![]() |
Citiraj:
|
Na forumu se neformalno govori o velikim promjenama BR sto se tice tenkova.
|
A nitko avione ne igra? :/
Ako ima netko još, nek se javi da squadiramo tu i tamo... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Battle Rating & Economy Changes, 15.06.2015 |
Citiraj:
EDIT: IS3 vidim na 8.0 ali Jagdtiger mi je i dalje 8.0 dok je T44 trebao biti 6.3 ali je idalje 6.7....... |
Citiraj:
|
ako ima ko pozivnicu za igru molio bi da mi ju pošalje na p.m. , da probam i ovo čudo nakon WOT-a
hvala unaprijed |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Nemam pojma kako ljudi igraju sa Tiger 2 105mm ali ja sam blizu odustajanja... kupola je od kartona za US i USSR topove; jednostavno nista ne odbija da ga hebes
Dok ja muku mucim kako sakrit kupolu, njihove kao da su bunkeri. Ruske zakrivljene a Americke nabildane sa vise celika nego je Tiger 2 tezak... |
Citiraj:
Preporučujem da sačekaš novi update gdje Nijemci dobivaju Leoparda 1. |
Pokusavam sada do Jagtiger-a; izgleda da jedini moze nesto napravit... iako mi ni on nije bas za fight protiv brzih T54ki
|
U br 6.7 bitkama švabe dobro stoje...Tiger 2 H, Ferdi, Panther 2, Jagdpanther...oni mogu skeljit svakog rusa u svom matchupu...u biti uvijek nastojiš neprijatelju doći s boka..tu je svaki tenk tanak...
|
Da sve je to meni jasno; samo me starsno zivcira cinjenica da su ameri(kojima je vise - manje lako sakrit trup) i rusi neprobojni, dok svabe nemaju oklopa osim te frontalne ploce (zar bi triba tenka vozit naopacke da sakrijem kupolu koja je jako mekana) :D
Nema mi to smisla kako sada stoji... u WoT-u su barem te kupole malo pojacali bez obzira na historical bs; tako da i imas nekakve sanse. Ovde mi svaki hit u kupolu shebe i ammo i ljude |
Citiraj:
Promjenih ime odavno pa ako me trazis trazi pod "Moxie_NF" Pozdrav lega i svi budući letaći :chears: |
Citiraj:
EDIT: hmm, čini se da su ipak nešto mijenjali... http://forum.warthunder.com/index.ph...recent-update/ |
Navodno sada to pokusavaju popravit jer ce se granate raspadati na drugaciji nacin (random - velicina, brzina, impact force itd)...
Samo se nadam da ovaj bolni grind do Panther-a i Jagdtigera nece bit uzaludan. Ako mi Leopardica na naprave kako triba odo ja dalje |
Nisam dugo zaigrao ovo. Ima li kakvih novotarija oko aviona točnije bombera?
|
Koliko sam vidio svi avioni su dobili neki "upgrade" sistem za damage... ljudi su se zalili, ali kako ne igram avione bas puno nisam upucen sta se tocno dogodilo
|
Za informaciju, trenutno ima turnir 4x4. Nagrade su golden eagles, premium tenk ili zrakoplov ili premium dani.
Ja sam sinoc na primjer osvojio 3 dana premiuma. Zaigrajte dok traje. |
Ma dizu mi zivce s tim misijama; vece tenkove od njemaca nikako da ubacim u Simulator... Samo mi Tiger I zavrti nekada nesto (redovito Kursk i samo to)
|
Izašao je 1.51 update, upravo se skida puževom brzinom.
|
Igra netko ovo ?
Ja usamljen nub pocetnik tenkista xD |
Naah, avione rokaj, tenkovi su out :D
|
WT HR klan?
Igra li jos netko? Trazim klan ili ekipu koji ipak nesto znaju oko borbe tenkovima (jako slabo letim, lvl1) Pozivnica, nesto?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |