![]() |
Citiraj:
drugo: modati BIOS - timing patch trece: afterburner - OC |
Bok, Poz kako ko voli,
Nov sam na forumu kao i u mining-u ethereum-a. Već par dana čitam forume i pokušavam da naštelujem GPU i nikako da shvatim šta nije dobro, ali sam napokon uspeo da napravim pomak. Radi se o Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G (hynix) po default-u radila ja nekih 9-10 Mh/s kad sam uradio PolarisBiosEditor koristeci one click dobio sam 12.5 Mh/s a čitao sam da pojedine idu i do 15. Napokon kad sam presao sa win 7 na win 10 dobio sam bolje rezultate Sada imam 14,7-14.95 Mh/s sa Core 1100Mhz 900 mV i mem 2100 Mhz 850 mV Pitanje dali je neko upseo dobit 15 sa hynix mem? |
pa to ti je to..
nitko ne vozi ravnih 15 sa tom karticom.. to je MAX a to uvijek varira |
Evo ovako, pokušavam isprobati neki drugi BIOS za svoju rx 560 sa micron memorijom.
Non stop mi izbacuje grešku "SubsistemsIDs mismatch" u atiflashu kada idem zamijeniti bios. Ima netko savjet kako to riješiti? Probao sa 6 različitih biosa, sve i jedan je micron memorija. |
Jesi probao sam modificirati orginal bios?
|
Citiraj:
Stvar je u tome da je grafa sa 896 shaders-a i moguće ju je otključati na 1024 kao što su i ostale, a treba flashati bios na nju. |
Force flash preko command prompta neide?
|
Citiraj:
|
Pozdrav, prvi post i odmah problemi...
Danas sam dobio karticu ASUS DUAL RX580 OC 4GB (Elpida memorija) i uz: Claymore Dual 11.0: (EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x5e9a694e8ccb414ae06f750217774f17e4a3c2f7 -epsw x) Driver: 23.20.15002.11 (Adrenalin 17.12.1) / Win 10 64 bez ikakvih podesavanja imam svega 15 MH ????? Procitao sam svih 15 stranica ovdje i vidim da svi pisu oko 25-30 MH, odakle krenuti....malo je reci da sam razocaran :stoopid: Dunnes |
Strapovi u BIOSu
Blockchain driveri Compute mode u Crimson Radeonu Overclock/underclock Prolistaj malo i druge teme na forumu pa ćeš naći večinu odgovora |
Pa nije valjda da jedini imam ovu karticu, da li netko mozda ima gotov ROM?
|
Citiraj:
https://anorak.tech/t/asus-dual-rx580-o4g-elpida/6594/6 |
Da, fleshao sam sa ovim ROM-om i sada imam 18 MH, ocito negdje grijesim.
|
Samo jedan rom? jel moram opet reći da koristiš google sa tvojim ključnim riječima? pogledaj više topica na tom forumu, ti bi od prve odmah pogodio jackpot.
|
Citiraj:
ima netko dobar strap za nitro 580 8gb micron? |
3 privitaka
Pozz
ovako nov sam u miningu pa da pitam imam Gigabyte gaming 4gb s hynix memorijom i uspio sam dobiti oko 29 mh/s pa dali je to dobro i dali moze vise |
brzina odlicna, potrosnja velika za single mine
koji strap si koristio? ps. 29.8 nije bas oko 29 :) |
Citiraj:
ps. uspio sam potrosnju spustiti ispod 100W i dali je temperatura od oko 60 dobra, ventilatore drzim na 40% (nezz dali je to dobro ali kada stavim auto. temperatura ode na 70) |
kako stojis s gpu errors?
|
Citiraj:
|
ajde pusti par sati neka radi, pa, ako ti se da, u claymore stisni s da dobijes statistiku i vidi broj incorect shares. isto tako nakon par sati pogledaj u hwinfo gpu errors pa javi.
nekako mi to zvuci prelako preglatko, bas me zanima |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
dali mi mozete pojasniti što znace ti errori i kako ih smanjiti |
Citiraj:
https://mining.help/ ovo si procitaj, posebno dio o overclocku/undervoltu...on koristi overdriventool, koji je po meni jednostavniji, al ista stvar ko i afterburner |
Citiraj:
dali ce se povecati brzina ako instaliram najnovije drivere jer sada koristim blockchain beta drivere |
ha moguce, to bus jednostavno moral sprobati hehe
|
Citiraj:
ako se netko ne slaze za hynix, slobodno neka podjeli strap ili bios |
Citiraj:
|
Citiraj:
sa odgovarajućim custom strapom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:36. |