![]() |
Citiraj:
A i kad cujem izjavu ovog piquea nakon superkupa,pametnom dovoljno. Nego ajmo mi na bitno.16 sati:West ham-lester foxis! Up,up and irons! |
Piqueu ono nije bila prva onakva izjava. Dapace, mentalitetom i sudeci po njegovim izjavama vise pripada Realu nego li barci :D
|
Tko se vadi? Kave veze ja imam s realom? :D
WHU - Leicester...hm da to će biti super tekma. Iako je prava stvar sutra M.City - CFC :) |
Hamm je prije Realovac nego Barcelonaš tako da njega ne diramo :D
|
Citiraj:
|
Nisam se niti osjećao napadnutim samo velim da nisu na teren izašli s top postavom. Da, nije izlika baš zlatna vrijedna ali....
No nevažno..danas ima par super tekmi, a prva je u 13:45. :) |
Citiraj:
|
Odlična utakmica Evertona, Lukaku i Kone odlični. :)
Southampton se čini dobro složen, ovaj Pelle nije za baciti. |
BvB unistava imenjake iz Mönchengladbacha. Skroz dobra igra za sada, treba vidjeti kako ce ici protiv ozbiljnijih protivnika.
|
Citiraj:
|
To je relativno. U svakom slučaju zanimljiv nogomet su odigrali. Lijepo nakon Kloppa da i dalje se igra. :)
|
Nije relativno nego je.
Prošlu sezonu su bili treći iza Bayerna i Wolfsburga. :) Danas u 17h City - CFC. Mislim da će murinjo s obzirom da je atomsfera u klubu frula složiti bus i bok. :D Nema golmana nego je ona rupa od Begovića na golu. Tako im bog pomogao. |
Citiraj:
|
https://twitter.com/RMadridInfo/stat...43911405379584
nadam se da je zajebancija ovo, *ebo ih kovacic, ma mora bit rumor samo |
Citiraj:
|
Briga me za Real, no ukoliko je istina drago mi radi Kovacica. Lik ima ogroman talent, no ne da stagnira, vec je unazadio svoju igru od kad je u Interu. Sad, to je najvjerojatnije do njega samoga, ali ako nije, promjena sredine ce mu dobro doci.
Real ionako cesto baca lovu u vjetar, nije da im iste nedostaje. No ako Kova proigra, vrlo lagano bi gledajuci njegov talent mogao postati jedan od najboljih veznih na svijetu. U tom slucaju odlicna kupovina. Ako propadne i ne uspije, nece biti ni prvi a ni zadnji. |
Samo neznam umjesto koga bi on igro
|
Citiraj:
A da mamutarka,možda umjesto Modrića jer nije se baš iskazao na pripremama! |
Joooj, još jedan vezni bez ikakve defanzivne igre :(
|
Crni Aguero, kakve prilike.
Jedna će ući.... Chelsea jednostavno mora pasti. :D |
Pao je. :) 1:0 za M.City.
CFC ima jedan udarac na gol..0 u okvir. Bude to city rastavio. :) |
Ja nisam vidio da je iko prošle godine probio obranu Chelsea 5-6 puta u poluvremenu...
|
Nema dosta doktora da pokrpaju sve odjednom |
Sada će zouma unutra, a cahil van. Imam filing. ;)
No na stranu s tim cfc ne igra i to je problem. |
Hendikepiraše nas
|
Ne čudi - Murinjova 3. sezona u klubu...
|
Bit će zanimljivo čuti tko je Mourinhou danas kriv za poraz :D
|
Citiraj:
Majcica Fortuna je kriva, ilitiga audaces fortuna iuvat :D |
Dva u Realu, dva u Barci. Bome, to nemaju ni Brazil ni Argentina :D
|
Citiraj:
Kad ga citas kak su bili bolji u drugom poluvremenu a dobili 2 gola mislis si da slusas trenera europskog dinama :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:27. |