![]() |
koja graficka bi trebala biti dovoljna za bf4 full hd 1920x1080, da ne pada ispod 60fpsa, bitno da je msaa i mesh quality na max? citam nesto da prave igru optimiziranu za amd, znaci li to da je bolja kupnja 7850 nego nvidia 660
|
Citiraj:
Strpi se još i onda češ znati rezultate. |
Citiraj:
|
Evo stigo key s shopa...preloada se :goood:
24 gige...bit ce radna noc za kantu:roller: Nego ok 'eu' verzija je to sam cekao s sumnjom.Ali izgleda su sve verzije jednake jer sad je origin izgleda aka EA skuzio da ga deru na proxijima pa je uveo jedinstvenu verziju a s tim i cijenu....il je bar tak bilo receno. Plan tece po planu moci cu sutra nabavit premium:D Sad jos da frameovi budu stabilni i broj bude 'dostojan' milina:goood: |
Eto ja uzeo preko g2play-a i tek sada vidio da šalju ključ tek 30.10.2013. :fuming:
Probao sam preko buy-play.com ali nikako da se izvršilo plačanje, tako da sma uzeo ovako. Kvragu, a tako sam mislio sutra nakon posla igrati :( |
Citiraj:
BDW hočemo li uzimati server? |
Evo ja sam se spojio na koreu preko vpna, malo odigrao single i multi, pa meni radi bolje nego bf3 na max settings, Al ne isplati se ic preko vpn jer je lag ogroman i serveri crashaju nekad. Sve u svemu meni se svidja :)
|
Doša ključ na CJS Keys i evo mi se preloada :D
|
Citiraj:
Preko vpn se samo spajas samo dok se ne ulogiras na origin, nakon toga se odspojis i normalno dalje igras bez ikakvog laga...barem ga ja nisam jucer imao. |
jel uzeo netko sa go2arena? jos nema kljuca
|
|
V.I.P ja sam uzeo na go2arena nije jos nikaj stiglo, kazu da ce isporuciti kljuc do dana izlaska a za europu je to 01.11 ako se ne varam znaci u cetvrtak bi mogao doci kljuc da preloadamo do petka :)
... upravo stiglo na mail :) |
Jel ima koja dobra dusa da mi proda/kupi kljuc po popularnoj (citaj jeftinijoj) cijeni nego sta gulikoze iz EA traze :D
|
Citiraj:
|
Jesmo ja i prijatelj, također još nema.
|
onlinekeystore, došli jučer key-evi i skida se.
|
Citiraj:
Naravno da ti laga kad nisi ugasio VPN i nastavio si igrati preko korejskog servera. VPNom samo aktiviras BF, onda ga ugasiš i vratiš se na "našu" mrežu te se spajaš na BF server. Igram zadnjih par sati, nije loše, neke novine su totalno čudne ali valjda će biti dobro. Npr, Attack heli sad ima po 2 TV rakete (loadane) i nisu one hit kill ni na drugi heli ni na jet (80% damagea rade), a na tenkove 40% damagea. Inače igra manje više leti na high, 1080p, 2xAA HBAO, GTX680 pobriše pod sa njom. |
Hammer jel bi molim te mogao probati TV missle na hard-core modu dal su one shot one skill
|
jel se moze negdje skinut isprobat demo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Idemo špilat :D BTW, da nebi bilo zabune sa EAom , ja sam stvarno iz Koreje :D http://i.imgur.com/57p5o6d.jpg |
Odgovor sa Go2Arene, za one koji još nisu dobili key...
http://www.pohrani.com/f/1v/12e/43ihW8hc/image-001.jpg |
hmmm čudno, ja naručil prije par sati isto s go2arena, platil, key došo odma, upisan i bf4 spreman za preload
|
Super, mi platili prije mjesec dana.
|
Kakvi su dojmovi vezani za operativni sustav?Dali je bolje imati Windows 8 ili su to bile samo beta spike?
|
Babske priče....
|
Citiraj:
Citiraj:
A sad, dosta offtopica, ima pripadajuća tema za w8 i w8.1:chears: |
Citiraj:
A koliko sam čitao po netu neke testove - kažu da win8 koristi više resursa procesora, da se penje i do 80% dok je kod win7 manje. Nego, gledam MP filmiće i čini mi se da u BF4 svi trče kao Carl Lewis. Kao super ljudi. |
Ajmo još malo diskutirat oko ovog :)
HT on/off za BF4 WIN7 vs WIN8.1 HT on/off Mišljenja, testovi? Šteta šta na 8.1 nije bila usporedba HT on vs HT off http://www.pcgameshardware.de/Battle...ows-8-1091767/ |
Citiraj:
Ne trebam testove, imao sam w7 x64 sp1, sad imam originalni w8.1 x64, imam ss-ove i logove od bf3 od prije, imam ss-ove od mohw, ro2, itd., i vidim razliku u performansama, vidim razliku u zauzeću proca, meni sasvim dovoljno, a da ne pričam o masu drugih stvari koje su ubrzane u w8.1, kao najbanalnije prebacivanje sa diska na disk, sa usb diska ili memorije na disk, utilizacija jezgara pri unzipanju nečeg većeg, i tak, ima toga kako već rekoh. Ko voli nek izvoli, bio sam i sam skeptičan za prijelaz, preskočio sam običnu 8icu, prešao na 8.1 i extra sam zadovoljan. Btw, bf4 je samo 12h daleko za nas eu korisnike:goood: (znam za vpn fore i to, tako sam igrao bf3, no ovaj put mi se ne da s tim maltretirat niti imah vremena ovih 2-3 dana za gejm). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |