![]() |
Ima netko da je stavio custom rom na huawei w1 i napravio update na w10?
|
Iziso je Build 10586.63, zasad samo za Insidere (Fast Ring), navodno slj. tj. public.
Citiraj:
edit: Kratki FAQ: Build 10586.63 Info - Read Here! |
izgleda da su ga uklonili
|
Kako uklonili, ja maloprije uradio update?
|
Citiraj:
Sinoć je bio haltan na pola sata. |
Pardon,evo i ja sam ga instalirao na l535 super radi,nema nekih specijalnih poboljsanja
|
Sinoć oko ponoći mi se instalirao. Ne vidim neke razlike, još uvijek sve radi besprijekorno na 830 :)
|
Stavio jutros na L520 i radi ok. Jedino što mi je SD kartica wipeana.
|
|
Samo jedno kratko pitanje.
Radi li viber video call na Microsoftovom OS-u? Ili to radi samo na nekim modelima Nokie, ili kako? Susjeda ima neku lumiu, i nemam ogućnosti za video call, pa sam malo guglao i našao sam neku temu staru god dana gdje piše da nije moguće imati tu opciju na ovom OS-u, pa me zanima je li se što promjenilo? |
10586.63 po meni jos nije za finalnu verziju. Ne radi tako glatko kao 8.1. Ima jos nedostataka i neke stvari rade losije nego na 8.1!
Iako su vec poceli sluzbeno pustat (poljska), vjerovatno je .63 ako nisu mozda medjuvremenu jos sta doradjivali. |
Citiraj:
Nema |
Citiraj:
Iako,jos nisam od 8.1 radio hard reset,bilo je ok. Stalno čekam službeni pa onda, ali izgleda da neću dočekati. |
830 na .63 se jednako ponaša u potrošnji baterije kao i na .29, .36
Ne vidim nikakvih pomaka, ni na bolje ni na lošije. |
Meni na 535 od .36 baterija traje cca 20% krace
|
Meni na L930 sa .63 baterija traje recimo 15-25% dulje nego na .29 i .36
|
Citiraj:
|
Ništa ovaj mjesec od WM 10 tek od veljače se može očekivat puštanje ...
|
Mogu se kladiti da ni to neće biti zadnja odgoda
|
Uskoro možemo očekivat build 10586.71 na Fast ringu
http://i2.tudocdn.net/img/width381/h...0/id157771.jpg |
Znaci u utorak valjda.
Citiraj:
The update would be for non-insiders and will hopefully address issues such as stability and battery life. The update is part of the TH2 stream and not the Redstone stream which is of course aimed at Insiders. |
Imam win 10 i windows phone 8.1. Dobio sam jednu video poruku na mobitel na skype ali na kompu mi se ne događa sync poruka pa nemogu sacuvati video. Gdje se na mobitelu nalazi taj video? Kod vibera bih mogao sacuvati video na mob ali kod skypa neznam kako. Hvala svima
|
Ima li jos netko ovakav problem? Nakon sto sam napravio hard reset na W10, zadnji build instalirao, prethodno imao .36. Sada mi ne radi glance. Napravio jos jednom hard reset, mob mi sve updateove za aplikacije poskidao, pa tako i za glance, ne radi i dalje. Na način da ga ne mogu postaviti. Uđem u postavkama u glance i zacrni mi se ekran. Nestanu sve opcije. Ako netko zna rješenje, hvala. Da ne moram čekat idući update, fali mi ova opcija sad. Lumia 640 DS iz edigitala, ako je bitno.
|
|
Šteta. S tim kamerama i fluidnošću OSa....jebiga...eto i mene uskoro na onim mobitelima gdje se čisti cache....i ima puno aplikacija...U bijele hipstere ne idem...a i ne vrijede tolko para...
|
Cekamo samo sluzbenu potvrdu od MS:D
Znaci android i iOS dobivaju nove korisnike, uskoro:D |
Citiraj:
|
Ma moš si mislit ...
|
Citiraj:
Dok wp "propadne" bit ce puno njuskalo nokia i wp uredjaja po kikiriki cijeni:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |