![]() |
:D :D
|
Jako dobra utrka, Alonso prilično mirno PP i 1. misto. Vettel onako mlaka vožnja, malo sumnjiv prolazak Buttona ali po meni ok. Hamilton definitivno potez trke, a i taktički dobro pripremljeno za Button. Grosjean loš, za razliku od Kimija koji je jako dobro vozio.
|
Nejde mi u glavu zašto Button nije iskoristio sav kers odmah:stoopid:
|
alonso....... nemam rijeci. massa, nemam rijeci. ostatak cist' ok, zao mi je hamiltona zbog gume. nelosa utrka skroz, vrlo blizu vremena.
ali ono, spanjolac koji vozi talijanski auto kojeg je dizajnirao talijan porijeklom grk pobjeduje na njemackoj stazi :care:. |
ko' kaze da jest kanta? ja samo ponavljam sta je lauda rekao, ali ti si to gledao naravno pa skuzio ;). :D.
|
Meni je baš drago zbog njih pa makar španjolac vozio:D
|
Citiraj:
reci da je ferrari kanta u bilo kojem kontekstu je kretenski. ferrari je bas bio los kada je MSC otisao, kada vise nije mogao pobjedivati, kada je renault sve porazio. ali opet nije bio kanta, ali nije mogao konkurirati za prva tri mjesta :). no isto tako ferrarijev bolid u trenutnom poretku nije No#1 bolid, prije bi to dao i dalje RB-u, malo manje mclarenu. ali kako i sam kazes, alonso cupa najvise sto moze i zna iz bolida, i zato jest trenutno prvi, i nadam se prvak. najvise jer je to zasluzio, jer kako rekoh vec koliko puta prije, nema nadmocan bolid pa ono, vise je bolid pobjedio nego vozac.......... |
"Sebastian Vettel dobio je kaznu zbog pretjecanja Jensona Buttona izvan staze u posljednjim krugovima VN Njemačke. Dodatnih 20 sekundi prebacilo ga je na peto mjesto"
necu komentirat........ |
Zbog cega?
Potpuno zasluzena kazna.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kazna Vettelu je dobra u odgojne mjere, malac je postao preveć prepotentan jer mu se pogoduje. Zadnji primjer je ono njegovo mahanje - makni mi se . . .
|
ocu rec da malo previse cjepidlače.....čovjek je bio brzi a usput je jos i ostavio mjesta dugmiću da nebi bilo dodira.....pa nemozes zabranit/kaznjavat utrkivanje ( ne , nisam fetlov fanboj ) . pravila su tu da se poštuju ali zar se bas mora tako cjepidlačit ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je sam žal' MSCa kaj nije bolje bilo danas :nono: |
Citiraj:
Funny :roller: Kimi je najbolje ispal :D |
Citiraj:
|
Nitko ne komentira Sauber?
Jucer su letjeli stazom iako nista neocekivano jer su i na treninzima izgledali jako brzo. Fine bodove su uzeli u Njemackoj. |
Citiraj:
Ili ja krivo gledan, ili je button ima unutarnju putanju i ovaj je nabio gas da ga zaobiđe... :stoopid: Kriv je isto ka šta je Maldonado bio kriv. Vanka si i amen. |
Pa to smo odma rekli, mali gofnar je van staze = kazna = odjeb,
povrijeđeni ego, kad mu nisu pripremili da bude na početku vlakića pa da mu nitko ne smeta, nek ode lječiti nekamo drugo :D |
Citiraj:
|
po meni je Vettel dobil kaznu jer ih nisu kaznili za opet ilegalan bolid
ali da, vidi se da je pocel pucat cim mu nesto neide kak si je zamislil, prije ce Kimi bit prvak nego on inace po meni je to ok pretjecenje |
Vettel je dobar vozač, nije dosad baš imao sreće, kiše, motor, kazne, kao ni Ham. Inače bi svi bili blizu sa Alonsom u bodovima. U Nedelju ovakav završetak:
1. Hamilton 2. Kimi 3. Vettel. |
Nisam gledao današanje treninge, ali sam sad baš pisao neke vijesti u vezi Hamiltona i vidim da je opet u dobroj formi. Očito je McLaren napravio neke preinake.
Mislim da će ovo biti dobar vikend za njih, ako opet ne bude njegovih pizdarija ili peha. Ali ne treba zavoraviti ni na Magic Alonsa i napuhanka iz Heppenheima. ;) |
Najavljuju sutra suho, a u nedjelju izvjesna kisa tako da bi moglo biti svacega.
McLaren je na treninzima po suhoj stazi najbrzi jos od Silverstona, ali na mokrom se jako muce. Red Bull je bio danas off the pace, Webber vidno nezadovoljan nakon treninga. Lotus dobar, Sauber iznenadujuce los.. Moglo bi biti jako zanimljivo.. |
ja mislim da bi ovo mogao biti Kimijev trenutak, mislim da ga je konacno krenulo
Hamilton i Gorsjean i kisa na startu - to nemre dobro zavrsit Jedva cekam utrku, samo da se ne otegne ko Kanada prosle godine |
Hamilton je van konkurencije, neče mu tu moć Kimi ni prismrdjeti. Ja očekuje ovakav poredak u slučaju suhog
Ham Button Vettel Alonso Kimi |
:stoopid:
|
Izgleda da ce biti kise. Sad bas Button nesto brblja na skyu, neka najava od prije.
Ako ne bude SC na startu, a bude kisa, ocekujem Schumija u TOP 10 nakon prvog kruga :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:29. |