![]() |
|
Citiraj:
|
Trebali ste koji GeekBench rezultat postati.. :)
|
Citiraj:
BTW, danas me frend zamolio da mu nađem kakav Xeon. Na kraju, više nema niš ispod 300kn sa poštarinom. Sve sellere koje sam imao sejvane, više manje imaju "0 available / 10+ sold". Bome se to pograbilo... |
Citiraj:
|
|
nista ljudi ima lot 12 5430 proceva iz izraela za 240 dolara....na ebayu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
12x SERVER CLASS Intel® Xeon® Processor E5430 -SLASB, COSTA RICA - 3.00GHZ/12M/1333 --------- e5430 je 2.66ghz a gore su na slikama x5450.. |
Citiraj:
Ja sam već htio bubnut ling...ali reko, daj za***i to, syss nas hoće zaratit :fiju:. Da, bilo je fora gledati one super jeftine procesore dok se omišljaš i to, a kad si se odlučio...skroz druga priča. Meni je ovaj dovoljan, ionak sam to iz dosade sve radio, ovaj moj dualac rula. :kafa: @shamanix - single core 2074 / dualcore 3863 :lol2: @Drug - Ma neda mi se palit tu xeon kramu. |
E, ajd dosta sa tim benčmarkovima. Vrtite benčeve sa xeonima jer je to tema za njih.
|
Koliko je skupo tj. jeftino dva x5260 za 50€ ili samo jedan za 30€?
Našao lokalno, a imam jednu 775 konfu koja kupi prašinu sa E6300 i P5B pa da bude neke koristi. Eventualno bi kupovao adapter. :D |
Citiraj:
Ja sam sa E8500 na 4GHz imao oko 6000, a 2500K na 4GHz 10500.. |
sve vas aj3, aj5 i aj7 nabiem na:spam:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa da se malo osjećam Über, kao safire kad za gayming ponudi donaciju htpc grafe starije generacije desecima tisuća pc eksperata. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Ne da mi da radim 64-nebitni bench, traži me pare koje nemam :amen: |
http://www.ebay.com/itm/QTY-1x-Intel...item20de407885
1x Intel Xeon CPU Quad Core X5450 3.00Ghz/12MB/1333Mhz LGA771 SLASB 48 USD ako je nekom hitno |
hm, donja strana tog primjerka mi se ne dopada :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom koliko vidim malo je razvljaen s donje strane i meni izgleda sumnjivo. |
Citiraj:
Ja sam dobio već jedan povrat za x5260 E0, sad mi leži pod monitorm jadan...mozda ako ima tko voljan ga probat na svojoj ploči? :D |
Citiraj:
|
hevo rerzvijeze bitno da dea a
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
C0 i E0 kod 45nm procova intelovih je u većini slučajeva dan i noć. Nije isto 4 GHz na 1,2V i na 1,37-1,41V. |
hhahaha evo odspavao malo pa dosao k sebi :D ispricavam se na gluposti :D
|
Odrezao ono smeće od plastike, nijedan pin nisam sjebao, stavim adapter na proc, montiram to sve...
Bootam komp, BIOS pokazuje E5430, bootam u Windowse i sve je 50% sporije (animacije windowsa, otvaranje aplikacija, navigacija Explorerom). U This PC i dalje pokazuje E5300 pa sam restartao komp. Sad se ne bootaju Windowsi. BIOS je resetiran na fail-safe postavke. Temperatura proca je ok (28°C). What the hell? |
Rezimiraj. (ovo kak ti prikazuje e5300 tooo...nije uredu, trebao si pričekat, mozda je bio "installing new hardware"?)
Sad ti nepali komp više?Pali ali samo vrti ventilatore?Možeš u BIOS nemožeš u win? Rastavi sve sa ploče, odspoji, baterija van na 10 min., jedan stick rama. |
Pošto imam Windows 8.1 morao sam baš restartati Windowse (ne na Shut down) tak da mi pokupi info o novom CPU.
Od restarta se Winsi više ne bootaju. Bez problema mogu u BIOS, namještati postavke, nema nikakvih čudnih beepova. Sutra ću probat daje, nemam trenutno živaca. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |