PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2013 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=243290)

Burko 29.06.2013. 19:37

ne. jer sta je onda sa lotusom? mislim, lako biti pametan, ali daj negdje pismeni dokaz da si tada tvrdio sta si vec tvrdio, da ce RB pobjeci, bla bla..........

jednostavno, ferrari i lotus nisu nesto odradili sto mercedes i RB jesu. clean & simple. i ne, nije Vettel bolji od Alonsa, ma koliko god to zelio. kao sto nije niti Rosberg top kalibar vozac, ali eto - vidis da je bolji od Vettela. danas. i unazad par utrka. da li je bolji vozac zato od Vettela, jer je mercedes trenutno ispred RB-a, barem u kvalifikacijama? sta mislis?

dean225 29.06.2013. 20:02

Ferrari će se drastično dići sutra u utrci. Prognozira se dosta toplije vrijeme nego danas. Očekujem Federa visoko gore a mercedes mi je nepoznanica. Vidjet ćemo sutra koliko dugo mogu biti brzi.

Volio bi naravno da Vettel pobijedi, ali da se kladim stavio bi pare na Hamiltona. Vettelu će trebati čudo da pobijedi sutra.

begi 29.06.2013. 20:10

begi citat "Nisam danas gledao utrku, upravo je sad gledam. Nema velikih iznenađenja, pokazalo se da prvi vozači četvorke, zavisno od staze-uslova-raspoloženja uglavnom osvajaju prva mjesta. Oni koji se nadaju da će RB pasti, neće. Oni imaju novac i ako treba gume će se raditi po njihovim specifikacijama. Mnogi nastoje svrstati Vetla u drugu kategoriju, ali rezultati govore da je jedan od najboljih vozača. Nije čudo da ga velike ekipe (Mercedes) pokušavaju dovesti u svoje redove. Pogledaćemo još nekoliko utrka pa će mo vidjeti šta slijedi.
__________________"

burko citat "ferrari No#1, uz lotus u rukama kimija . nadam se da ce i ubuduce ovako .

ali istina, gdje je danas RB zapeo? vettel, kao najbolji vozac? bez provokacije pitam, ali me zanima izgovor........."

Burko 29.06.2013. 21:29

? :stoopid: ???

daj onda ovako nabaci qoute, ovo skroz ne znam kako sagledati. recimo, vrlo jednostavno:

Citiraj:

Autor begi (Post 2393909)
Nisam danas gledao utrku, upravo je sad gledam. Nema velikih iznenađenja, pokazalo se da prvi vozači četvorke, zavisno od staze-uslova-raspoloženja uglavnom osvajaju prva mjesta. Oni koji se nadaju da će RB pasti, neće. Oni imaju novac i ako treba gume će se raditi po njihovim specifikacijama. Mnogi nastoje svrstati Vetla u drugu kategoriju, ali rezultati govore da je jedan od najboljih vozača. Nije čudo da ga velike ekipe (Mercedes) pokušavaju dovesti u svoje redove. Pogledaćemo još nekoliko utrka pa će mo vidjeti šta slijedi.

Citiraj:

Autor Burko (Post 2393733)
ferrari No#1, uz lotus u rukama kimija :). nadam se da ce i ubuduce ovako :chears:.

ali istina, gdje je danas RB zapeo? vettel, kao najbolji vozac? bez provokacije pitam, ali me zanima izgovor.........

no, kako god bilo napisano, skuzio sam sta je pisac htio reci. i sta tocno ispada, da je mercedes masno iskoristio testiranja sa trenutnim bolidom i gume, a RB dao kakvu pinku pireliju i da se sada i oni mogu vozati kako bog zapovjeda (oni :))?

mislim, u prevedenom ja to tako vidim, po tome sto si prije napisao. ako je tako, neka im svima popucaju sve gume, neka se na felgama tegle svih 120 minuta.........

sutra navijam za force indiju, barem neko od postolja.

Baja 001 29.06.2013. 21:53

Nažalost nisan gleda Q, ali očekujen jebačku utrku, brzi Mercedesi (kvalifikacijski :D), RBR odličan iza, a kiša koja može pomoć Kimiju i Alonsu. Silverstone uvik dobar :)

Nacki 29.06.2013. 23:53

Citiraj:

Autor Burko (Post 2422632)
ne. jer sta je onda sa lotusom? mislim, lako biti pametan, ali daj negdje pismeni dokaz da si tada tvrdio sta si vec tvrdio, da ce RB pobjeci, bla bla..........

jednostavno, ferrari i lotus nisu nesto odradili sto mercedes i RB jesu. clean & simple. i ne, nije Vettel bolji od Alonsa, ma koliko god to zelio. kao sto nije niti Rosberg top kalibar vozac, ali eto - vidis da je bolji od Vettela. danas. i unazad par utrka. da li je bolji vozac zato od Vettela, jer je mercedes trenutno ispred RB-a, barem u kvalifikacijama? sta mislis?

Mislim da su u pitanju gume, nista vise od toga. Koliko su pasale Lotusu i Ferrariju do sada, toliko sada pasu RB-u. Tulili su i tulili dok nisu dobili sto su htjeli. Potpuno isti scenarij od prosle godine...

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2422638)
Ferrari će se drastično dići sutra u utrci. Prognozira se dosta toplije vrijeme nego danas. Očekujem Federa visoko gore a mercedes mi je nepoznanica. Vidjet ćemo sutra koliko dugo mogu biti brzi.

Volio bi naravno da Vettel pobijedi, ali da se kladim stavio bi pare na Hamiltona. Vettelu će trebati čudo da pobijedi sutra.

Vettel ce pobijedit

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 2422684)
Nažalost nisan gleda Q, ali očekujen jebačku utrku, brzi Mercedesi (kvalifikacijski :D), RBR odličan iza, a kiša koja može pomoć Kimiju i Alonsu. Silverstone uvik dobar :)

Jesi li gledao Kanadu? Kisa je sve samo ne pomogla Alonsu i Kimiju.

draksa 30.06.2013. 14:18

Ovaj Vettel ima tolko srece
Naslov ce mu doc u ruke nemora ni vozit vise

WTF sa gumama lol

begi 30.06.2013. 14:24

Citiraj:

Autor Burko (Post 2422675)
? :stoopid: ???

mislim, u prevedenom ja to tako vidim, po tome sto si prije napisao. ako je tako, neka im svima popucaju sve gume, neka se na felgama tegle svih 120 minuta.........

sutra navijam za force indiju, barem neko od postolja.

Pogodio si za gume :D:D

begi 30.06.2013. 14:26

Citiraj:

Autor draksa (Post 2422916)
Ovaj Vettel ima tolko srece
Naslov ce mu doc u ruke nemora ni vozit vise

WTF sa gumama lol

Hrabre sreća prati, ako se bojiš strah privlači nesreću kao magnet.

Ovaj Pireli koma, bolje bi gume napravila Sava Kranj, ali ako ne mogu testirati imaju donekle opravdanje.

dean225 30.06.2013. 14:28

Cijelu sezonu govorim kako su gume smeće i izazvao sam niz svađa ovamo. Gume su opasne po život i to treba hitno mijenjat. Ovo je sramota za f1. Najlošija komponenta danas u f1 je guma. Strašno.

Nebi čak rekao ni da je sreća upitanju za Vettela, već je RB MOŽDA riješio problem guma.

snorky_vk 30.06.2013. 14:29

E moja fia,na krivom mjestu su trazile show.

Burko 30.06.2013. 14:30

dan puknutih gumica :goood:.

draksa 30.06.2013. 14:30

Ma nije FIA to onaj mali Slavicin kenja

D1viry 30.06.2013. 14:31

Ove gume pucaju k'o kokice. :)
OT: slika na SPTV-u je kriminalna. Kao da puštaju sliku sa mobitela.

Toorop 30.06.2013. 14:31

Ovo s gumama nije normalno!! I tako mi je žao Mase koji je imao strašan start i gume ga zajebale -.-

Ma da je samo slika shebana, ali i zvuk je loš!

aski 30.06.2013. 14:31

Zove me cura maloprije i govori da je trudna....*ebala mi je sve po spisku jer sam koristio Pirelli kondome :D

dean225 30.06.2013. 14:33

Haahahaaa. Vettel trebao otići u boks u 15krugu ali su skužili oštećenje na zadnjoj lijevoj pa ga hitno pozvali u boks.

Momir 30.06.2013. 15:16

jupi :-)

dani77 30.06.2013. 15:19

Citiraj:

Autor Momir (Post 2422943)
jupi :-)

:goood:

dean225 30.06.2013. 15:22

Otišla lamela kao na reno meganu. :)

Šteta, da je danas pobijedio bilo bi gotovo prvenstvo, ali dobro je za nastavak sezone..

begi 30.06.2013. 15:41

Sve u svemu interesantna utrka, žao mi je Hamiltona trebao je biti prvi. Fetl dobro prošao- Alonso treći, a da nije bilo odustajanja tek negdje peti. Nadam se iduće utrke manje odustajanja.

draksa 30.06.2013. 15:41

Svaka cast Massi, Hamiltonu i Webberu (iako on nije izgubio 1krug ko Massa zbog gume)

Alonso isto ljepo odvozio

Gume banana, na Mercedesu se vidi da su testirali jer su u Barceloni muku mucili sa njima a sad imaju najmanju potrosnju

Drago mi je da Vettel nije na postolju sad se nece moc preseravat na konferenciji :D

Veli Alonso da su mu poslje na radio rekli da je i njemu bila probusena guma na 1. Stopu

Toorop 30.06.2013. 15:47

Formula koja se vozila od 47 kruga pa do kraja je razlog zbog kojeg gledam formulu! Ona preticanja, uzbuđenje koje sam doživio, savršeno!
Drago mi je za Fetla što mu se sjebao bolid, Massa je odradio zmajski posao, Hamilton isto, žao mi je Raikonena ali jebiga, sjebali ga što nije u boks išao

smirnoff 30.06.2013. 16:21

majko moja na što je McLaren spao...:hitthewal:

poweeer 30.06.2013. 17:19

Ovo sa Vettleom je namještaljka :D

imik 30.06.2013. 17:24

Lotus po običaju ne zna što radi i zbog toga su izgubili drugo mjesto. Ništa novo kod njih.

Momir 30.06.2013. 20:20

Znaci, svi smo dosli do istog zakljucka, a to je: cim nema vetela, F1 postaje ponovno jako zanimljiva :D

Toorop 30.06.2013. 20:21

Citiraj:

Autor Momir (Post 2423016)
Znaci, svi smo dosli do istog zakljucka, a to je: cim nema vetela, F1 postaje ponovno jako zanimljiva :D

Upravo to!

Burko 30.06.2013. 21:35

Citiraj:

Autor Momir (Post 2423016)

:)

smirnoff 30.06.2013. 22:04

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2422965)
Imali su 50-tak utrka za redom u bodovima, i sada već imaju 2 utrke bez bodova. I bit će ovo još gora sezona od 1996. i 2006. kad nisu imali nijednu pobjedu, a kako je krenulo, sad neće imati ni podij.
Kreteni.

Drago mi je za Fetla što je ispao.

za jednu takvu ekipu koja ima financijsu zaleđinu i takav renome, 50 utrka samo "u bodovima" a ne bar jedan podij svake utrke, meni nije uspjeh...po rezultatima ove sezone ispada da su oni prespavali zimski san dok su drugi radili na tehnikalijama, ponajviše Mercedes, jer sam se lupao po glavi zašt Lewis odlazi u toliko lošiju ekipu gdje vjerojatno neće imati ni bodove a kamoli podija, kad ono Merc top 3 ekipa ove sezone:care:

jebote, Vetla su na gridu tješili ko da je pregazio nekog!!!:bonker:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59.