo tamo kupčam |
Ništa, samo Epic. Na Steamu treba platiti.
|
Epic mi je dao Farming Simulator. Zasluzili su barem moj broj.
jerbo me ipsos zove vec 2 dana. ako oni imaju moj broj, uz croatia osiguranje, t-com i kojekakve... |
Citiraj:
:care::care::care: |
Ne kužim to sa brojem moba, od mene imaju samo mail adresu. Cijelo vrijeme uredno kod njih uzimam besplatne igre i kupujem igre...evo danas za provjeru uzeo besplatnu Death Coming i prošlo bez problema u roku od desetak minuta. Broj moba od mene nisu dobili.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |