![]() |
Iskreno ponuda im je očajna ali opet se da nać dobrih stvari.
Meni dobro zvuče monitori, ali dosamo im page nema Boga da otvori :) Uglavnom aktualna roba je "iz kataloga" ili "na aciji", stare serije procesora i grafičkih koje se ne isplate ni da je 50% cijena moguće kupit. Iskusno nema šta heh |
@buljaka
|
Mislite da je sigurnije uzeti preko kartice ili plaćanje gotovinom pri preuzimanju da doista i pošalju ako imaju.
Tipa imaju 2 proizvoda, a 200 narudžbi istog, hoće li prije poslati ako je netko platio karticom? |
Al nije bolje ic u ducan (ko može) i odmah vidis sta ima i po kojoj cijeni?
Ako nece poslat, nema veze kako je placeno. Iako je lakse stornirat naruđbu koja se placa pouzecem |
Citiraj:
|
Citiraj:
pretpostavljam da su samo kartice "sigurne" iako kao sto fripper kaze i u to ne vjerujem 2 android i prile - tnx |
za lakse prelistavanja right klickajte nove stranice ..new tab..otvara odmah
|
Citiraj:
Piši kući propalo. Ajde ti njima objasni da kartice zapravo i jesu za kućnu uporabu. :lol2: https://s13.postimg.org/fsl08bb47/20...store_Gami.jpg Da ti dobiješ 6 kartica a neko ni jednu šanse su ravne nuli. |
Možda sljedeće utakmice zabijemo još više golova, kao danas Portugal-Cipar gdje je portugal zabio 47 golova.
Zamislite 47% popusta na SSD ili neki mobitel :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jeste čuli kad je Džomba rekao neće vljda vlasnik Megastorea bankrotirat haha ? |
Odustajem..doslovce svemu sta valja je u katalogu
|
Citiraj:
|
Pogledaj SSD-ove. 340kn 120Gb ili 500kn 240Gb.
Čini se da isti hosting koriste i neke druge stranice jer su se neki portali i forumi isto usporili https://image.prntscr.com/image/6VAb...V3IyxVasA.jpeg |
Svi ryzeni su ili iz kataloga,ilii na akciji,ili rasprodani
|
Citiraj:
|
koja je ovo pizdarija, na svem zivom kaj me zanima pise da je iz kataloga, kakva je ovo akcija yebote led :lol2:
|
SanDisk SSD Plus 480gb za 850kn isto zvuči ok. Na Nabavi najjeftiniji koju kunu ispod 1100.
|
Pročitao na fejsu komentar :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ne znam kako si ih uzeo kad pise da akcija starta 13.1. u 00:00
|
"Uzeo"-> da sam stavio u košaricu. Nisam još platio.
Vidjeti ćemo. Mislim da uz mobitele nema baš neke ponude. Možete uzeti dummy phone za 60kn. |
Citiraj:
|
Hoće neki od vas kampirati ispred vratiju dućana? :D
Btw vidi se kako provodimo petak popodne. Neki sada loču i partijaju, a neki klikću kako bi ugrabili SSD+ Noa mobitel (čini se dosta snažan za tu cijenu) za 32% popsta |
a8008 noa mobiteli su najvece smece koje novac moze kupiti. a imao sam 2 njihova flagshipa...
pazi stoku maknu mi sad rx580 iz kosarice VGA Sapphire Nitro + Radeon RX 580 4GDDR5 je uklonjen iz vaše košarice jer više ne može biti kupljen. |
Da se naci svakakvih dobrih prilika, ovisno sta trazite. Od ssdova pa nadalje. Npr mehanicka tipkovnica logitech g213 prodigy sa kuponom 407kn a najmanje na nabavi 540. Ima svega, samo da ne bude otkazanih narudzbi ;)
|
Koja sprdnja, realno par stvari se isplati kupit na cijelom WS-u, a koja je šansa da ti baš to treba?
|
I meni jedan mobitel maknuli.
Koji muljatori. Cijelog ga obrisali s weba. https://image.prntscr.com/image/uFvv...6QTlHaCpw.jpeg |
Mozda ekipa kupila prije akcije, ergo zajebala se :D
|
popljujte ih na fejsu. stoka
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52. |