![]() |
Odgovorili su mi na prigovor, ukratko. Mogu se Jeb*
|
Citiraj:
Znam da nije lijepo dok te netko zakine, ali objektivno gledano - 9kn je internet dan. Ak su te zakinuli za 3h, to ti je "šteta" od 1kn. Vjerojatno se radi o tome, koji $#"%& sad čovjek želi zbog 1kn. :kafa: Samo mojih 2 lipe, dont hate me. |
Citiraj:
|
Da li se za spajanje na T-Com LTE mrežu treba mijenjati SIM kartica? Riječ je o dosta staroj Simpa kartici koja uredno sve radi, ali spaja se samo na 3G.
|
Probaj promjeniti apn u internet.ht.hr ak vec nije. Ako ne pomogne, trazi zamjensku SIM karticu. Pretpostavka da telefon može hvatati 4g na bandovima od HT?
|
Postavke su te i telefon može hvatati 4G . Promjenit ću SIM, ali me zanimalo ima li tko ovdje iskustva, jer kao navodno u HT-u to ne treba, a u Tele 2 treba.
|
A sve ovisi o kartici, ako je iz 91ve onda naravno da treba mjenjat. Ja ionak svakih par godina mjenjam (prijenos broja, velicina, ove one)
|
Ja sam mijenjao zbog radnog napona, stare su valjda radile na višem naponu pa mi gutalo bateriju, a za 4G ne znam. Odi u HT, zamijeni, javi, ionako je besplatna zamjena.
|
Citiraj:
Ako je stara kartica i nije mjenjana tarifa i neće raditi preko 3G nadalje. |
Citiraj:
Sent from my POCOPHONE F1 |
Od sutra tko ima neograničenu tarifu (nebitno izvan ili u magenti) za dodatnih 30 kn mjesečno brzina će biti do 600/100 mbps preko LTE mreže. Naravno, treba imati dovoljno novi telefon koji podrzava te brzine i vjerojatno te brzine neće svugdje biti dostupne. Bez te opcije na neograničenoj je brzina kao i do sada limitirana na 350/75 mbps.
|
super, samo ja sam u području do 60mbps :lol2:
|
Kod mene na Gigaboxu ide preko 400Mbps tako da ne vjerujem da limitiraju na 350Mbps. Jedini limit je bazna koliko frekvencija 4G ima i koliko je opterečena korisnicima.
|
3 dana flat neta u aplikaciji... do kraja 3 mj se moze iskoristiti.
|
Ja sam aktiviro danas 3 dana flat. Dobio poruku da mi je aktivan flat 72 sata. Idem u aplikaciju nigdije se ne vidi da je nista aktivno nego mi i dalje odmah cim udjem pita dali zelim aktivirati. Stisnem ponovno i dobijem poruku da mi je isteklo 72 sata flata :D :D :D i vise nemogu aktivirati
|
Citiraj:
tj. pokušaj preko moba skinuti nešto par GB pa vidi. odro sam već 100GB promet ne mrda:goood: dodatak.....aktivirao jučer u 15:23....danas u 22:19 stize poruka da je isteklo 72 sata :wtf2: naravno zvao službu za korisnike, vele zanemarite poruku....bogme svašta :roller: promet na mobu i dalje stoji a kinoteka radi :goood: |
|
Nego da nastavim sagu o 3 dana fleta :wtf2: nakom što sam sinoć zvao službu za korisnike radi debilne poruke da je 72 sata isteklo :nono: te dobio uvjerevanje da zanemarim istu,
jutros šok...s prometa mi fali 10GB...onih od sinoć:roller: opet služba pozivaj, gdje? zašto? kako ?ako mi ativacija 3 dana fleta izlazi danas u 15:23....naravno veli služba ok aktivna je opcija još :nono:.promet će mi vratiti(aj da u to vjerujem :fiju:) a naravno imaju poteškoće u sistemu :roller:....Sramota za telekomunikacijskog giganta....ako već jeste nešto izveli za korisnike najte se sramotiti :nono: |
Citiraj:
