PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   T-Mobile (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=227940)

xlr 04.05.2016. 15:37

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 2922085)

I da se na crowded mjestima može desiti da ti droppa poziv jer je netko većeg prioriteta uslužen. Sad ima li tu istine, ne znam.

Je da, desava se i svjedocim tome svaki dan zadnjih 3-4 godine. Sef mi je na tmobile business tarifi koju placa nepitajmenista, dnevno napravi brat bratu najmanje 50 poziva. Svaki dan mu 2-3 poziva zavrse sa tisinom u slusalici. Tu i tamo mu bas pukne poziv. Centar grada, super signal, promjenio je par mobova, uvijek je na 2G signalu jer ne koristi net.

Ja sam na bonbonu zadnjih godinu dana i to mi se desi jednom mjesecno, valjda (ne mogu se ni sjetiti kad je bilo zadnji put). Napravim oko 100 poziva na mjesec pa nisam neka usporedba. Krecem se uglavnom po istim mjestima kao i gorespomenuti sef pa mogu reci da imamo jednake uvjete osim cinjenice da meni na radnom mjestu signal varira od 4G do 2G.

Ne osjecam se zakinuto po pitanju kvalitete mreze

buljo 04.05.2016. 15:57

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2922079)
Pa ni ja ne razmišljam jer imam 50 minuta prema svima, 150 poruka i 3GB neta uz 1000minuta bonbon minuta i 1000 bonbon poruka. To je 66kn mjesečno.
Ne razmišljam jer nemam nikad račun preko 100kn i uopće ne pazim koliko trošim. Računi su mi od 66 do 85kn... nema uspostave, 1s obračunska, viber više manje imaju svi.

Tako da je meni, IMO to za 104 kune jako nepovoljno i nebitno.

Ovisi od osobe do osobe, da moja žena nema flat račun ne bi bio ispod 200-300 kn :D
Ima u prosjeku 16 sati razgovora, 600 smsova, net uvijek potroši :D
Mob koristi dijelom i za posao pa je zato to tako.

Kaj se bonbona tiče kod kuma bila neka pizdarija na repetitoru, njemu i svima njegovima (buraz, sestra, starci) glas kao kod robota, to je trajalo nekih 5 dana dok nisu ovi otklonili problem, to se samo doma događalo.
Ja da nisam zadovoljan sa kvalitetom kod tcoma otišao bi dalje, ovako nek bude. A ovak kad gledam ide redom: vip/tcom > bonbon/tomato/tele2 i pokušat izbjeć bonove.

ćubi 04.05.2016. 16:31

to s prioritetom je samo priča, što je već demantirano od strane bonbon-a. razlika je što je prepaid 4G ogranicen na 75/25 Mbps, do pretplatnicke tarife idu iznad 225Mbps što je samo teoretska brzina. ili imaš signala ili nemaš i to je cijela priča.

Mileni 04.05.2016. 18:38

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2922090)
Ne znam ima li istine ali nisam doživio u ove dvije godine ove simptome, pa čak ni u prepunoj Areni ili Maksimirskom stadionu na koncertima.

Stalno sam po (gotovo) cijeloj hrv. Relacija ZG - Rijeka - Split - Makarska - Dubrovnik. Nikad ni najmanji problem sa signalom. Sluzbeni mobitel t-shrot, privatni bonbon. Nikad razlike u signalu, niti 3/4g mrezi. Ali ama bas ni jedna crtica.

Tako da ovi sto 'kolaju' sa tim pricama ocito izmisljaju.

Neo-ST 04.05.2016. 20:23

Sad bio u T-mobilu da vidim šta kažu.

Trenutno sam na onoj "neponovljivoj" tarifi od 97.5kn/mj koja nažalost ističe krajem mjeseca.

Čim se lik spojio na moj račun napravio je onu facu "kako ovo??" i kaže "iskreno, ja vam ne mogu ponuditi ništa niti približno ovako dobro i jeftino, ali proslijedit ću vaš interes kolegama iz savjetovanja pa će vam se javiti unutar 48h, oni bi trebali moći dati dodatne popuste i približiti se ovoj brojci, koliko-toliko".

Sada čekamo :D

RAUL 04.05.2016. 23:32

Ne vidim razlog cemu cekanje,nazovi sluzbu za savjetovanje korisnika na broj 0800 333 346 i dogovori tarifu za 104 kune ;) To je najbolje sto trenutno mozes dobiti u t-mobile.

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

c-shadow 05.05.2016. 13:59

Jučer sam ih otpilio, danas već imam propušten poziv s nekog 0800 24... to bi mogla biti ta tajna služba :D

freddie 06.05.2016. 13:37

[QUOTE=RAUL;2922339]Ne vidim razlog cemu cekanje,nazovi sluzbu za savjetovanje korisnika na broj 0800 333 346 i dogovori tarifu za 104 kune ;) To je najbolje sto trenutno mozes dobiti u t-mobile.

Nazovem ja danas taj broj i zapnem odmah na startu jer je žensku zanimalo otkuda mi taj broj.Velim ja pa jel to bitno,bitno da mi riješimo moju tarifu na obostrano zadovoljstvo ( 3 broja na pretplati i 1 na bonove ) a ona meni da je bitno otkuda mi taj broj. Normalno da sam se zahvalio i prekinuo razgovor i t-mobile je upravo ostao bez jednog dobrog pretplatnika.

Neo-ST 06.05.2016. 13:42

Citiraj:

Autor freddie (Post 2922975)
Citiraj:

Autor RAUL (Post 2922339)
Ne vidim razlog cemu cekanje,nazovi sluzbu za savjetovanje korisnika na broj 0800 333 346 i dogovori tarifu za 104 kune ;) To je najbolje sto trenutno mozes dobiti u t-mobile.

Nazovem ja danas taj broj i zapnem odmah na startu jer je žensku zanimalo otkuda mi taj broj.Velim ja pa jel to bitno,bitno da mi riješimo moju tarifu na obostrano zadovoljstvo ( 3 broja na pretplati i 1 na bonove ) a ona meni da je bitno otkuda mi taj broj. Normalno da sam se zahvalio i prekinuo razgovor i t-mobile je upravo ostao bez jednog dobrog pretplatnika.

Bome imaš kratak fitilj.

segregator 06.05.2016. 14:21

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2922977)
Bome imaš kratak fitilj.

Evo još jednog...upravo sam predao (nakon 17 godina na t-mobile) zahtjev za bonbon...ista firma, al ipak mi nekako neobično :)

RAUL 06.05.2016. 19:59

[QUOTE=freddie;2922975]
Citiraj:

Autor RAUL (Post 2922339)

Samo si trebao reci dao mi ga je vas kolega ;)

buljo 06.05.2016. 20:41

I ne bi mu niš napravili :)
Nije to baš samo tak :)

Treba prvo nazvat običnu SZK, i reć da se želi raskinuti ugovor i tak nekak završit razgovor bez da se išta napravi, nakon toga oni će taj "slučaj" proslijedit služni za savjetovanje koja će nazvat tu osobu i onda se dogovara.

Ja sam nakon kaj sam sebi sredio tu ponudu od 104 kn htio odma i želi sredit al ovaj iz savjetovanja kaže da nema nalog za taj broj i da niš ne može sad napravit.

Ak netko želi odustat nakon 5 min, ok, njegova stvar.

snorky_vk 08.05.2016. 19:53

Koja je to tarifa za 104kn? Imam sve ili?

RAUL 08.05.2016. 19:57

Ima sve,ali je internet 2.5 gb prvu godinu,a poslije mislim 1.5 gb

snorky_vk 08.05.2016. 20:29

Cijena uredjaja je ista kao i na webu ako dobijes taj popust na tarifu? Ili su uredjaji isto jeftiniji?što s ratama za uređaj?

freddie 08.05.2016. 21:32

[QUOTE=RAUL;2923091][QUOTE=freddie;2922975]
Samo si trebao reci dao mi ga je vas kolega ;)

da, al razgovor je išal u tom smjeru da je ona INZISTIRALA otkud meni taj broj. Aloooooo,pa to je služba za savjetovanje.......

buljo 08.05.2016. 21:54

Pa onda ne bi ispalo kao da ste dobili super ponudu ispod stola njihovim extra angazmanom.
To kaj je nama totalno svejedno i zanima nas samo to, to je drugi par rukava :D
Ak oni nemaju zabiljezbu od obicne szk da niste zadovoljni ne mogu nis napravit ni ponudit (slucaj da mojom zenom). Nakon takvog poziva zovem opet drugi dan i velim im da sam ja dobio takvu ponudu, nek provjere i pogledaju i poziv je trajao jos 1 minutu.

dadoremix 08.05.2016. 23:08

A jel se moze raskinut ugovor?
Imam obiteljsku za 2 telefona
Jednom je rata 100kn, drugom 90 plus tarifa imam sve = 480kn
Jednom zvao szk da bi ja to otplatio i raskid pa ukratko dobio odjeb, ne mozete.
Prebacio bi se na bonbon ili nešto trece.

Garro 08.05.2016. 23:13

Možeš u svakom trenutku tražiti prijevremeni raskid uz plaćanje penala, samo pošalji mail na info@t.ht.hr .

buljo 08.05.2016. 23:14

Naravno da se može, pošalji mail sa podacima i čekaj odgovor.
Eventalno ako misliš da će te zajebat što se ne bi čudio zovi SZK i pitaj to isto, zapiši vrijeme i ime agenta i nazovi par puta u 2-3 dana, i nikako ih nemoj pitat dal je to cijena bez PDVa, nekak imaju kad to pitaš naviku reć da nije i onda još lupe PDV gore (kakti jel), a po zakonu cijena koju kažu mora imat poreze i namete uključene u cijenu.
Bio sam u istoj situaciji sa telefonom i netom pa zato velim kak se možeš maximalno zaštitit od njihovih glupih fora. :)

Neo-ST 09.05.2016. 16:31

Ljubazna cura iz službe za savjetovanje mi je danas ugovorila tarifu za 94kn/mj (krajnja cijena) uz ugovor na 2god, pozivi i poruke neograničene prema svim mrežama, bez naknade za uspostavu poziva i 2.5gb prometa prvu godinu, kasnije 1.5 ali je rekla kad dođe do toga samo da je ponovo kontaktiram i dat će mi još 1gb besplatno :)

Veliki plus u mojoj knjizi i svaka joj čast, ovo je način kako zadržati mušterije.

buljo 09.05.2016. 17:03

Uj onda me prevarilo :(

Kako 94 sad? :D

segregator 09.05.2016. 17:39

Citiraj:

Autor buljo (Post 2923964)
Uj onda me prevarilo :(

Kako 94 sad? :D

Vjerojatno +10kn one naknade za frekvenciju

Garro 09.05.2016. 22:50

Nope, moraju se izražavati u cijenama u kojima su uključene sve naknade. Ono što mi je čudno je taj dodatni gigabajt drugu godinu, mislim da su ti prodali foru. S tom ekipom sve moraš na pisano, nikakva "javi mi se iduću godinu" kombinatorika. Tko zna hoće li tada tamo raditi, a ti objašnjavaj...

Kažem, meni su za 4 mobilna broja i jedan fiksni nudili cijenu od 64 kn po mobilnom broju (flat razgovori/SMS, 2,5/1,5 Gb prometa, bez naknade za uspostavu) i 169 kn za fiksni (flat razgovori prema fix/mob brojevima i flat internet, bez ikakvih dodatnih naknada) ako ostanem kod njih, tražio sam ih još mobilnog interneta i tri predstavnika s kojima sam razgovarao (a fakat su se trudili) mi nije ponudio "čujemo se za godinu dana" opciju.

Možda si zbilja naletio na nekog ok tamo, ali ja njima ništa ne vjerujem.

segregator 09.05.2016. 23:42

Citiraj:

Autor Garro (Post 2924053)
Nope, moraju se izražavati u cijenama u kojima su uključene sve naknade. Ono što mi je čudno je taj dodatni gigabajt drugu godinu, mislim da su ti prodali foru. S tom ekipom sve moraš na pisano, nikakva "javi mi se iduću godinu" kombinatorika. Tko zna hoće li tada tamo raditi, a ti objašnjavaj...

Kažem, meni su za 4 mobilna broja i jedan fiksni nudili cijenu od 64 kn po mobilnom broju (flat razgovori/SMS, 2,5/1,5 Gb prometa, bez naknade za uspostavu) i 169 kn za fiksni (flat razgovori prema fix/mob brojevima i flat internet, bez ikakvih dodatnih naknada) ako ostanem kod njih, tražio sam ih još mobilnog interneta i tri predstavnika s kojima sam razgovarao (a fakat su se trudili) mi nije ponudio "čujemo se za godinu dana" opciju.

Možda si zbilja naletio na nekog ok tamo, ali ja njima ništa ne vjerujem.

To mora da je meni prvi lik nudio, kasnije su samo povećavali, pa evo mene na bonbonu, samo zato što me zvao u 16:18h :D

snorky_vk 12.05.2016. 19:06

Koja je cijena uredjaja kad dobijete tarifu za 104kn?

buljo 12.05.2016. 19:23

To je cijena bez kupnje uredjaja

Hamanu 13.05.2016. 16:26

Super da ponovno postoji opcija. Meni ističe početkom 7. mjeseca i taman sam počeo razmišljat kako održati ovaj jeftini tarifni aranžman. Ja sam isto prije dvije godine ugovorio super tajnu tarifu, samo meni su se zeznuli pa umjesto 97.5 all inclusive dolazi mi oko 80kn sve skupa s opcijom 2GB extra. Ne znam je li neko krivo kliknuo u Tajnoj službi, ali su me razmazili. :)

Nalazi li se ta nova tarifa od 104 kn u službenom cjeniku ili je riječ o kakvoj kombinaciji?

NPR.

U periodu od 5. svibnja 2015. godine do 31. svibnja 2016. godine HT privatni korisnici tarifnih modela Najbolja tarifa Pričam i Najbolja tarifa Surfam koji u navedenom razdoblju sklope pretplatnički ugovor sa ili bez obveznog trajanja, neovisno o tome da li su kupili ili nisu mobilni uređaj, ostvaruju pogodnost umanjenja mjesečne naknade opcije Neograničeno u periodu od 12 i 24 mjeseca u iznosu od 30 i 40 kn (PDV uključen).

i

U periodu od 27. travnja 2015. godine do 31. svibnja 2016. godine HT privatni korisnici tarifnih modela Najbolja tarifa Mala, Najbolja tarifa Start, Najbolja tarifa Pričam, Najbolja tarifa Surfam, Najbolja tarifa Imam sve i Najbolja tarifa Premium koji u navedenom razdoblju sklope pretplatnički ugovor sa obveznim trajanjem, neovisno o tome da li su kupili ili nisu mobilni uređaj, ostvaruju pogodnost umanjenja mjesečne naknade u periodu od 12 i 24 mjeseca u iznosima od 10, 25 i 50 kn (PDV uključen).

Dakle, Najbolja surfam daje 1.5Gb i košta 139 uz popust od 50 = 89 + 5 = 94 i besplatna Opcija Neograničeno.

Koliko prije isteka ugovora mogu zatražiti aktivaciju? Ove opcije nestaju 31. V. ,a meni je ugovor do 7.7.

Hamanu 13.05.2016. 17:56

Zvao redovnu službu, objasnio dečku da bih molio da proslijedi moj upit službi za savjetovanje pretplatnika jer da sam dosad bio jako zadovoljan, ali ako ne mogu dobiti novu "povoljnu" tarifu da odlazim.

Još sam mu morao objašnjavati da znam kako idu procedure i da mi se ne da opet prolaziti Golgotu dok dobijem tarifu nego "ajd lijepo proslijedi pa nek mi se oni jave u roku 2-3 dana" :D

E sad... baš me zanima šta će bit.

Inače, simpa je što se dečki iz SZK uvijek moraju praviti kao da prvi put čuju za tarifu, za službu za savjetovanje i slično :D

Hamanu 13.05.2016. 18:09

Citiraj:

Autor buljo (Post 2923106)
I ne bi mu niš napravili :)
Nije to baš samo tak :)

Treba prvo nazvat običnu SZK, i reć da se želi raskinuti ugovor i tak nekak završit razgovor bez da se išta napravi, nakon toga oni će taj "slučaj" proslijedit služni za savjetovanje koja će nazvat tu osobu i onda se dogovara.

Ja sam nakon kaj sam sebi sredio tu ponudu od 104 kn htio odma i želi sredit al ovaj iz savjetovanja kaže da nema nalog za taj broj i da niš ne može sad napravit.

Ak netko želi odustat nakon 5 min, ok, njegova stvar.

Koliko vremena otprilike treba proći da te nazovu iz Službe za savjetovanje pretplatnika nakon što sa SZK obaviš razgovor?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38.