![]() |
U 12 mjesecu dolazi update SGS3 na 4.1.2 sa zanimljivim dodatnim fičurom - Multi-view
http://www.sammobile.com/2012/10/25/...-is-coming-up/ |
Citiraj:
|
Koliko ti traje baterija? Ti si na RR, siyah 5.0b ili na starom kernelu?
|
Citiraj:
Ali da, Resurrection Remix JB v3.1.0 je gore. Iako meni do sada izdrži cijeli dan relativno high usagea. Odnosno kombinirano. Na poslu većinom stoji, samo na čik pauzi koristim, a kad otiđem sa posla onda stalno neš dr**m po njemu. Od čitanja newsa i surfanja u tramvaju. Također, google latitude mi stalno provjerava gdje se nalazim, a nikad ne gasim wifi, gps. |
Stigao Jelly Bean za S3 na T-mobile. :) Nadam se da će uskoro stići i za nas Tele2 korisnike. :zdero:
|
Stigao i meni update za S3 na t-mobileu. Ima 255mb i sve radi jako dobro. Jedino me smetaju one integrirane aplikacije od tmobilea, nikak se ne daju deinstalirat.
Edit: polaris office mi se ruši kad hoću otvorit .doc |
Rootaj ga pa ćeš ih moći izbrisati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno prethodno je poželjno napraviti backup svih podataka. |
Citiraj:
|
Danas je u lokalni T-centar stigao Note2, nema ga na njihovim stranicama niti imaju cjenik, ali uređaj je tamo (City1), grafitni metallic. Ludnica uređaj za sve osim za koristit ga kao mobitel. Čak sam i razmišljao o njemu, ali kad sam vidio prijatelja kad ga je stavio na uho...ipak je to cigla. Šteta, to je valjda jedini problem koji će mnoge kočiti od kupnje.
|
Nakon 4 punjenja baterije SGS3 na Jelly Bean-u, osjeća se da jače ždere bateriju. Traje mi oko sat i pol manje nego do sad (gore su sve iste aplikacije kak su bile i na 4.0.4). Po noći kad mi je u standbyu, baterija mi se oko 10% više potroši nego na ICS-u (period oko 4 sata).
I dalje mi baca force close na Polaris office-u, dok Polaris viewer radi. Ostalo sve radi super ko i kad sam imao Nexusa. Osjeti se project butter. |
Stavih RocketRom v12 sa Speedmod kernelom na Note, čini se dosta dobro za sad, cijeli dan ga silujem, a baterija na 50% :D
Nego, još uvijek imam isti problem kao i na stock 4.0.3 - OS gasi dialer i onda kad ga pokrećem nakon nekog vremena nekorištenja, treba mu par sekundi da se učita. Pretpostavljam da je ovo do Touch Wizza i njegovog lošeg dialera jer mi se ovo nikad nije događalo na desireu koji je daleko stariji i ima lošije specifikacije. |
ok, stigao i za mog veceras jb, sad imam jedno pitanje, jel se da ikako promjenit boja notification bara? po mogucnosti u transparentnu.
Ovaj sivi me uzasno zivcira, hehe. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ista stvar se događa na S3, je li moguće da je Samsung toliko nesposoban da to još nisu riješili?! |
Da, nesposobni su.. imao sam isti problem.. Problem je što mob ima jako loš ram managment. Stalno ima malo slobodnog rama, premalo i gasi aplikacije u pozadini koje nebi smio.
|
Ako bude kako piše, SGS4 će rasturiti konkurenciju (opet)
http://www.sammobile.com/2012/10/29/...450-processor/ |
Citiraj:
Ovo više nema smisla, nabijaju hardware kao da vrtiš photoshop ili renderiraš, a osnovne funkcije su koma. Nek se ugledaju na apple ili microsoft bar u tom aspektu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
neki developeri su u aroma instaler stavljali opciju stock look dialer i meni je to bilo puno bolje i brže.:goood: |
Sa oriđiđi os-om? Mora da imaš neku specijalnu verziju s2ice, bržu od s3 :p
|
Citiraj:
|
Gledajte, pojam "letenja" je relativan za svaku osobu, nema smisla razglabati.
|
Citiraj:
To su jaki mobiteli i obavljaju zadaće tipa instalacija, pokretanje aplikacije i "vrtnju" iste vrlo dobro, ali isto tako u nekim stvarima štekaju (tipa ovaj dialer ili buđenje) zbog lošeg softvera. Zaboli me neka stvar šta mi mobitel ima veći score u benchmarku kad je to skroz nebitno ako šteka u nekim osnovnim stvarima te narušava ugodu korištenja. |
da, ali sa glatkim radom telefona ne mozes biti glavna faca u selu, a sa najvecim benchmarkom mozes :D
|
Citiraj:
|
da ne bi bilo da se sprdam s nekim, ja imam s3, tek sad vidio kako sam to napisao.
doduse nemam problema s nekim lagiranjem bas, al mi je i sve pogaseno pa ima gomilu free rama uvijek (i sivi notification bar, ne uspijem li to maknit vracam se na 4.0.4!) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:24. |