![]() |
Citiraj:
|
|
Kako vratiti izgled desktopa (teme i sve ostalo) na default postavke. Te teme sam prčkao, i još sam razmak ikonica promijenio u Styler programu, i sad ne znam vratiti. Inače, imam ovu obsidian temu, nije loša.
A sad želim sve vratiti na staro pa ispočetka. I da, kako se može repertuar ikonica promijeniti bez upotrebe stylerXP programa? |
za defaultnu temu:
display properties --> apperance --> windows and buttons --> winxp style |
swe je atha rehkao ,najlakshe ti je swe raditi preko style xp-a tamo mozesh wratiti...a za ikoniche idesh na .desni klik properties,apearance,adwanced i thamo namjesthish...pozz
|
Moj je najljepši i najuredniji : roller : : roller :
http://img98.imageshack.us/img98/4807/xdesktop5jk.jpg |
Citiraj:
http://img350.imageshack.us/my.php?i...eshktop4zd.png |
And the key word is: SARCASM!!
U slučaju da nisi primjetio smajliće and stuff... (što čini se nisi :) ) |
desk --> O_o
|
|
hvala crn, pohvala od tebe znachi dosta. ;)
btw, great desk. dobre noge. :D sve se bojim da chu i ja na foo, jer nisam nashao niti jedan iole normalan i ne_prekichast skin. :rolleyes: |
crn, koji je to skin?
Ja isto tražim neki normalan skin, svi su manje-više kičasto smeće... |
|
Hvala, crni, ima dobrih skinova tamo.
Nego, ja kad stavim taj skin umjesto start stoji onaj kružić... kako si ti to sve modificiro, vidim tamo nekakav connect gumb, i ovaj meni je drukčiji, how? |
Citiraj:
S njim možeš vrlo jednostavno mijenjati start i tray i podesiti prozirnost taskbara... |
Hvala puno.
I još samo nešto, kako si promijenio izgleda start menija, tj. strukturu. Ja kad stavim na classic start meni, onda mi se vidi ono Windows XP Professional sa strane, a na onom modernom mogu sve povaditi, ali opet se vidi da je moderni. :D Još samo objasni kako se to radi i neću više daviti. :D |
Jel ima ko "crack" da se mogu stavljati pepotpisane by MicroSoft teme za WinXP,ali bez ikakvih programa dodatnih?
|
Jel ko zna "crack" za WinXP da se mogu stavljati nepotpisane by MicroSoftr teme no bez dodatnih programa za teme?
|
Editiraj postove...
I javi mi se na pm.:) |
hm , to bi kao trebalo biti zabranjeno?
a baš sam prije par minuta na pce forumu našao link za jedan takav programcic :D |
Citiraj:
|
Pa nije to pravi crack, bilo je več na ovom forumu,to služi samo za promjenu jedne opcije u registry-ju no ja neznam koje!
|
Da se upisemo na listu! :p
Moja ploča! (@ 0.99Mb :D ) |
Citiraj:
(Inače program ne mijenja registry nego datoteku 'uxtheme.dll' i tako omogućava instalaciju thema koje nisu certificirane od MSa .StyleXP radi na istom principu dok recimo WindowBlinds imaju svoj skining engine) |
crni aj plz napčiši kako s onim programom promijenim šta mi je sve u start meniju, nisam uspio skužiti :(
|
Citiraj:
|
|
Hvala, crni, proučit ću malo to.
A valjda i on misli na ovo što sam ja mislio. :D |
Citiraj:
daj nabaci link od slike :cool: |
http://img128.imageshack.us/img128/9006/mojdes0gh.jpg evo i moj des, ovi valovi su živi pa malo bolje izgleda (GT Ripple), to mi je prvi desktop pa ću ga nazvati: I just want to enjoy a strange day. Wall se zove strange day pa onda otud naziv.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |