![]() |
Momkovi kakvo je sad stanje Mafie 3 na PS4? sutra izlazi u sklopu PS+ ponude pa da pitam one koju imaju igru jesu li ispeglali sve one pizdarije koje su krasile igru na izlasku i jel to sad lici na nesto? :)
|
Ne znam kakvo je stanje, igrao na PC-u s zadnjim patchev, igra je i dalje bila smeće :)
|
Da li je jos nekoga ovaj novi God of War pomalo razocarao? Stvarno nisam ocekivao da ce The Ghost of Sparta osvanuti u RPG-u smjestenom u nordijsku mitologiju. :/
|
meni je igra brutala...sve super povezano
|
Jel tko igra Fortnite?
Koliko vidim igrica je besplatna pa bi je po tome samo trebao skinuti sa storea i to je to? Dodatno pitanjce, zna li netko kako dodati paypal account kao metodu placanja za psn? |
nikak, meni sam master card radi, amex nece, maestro nece, paypal nema
|
E jebemu dzigericu. Igra mi il amex il paypal. Ocito cu one bonove morat kupovat.
|
frotnite free
|
Citiraj:
|
Je, skinuo, sljaka super.
...jedino sto sam ja katastrofa. Ubise ljudi :D |
Momcovi, jel se moze ps plus bon kupljen u Njemackoj aktivirati na HR accountu?
Gore je godisnja clanarina 50 eura pa razmisljam ako se moze aktivirati da to gore kupim. |
Ne, možeš samo aktivirat bon u kunama.
|
Aha, e jbg. Moram priznat da im je to malo glupo, al ajd.
|
ohoho mafia 3 je đabe za ps plus. Idem odigrat...
|
Je. Witcher 3 sad na akciji za 109 kn.
|
Citiraj:
|
Thanks. Pratit cu to.
|
Spyro odgođen... Šteta :(
Samo da dodam, ako je netko bio u nedoumici da kupi GT: Sport, moja preporuka je definitivno za. Ja uzeo, imam nekih 20h, nisam još ništa prošao + toga još ima MP. Ako netko voli simulacije na pravim stazama, igra je odlična. Grafa odlična, atmosfera odlična, jedino za sada malo prelako. Uncharted za sada tako-tako. 60% jedinice imam za 4 sata, relativno kratko. Ali za 11 godina staru igru, ima prolaz. |
trenutno dobri popusti na US psn-u
tko nije odigrao unchartede, horizen zero dawn, persona 5 sada ima priliku ja uzeo gow i tomb raidera |
@mommostake - kad kazes da je prelako, jesi probao iskljucit svu pomoc za upravljanje autom? Pretpostavljam da nisi tako da u tom slucaju probaj :D
Ja regao account na us storeu (taj mi je primarni), a na hr accountu mi cod ww2 profil. Ima li kakva caka da cod profil prebacim na us account, bitno mi je prebaciti level u mp na kojem sam? Da li bi se mozda moglo preko activision profila prebacit? |
Citiraj:
Nemam niti liniju, niti kočenje, ništa. I dalje prelako. Imam 55 pobjeda u kampanji (sve zlato), auto škola 100% sve zlato, misije 70% sve zlato, circuit exp nekih 55% sve zlato. 4 milje love, oko 50 auta već. Svaki dan odradim daily workout + sva zlata, aute ni ne moram kupovati. Prošao upravo Uncharted 1, razočaran. Kratko. Očekivao sam više "Tomb Raider" spiku, dobio pucačinu konstantno. Priča je ok, to ima prolaz, ostalo slabo. Krećem na dvojku kasnije. |
Uh, svaka cast. Mislio sam da si zajebant, a ti ozbiljan sofer :)
Probao sam prije vise od pola godine kod prijatelja odigrat, bez assista i izvrtio sam nekog mercedesa u roku keks, koliko god da sam pazio :D |
Brate momm sta zvaces igre, neces imat sta igrat za par miseci. :D
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ma ne.
The Last of Us sam prošao i Uncharted 1. GT igram. Horizon krenuo, pa stao, trenutno je na pauzi. Imam igrati još dosta toga. |
Horizon na pauzi? Blasfemija!
Ja sam uzo ps4 zbog god of war-a, enoga stoji na prvom chapteru još, horizon 100% prešao :D Prešao sam uncharted 1 i 2. Dvojka osjetno bolja a bome i duža. Trojka in progress, izgleda da je još bolja od dvojke. Witcher 3 GOTY probao ali igra šteka i ima glupe glitcheve, nije mi to jasno za tak zrelu igru. Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Ja se najvise ubijam na cod ww2 u mp. Kad net krene kenjat, a zna se desit, tad upalim mafiu 3 :)
|
Citiraj:
Nastavljam Horizon sada :) Dogurao do level 15 :) Moram GOW kupiti uskoro :) |
[QUOTE=ShebY;3221242]Horizon na pauzi? Blasfemija!
Ja sam uzo ps4 zbog god of war-a, enoga stoji na prvom chapteru još/QUOTE] Blasfemija! :lol2: |
Odradio Endurance u GT: Sport, 30 krugova, sat i 10 minuta, i onda sam drugi... A ciljam na sve zlato... Pas mater, nemam volje ponovo :(
|
ja imam sva zlata, moraš gume/fuel kombinirat savršeno, ne sjećam se više
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |