![]() |
Mene zanima, ako odlučim uzeti i za PS, jel je account share-ani?
|
Malo mi je teško za vizualizirati ovakav RPG na joyu, pa se nećkam koju verziju kupiti.
Zadnji RPG koji sam igrao na gamepadu je XCOM2, koji je turn based pa nije frka. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk |
|
šta reći, pogledao sam review i evo skida se deluxe verzija, spreman za petak.. igrat će se necro i po prvi put na gamepadu
|
Jel se bu to moglo ono solo igrat, bez neta ... ko i trojka ???
|
Citiraj:
Na PC-u se nije moglo. IV se isto ne može. Pričamo o solo igranju ili offline igranju? |
Ja se lomim sada da uzmem Deluxe isto :D
Planirao sam uzeti na dan izlaska standard verziju, ali spoznaja da bi mogao već sutra zaigrati me vuče, a hype raste enormno, a opet razum govori da je previše 90 eura za igru, dileme, dileme :lol2: |
A ja budala uzeo Deluxe da krenem 02.06. i onda me nema doma od danas do 06.06. :D
|
Dobit ćeš mounta i battlepass :D
Ja se naoštrio jer je vikend, a opet si kontam, cijeli prošli vikend komp nije radio sveukupno sat vremena, a moglo bi tako i ovaj biti...najgore od svega što mi 90 eura za igru teško čak i samom sebi opravdati :D |
Ja se isto lomim oko Deluxe i Standard, za ove kozmetičke dodatke me zaboli đon, al tko će čekat 4 dana.:hitthewal:
|
Citiraj:
Jesu to one gluposti gdje iz levela u level dobivaš nekakve nagrade? Kozmetiksi i mountovi itd.? |
Ma to je isti sistem kao u Apexu, battlepass pretplatnici dobijaju "premium" kozmetičke dodatke, a "sirotinja" ove džabaleska.
|
Citiraj:
Samo da mi ne ograniče gameplay... Jel je to po sezonama? Sezona kreće od prvog dana? |
I ja sam sada googlao oko istog, ali da, kozmetički dodatci su u battlepassu uključeni, te ne bi trebalo išta utjecati na sam gameplay, iako nisam od onih kojima je to bitno...samo me vuče igranje od sutra, ali strah me da ne bi bilo da upalim na pola sata, pa cijeli vikend budem okupiran drugim stvarima :D
EDIT: ako sam dobro shvatio biti će po sezonama od 3 mjeseca, ali nisam siguran kreće li od prvog dana... |
Ma nije mene tog strah (dao Bog da bude napokon nešto vrijedno igranja), nego bit će fucking navala, te od pustog čekanja i tog "early accesa" od 4 dana, da ne bude sranja sa serverima, pa ono za 20 eura više ujeo vuk magare.
|
Instalirao sam, ali mi ne pada na pamet još para im davati.
Brzo će taj 6., a ionako neću imati masu vremena za igranje, pa mi par sati idućih par dana stvarno ne igra neku ulogu. Serveri - moglo bi se čak desiti i da ne bude uobičajenih problema (ili bar da ne traju danima), nedavni server slam je protekao sasvim glatko. |
Citiraj:
|
Evo napravio preorder standardne, neće ništa bit od malo čekanja, nisam ni trojku odmah po izlasku uzeo.
|
https://www.youtube.com/watch?v=Nfjsxiahxj0
znači necro summoner s mage skeletonima koji prave essence sa svakim hitom - spam bone spear.. bit će ovo zajebano već vidim |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moram to provjeriti još dodatno, ali dobra stvar. Makar ono, davanje 150EUR za igru je van svake pameti. |
pc, oled, gamepad, fotelja, sam u kući
jedina nedoumica, necro summoner ili ww barb |
Hota barb za levelanje i onda respec u wirlwind.Makar gledam ovog pulverize druida i njegove aspekte i to rastura.Malo je problem na pocetku s njim ali kasnije je besmrtni medvjed koji ima ogroman damage
|
bio bi i bone spear necro za levelanje na pocetku.. mislim da ću tako i krenit, necro neki mix za levelanje, jer čisti summoner je drek zasad
|
Pao i kod mene preorder, standard verzija, čeka se utorak :)
|
Izgleda da se Diablo 4 ne moze nikako igrati na konzolama ako se nema PlayStation Plus ili Xbox Live Gold pretplatu, cak ni single player dio.
Totalna glupost, takve igre bi trebalo bojkotirati jer inace ce se to normalizirati u svijetu gaminga. |
igram od 00:50, queue ne postoji, gg
|
Citiraj:
igra ide glatko bez problema. |
fino, 05:14, kao u srednjoj školi :D
bit će veselo na poslu.. gejm mi je top |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |