![]() |
Ma teraj se. I dao bog da budes najlosiji s tim herojem koji se zove ko da je iz udruge isk0rak :D
|
xulos, ja sam te dodao, ali još nismo igrali zajedno...jbg, ne stignem :(
|
Budem i ja dodao ;)
|
Prijedlog: Recimo da nedjeljama u 21.00 pokušamo igrati skupa? Pričekat 10tak min da se vidi tko je online i onda startat. Mislim da bi mogli skupit 6 ljudi za jedan tim,ako bude više ljudi možemo se podijelit i između sebe napucavat :-). Često vas vidim da igrate ali mi je glupo prekidat vas u pola partije.
|
Ja sam aktivan u tjednu dosta, makar i to zadnje vrijeme pada.
Za vikend gotovo i da ne igram. |
nuke#2649
igram ponekad, u pauzama izmedu Hearthstonea, skoro level 30, all-around ( nevolim jedino Bastiona, Rusku lezbacu i turretara ), al kad treba potegnut 15-0 sa Symetrom tu sam :D |
Marax#2459 pa dodajte :)
|
dodam vas kad dodjem s posla :)
|
Citiraj:
Šau na stanu, samo upitaj da li bi igrao, i pričekaš da završi runda, a do tada možeš spectate. Mene kada vidiš (Ineluki) da sam inmenu ili ingame, samo me hit up, završim game još brže :) |
Nisam 3 dana već igra jer sam opet krenuo LoL ko manijak igrati :D Danas oko 22-23h ako netko bude zainteresiran za game neka se javi pa da bacimo koju :chears:
|
A se nešto desilo zadnjih tjedan dana s igrom?
Nisam bio doma već 6-7 dana i sad se vratio, fps mi je i dalje lockani, ali nekako mi nije fluidno toliko više. Moguće? Ili je u mojoj glavi :D |
Znaš da se to i meni jučer učinilo, imam cca 45 FPS, i opet imam osjećaj kao da je 20...
|
Ma ja na ultra imam lock 70, ali nije mi tako fluidno više. A i frend mi je to rekao, da mu se tako čini.
|
bio je patch jucer mozda zato?
Nisam palio jucer i danas, ali sam vidio da se updateala igra |
Mogu ja imati potg sa luciom, mogu ja imati 12k healinga, mogu ja dobiti one bodove na kraju ali ništa nemrem ako je team comp glup. Sve mi se čini da ne budem igral dok nisam s bar dvoje još u timu
|
Ja sam danas imao najbolji meč valjda. 20 players streak, 32:2 score, 49% hook s roadhogom.
|
Ja sam jučer na Hanamuri uživao sa Roadhogom, branili smo, postavio sam se kod vrata na Objective A i vukao tko god je probao ući. Mislim da sam završio 8-2 ili 10-2, ali nisu prošli dalje od Objective A i izgubili odmah tamo. Imali su rage mode :D
|
Citiraj:
|
Ma realno i Roadhog ih zažvače ako ih pulla. :D
|
Ma na Volskayi samo uzet tracer/genji/pharah i otic lijevo okolo i rektas im def, ili se svi zalete na vas par flankera pa ekipa ude na glavni, ili ih potorbas s leda :D
|
Citiraj:
Osobno najviše sam uspješnih probijanja vidio gdje je pushu pomogao Zenyatta ili Lucio sa ultijima toliko da prođu u cover pa onda dalje skupa pushaju, ali to vidiš svake prijestupne u pubu. Na te dvije mape generalno si attackeri razbiju zube osim ako su defenderi debili i idu spawncampati pa onda ih prije ili kasnije razbije attack kad su u goroj poziciji bez covera i onda steamrollaju na point B samo gdje je teže braniti. |
Dunno, torbjorn turret me nemoze sa pharom ubiti ni da hoce, pogotovo ne lijevo, imas healthpack, i jednostavno im breakeas setup kod vrata jer su prisiljeni vratiti se na tebe.
Dovoljno je da vas 2 igraju u timu i gg je :D Igra netko sad do tekme?? |
Igra tko ili svi samo tekme gledaju ovih dana? :D
Ja malo probao igrati sa Zenyattom i mogu reći da mi se dopada dosta, ali treba maksimalno cover koristiti jer ga snajperi obožavaju skidati. |
Ja sam bio u svatovima u subotu, još nisam k sebi došao, pa malo pauzirao. Danas iza posla oko 19h ću sigurno do 23h igrati.
Ako netko želi, javite se. LP Btw. spominje se neki overwatch anime. |
Ono bitnije, spominje se ovaj tjedan balance patch sa nerfom Widowmakerice i McCreea napokon.
Ja igram danas cijeli dan, vjerojatno do tekme, a ako bude tekma sakata, onda i za vrijeme :D |
Ne stignem, odigram svaka 2-3 dana možda 30 min do 2h..
|
Tak i ja.
Ali ajde, super dođe za odigrati tako par mečeva, diablo i OW mi dobro dođu da ubijem sat-dva. Danas ću igrati mi se čini. |
Jučer odigrao par mečeva.
Roadhog jednostavno nenadjebiv. Nikad ispod 15 killova, ubiju me svega 5-6 puta u prosjeku. Hook, kill, heal i ponovo. Jučer je Mccree počeo taman koristiti ulty, usporio onako, ja ga hookam i ubijem ga taman prije nego je stisnuo lijevi miš. :D Igram više manje sve što mi se u tom trenutku igra (ali pazim uvijek na balans u ekipi). Mogu igrati tanka, mogu healati, mogu snipati itd. Igram većinom sve osim D.Va, Zenyatta, Tora i Zarye. Čak sam počeo Mei grati. Imam oko 15 avg kills i 6 avg deaths u statistici. 50% win rate. |
Citiraj:
|
Malo balansirali Mccrea i Widow.
EDIT: Nakon toga i ja išao igrati Zenyattu, 20:6 score, pobjeda. Sad sam reapera uzeo malo, uvijek 20+ killova, manje od 7 deathova. Ja sam njega kompletno krivo igrao. Samo iza ljudi treba ići s E i killati jednoga po jednoga. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:16. |