![]() |
Valjda če sad i 925 doči na red.
|
Valjda če sada i 925 doči na red.
|
Stvarno bacaju taj update napamet..prvo 930 pa 920 pa 925...novo, staro, novije...koji je to redoslijed...
|
Neke 920ke kao moja još nisu dobile nadogradnju :)
|
Molim pomoć Naime dobila sam Nokiu Lumiu 1020..i nigdje nemogu naci postavke za mrezu? 4G mi je a zelim na 3G da mi manje troši bateriju. Zna itko?
|
Postavke - mobilna mreža + SIM - Najveća brzina veze, pa si namjestiš 2g/3g/4g
|
Citiraj:
Pise samo kojeg operatera odabrati i da li zelis ukljuciti roaming :stoopid: |
Citiraj:
|
Čitam ad da imam dual sim onda bi to imala :/
Nope..pise samo podatkovni podaci : On ili Off ni na wifi nemam to..inače mobitel je kupljen u americi.. |
nema ovog?!
http://www.pohrani.com/t/29/QX/2f0Mb...1501290001.jpghttp://www.pohrani.com/t/17/Pv/3BHTF...1501290002.jpg ako nema, bice da je onemoguceno u firmwareu :/ |
nema :/ ima samo ova prva sličica..ovo ostalo ne
|
Citiraj:
|
Ah..ionak sad sto dalje citam pise da baterija traje 1 dan :/ hvala dečki :)
|
Ufff, ne igraj se s promjenom firmwarea odmah. 1020 za američko tržište ima drugi RM
|
Neću ništa mjenjat.. kako je da je ;)
|
Citiraj:
|
Još jedno pitanje oko Lumie. Naime glazb s kompa bi si prenjela na mob, (neam punjac usb od nokie nego od Huawei..i kad mi ucitava..na kompu mi ga ucitava ko kameru. Uđem u to i imam file-ove za mjuzu al nigdje nemogu kopirat, why?
|
Citiraj:
|
Nisu AT&T Lumie zakljucane na njihovu mrezu?
Kako bi to onda uopce radilo za nase trziste? |
Kod mene je otkljucano..nije baš da se kuzim u svu tu tehnologiju :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego,pogledaj pod settings,extras + info i about,da vidimo koji software je na njemu... |
Ako će netko biti u Italiji od 4. do 15. veljače može probati ugrabiti besplatnu Lumiu 435 uz Lumiu 535.
Link Naravno, talijanska adresa je obavezna ali se možda nekaj može srediti :D |
Citiraj:
To je bio problem u starijim mobitelima tipa Galaxy Nexus. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice mreznih frekvencija, USA Lumia 1020 podrzava vise manje sve tak da mora i u Europi radit :) Problema, u Europi, mogu imat jedino CDMA modeli tipa Lumia Icon... 2G ce im radit, za 3G i 4G mislim da nece, al nemoj me drzat za rijec :fiju: |
Lol, Denim za 625 pušten prvo na T-Mobile, CV još ništa. :roller:
|
Jel zna neko Product Code Lumije 630 kod nas u slobodnoj prodaji?
|
Da i tu pitam, vas windozeljupce... D:
HTC ONE M8 ili Lumia 930? Lova mi je otprilike ista za platit, 1100kn za M8, a 500kn za Lumiu 930. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |