![]() |
Genijalci kao i uvijek. Već neko vrijeme razmišljam o promijeni banke zbog katastrofalne aplikacije. Baš su iritantni.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Appgallery malo kasni, doci ce valjda ažuriranje tokom dana.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e01f4ea5fe.jpg
Poslano sa mog ELS-NX9 koristeći Tapatalk |
Ja maloprije updejto na ajfonu. Al je debilno, ne nudi upgrade kad radiš search, već tek kada otvoriš app u app galeriju. A bome ne nudi ni direkt u aplikaciji.
|
Ja sam maloprije ažurirao na google play.
Jučer su rekli prvo do 16:00 neće radit, a onda da neće do 20:00 radit, te na kraju nije ni oko 21:00 bilo opcije za update-a. Kasnije nisam pratio i evo jutros ima update insad radi. Kako je moguće da se njima to dogodi da zgase postojeću app a nemaju u pripremi već spremnu novu verziju ? Strašno. |
da. tek ako ideš se ulogirat kako bi nešto platio dobiješ obavijest da je stara verzija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne branim pbz i ja sam bio jučer u sličnom govancu. |
Ja više nemam mogućnost aplikaciju staviti na hrvatski. Gore desno ima HR EN valjda switch button, ali što god izaberem, uvijek je engleski. Prije updatea mi je aplikacija bila na hrvatski.
|
Meni je na hrv
|
Citiraj:
|
Hrv android a aplikacija moze bit hrv ili eng
Xiaomi note 7 |
Citiraj:
S druge strane starci su u Raiffeisenu i taj app mi je koma. Ne mozes kupiti bon, ne vidis rezervaciju kad platis nesto, ne mozes dobiti izvadak placanja u PDF-u itd. Bar ja nisam nasao ove opcije a to smatram osnovom osnova. |
Npr. ZABA, HPB.
HPB ima dobru aplikaciju. Erste isto, staro mobilno. Ali sada guraju onaj George aplikaciju, a komentari su jako loši. Nema još funkcije koje ima staro mobilno.
|
Citiraj:
S obzirom da sam korisnik i ZABE i PBZa, po čemu je zabina aplikacija bolja od PBZove? Obje su šrot na svoj način... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Meni nakon prelaska u Erste (koristim stari mbanking, ne đorđeta) cesto zafali PBZ app. Da ne spominjem web bankarstvo za kojeg sam skinuo i spremio manual, zlu ne trebalo :D Sve ima svoje prednosti i mane, nekome nesto smeta, netko se naviknuo drukcije...
|
Citiraj:
Ma to. Mislim nećemo se lagati, PBZov app je šrot, ali ni zabin app nije apsolutno nist bolji (sveukupno jel) - jedno je bolje u jednoj stvari, drugo u drugoj. Stari pbzov app (ko ga se sjeća), e to je bio teški šrot. Ovo je čak i oke. Bar za većinu osnovnih stvari. Da ne pričamo da je jedna od rijetkih appova za koju ne moraš u poslovnicu ako mijenjaš Mob... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja sam na PBZ-ovom mobilnom internetu već godinama (5+) i prezadovoljan sam.
Nikakvih problema niti išta slično. |
+1
odlicna mi je aplikacija i nista mi ne fali. sve obavljan priko nje, od transfera, placanja racuna, stednje, e-kasice, withsavea itd. |
Plaćam račune, prebacujem lovu kome treba, imam predoške, history, obrasce razne, imam scan and pay, QR kod, štednju i trajni nalog napravio preko toga itd.
Nikada se nije srušila, zaštekala, ili izbacila error nekakav. Meni i više nego dovoljno. iOS je OS. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nakon zadnjeg redizajna, PBZ net bankarstvo na PC-u je postalo grozno. Prije je bilo puno preglednije. Da ne napominjem da mi je sve postojeće predloške poništilo, a napraviti novi je nauka za sebe.
|
+1 za PBZ aplikaciju isto više od 5god, stara aplikacija bi isto odradila posa al nova je veliki upgrade, sve transakcije rješavam mob-om. Nikad ništa nije zapelo.
|
Citiraj:
Citiraj:
Zvao i njihov SZK, žena rekla doslovno "a znamo za probleme s predlošcima, nažalost nemam vam soluciju". |
Pokušao sam nekoliko puta napraviti predložak, lai uvijek nešto nije štimalo. Na kraju sam odustao. Sada umjesto predloška koristim neko prethodno plaćanje iste stvari s opcijom da ga ponovi.
|
Citiraj:
|
PBZ je u novoj verziji dodao super opciju da se moze skenirati QR iz galerije. Tako da mogu placat racune koje dobivam na email, samo napravim screenshot.
Znam da ovo OTP nema i staroj mi je to problem. Da li ima tu opciju jos neka druga banka? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:11. |