To je pi$dindim prema stanju i nesposobnosti koje traje od kad postoji HT: U cijelom njihovom sistemu kompjutorskom i ljudskom NEMA NACINA da se promjeni adresa prve instalacije - jednostavno ta mogucnost ne postoji. Kad uzmes prvu instalaciju, zabiljezi se tel broj i adresa te instalacije i tako ostaje za vijek vjekova. Ako kojim (kod nas cestim) slucajem tvoja ulica promjeni ime, onda se radja za nih nerjesivi sistemski problem. Evo to ide ovako; moja je ulica od prve instalacije 3 puta mjenjala ime i sad postoji ulica s (mojim) pocetnim imenom na drugom mjestu. Kad su mi uvodili optiku, prvo su me uvjeravali da nemam uvjete, jer ne postoje na pocetno upisanoj adresi, unatoc tome sto mi je opticka nit vec bila uvedena do mog radnog stola :hitthewal: Njihova tvrdnja je temeljena da na imenu sadasnje, a moje bivse adrese, zaista ne postoje uvjeti za optiku. Saga je trajala mjesec dana dok nisu dosli do rjesenja da mi uvedu NOVU opticku uslugu, istu kakvu sam imao, jer mogucnost migracije stare usluge sa bakra na istu takvu novu opticku nije moguca. Tako su i napravili, naravno uz dodjelu novog telefonskog broja. Sad imam sagu sa prebacivanjem svog starog broja na novu uslugu, jer za to im isto treba mjesec dana - otkazivanje stare usluge, pa dok tehnicari smisle kako da obave uzasno tezak posao na centralama... Sorry za off topic i na ovako dugom postu, ali tvoj problem mi se cini smijesnim u usporedbi s ostalim roblemima koje taj "gigant" ima. |
:chears: moj problem u biti i nije moj već njihov , dakako o sagama T-scuma bi se moglo
ispisati koji metar knjižnice .Na žalost iskusio kako je s njima ulaziti u bilo kakve ispravke njihovih nebuloza....ali su zato ekspeditni za uvaliti i naplatiti :hitthewal: |
U EU roamingu sam već nekoliko dana i čini mi se da veza nije baš najstabilnija u Španjolskoj. Kako je kod vas?
|
Cura je krajem godine bila 3 mjeseca u Kataloniji (od Barcelone do Girone), doduse na bonbonu. Ne sjecam se da se zalila, a primjetio sam probleme samo s regularnim pozivima - cesto ne bi bilo onog zvuka pozivanja nego tisina pa se druga strana samo javi. Internet audio/video pozivi su bili oke, poruke uredno isle, nije se zalila.
|
Citiraj:
Zvao ih minimalno 30ak puta, pisao mailove i prigovore bar 15ak puta i bio u ~4 različita T-Centra - i to u svakom jedno 5 puta. Na kraju su mi problem riješili tek nedavno (početkom Veljače), a prvi put prijavio u Ožujku 2019. i to zato jer sam ih onda počeo zvati ama baš svaki jebeni dan :roller: Tak da, lekcija je - kod takvih stvari ih davi tak dugo dok im ne dojadiš, onda se mjenja. (to ili da ih javno sramotiš postom na faceu - ali za to ti treba ogroman reach - pun qrac lajkova, komentara, shareova) |
S obzirom da mi je internet u banani vec 2 dana i prijavio sam 20349+2354 kvarova, dodjelili su mi besplatan internen preko moba.. S obzirom da i inače imam 20 GB u magenti, ajde reko da sve pospajam na mob. Uglavnom mob mi je na 60 Mb/s i reko radit će to solidno.
kad ono teška K*****... ping u igrama 100-150, lag konstantan, spikeovi svako malo na 400+.. jel to do mreže ili šta? |
Umjesto šta šiziš treba ponešto i naučiti,
npr. kako radi internet preko 3g/4g mreže i šta je normalno tj. šta možeš oćekivati. Nije valjda da si očekivao mali ping ili šta drugo kao kod xDSL ili optike ? |
I da mi je ping 100 nije problem ako je veza stabilna. Nije mi jasno zašto imam spikove svako malo i neke mikro prekide veze?
Slažem se da ne može biti kao preko XDSL-a, ali ispada da i 6 Mb dsl mi je bolji od 40+ mobilnog |
Tu igra puno promjenjivih parametara od nivoa signala pa koliko aktivnih klijenata na toj mikro lokaciji pa kakav je link unutar mreže odašiljača pa link do interneta ...
|
Citiraj:
Naravno, govorim o spajanju na LTE sa routerima, a ne sa mobitelima, jer me ta mjerenja nisu nikad zanimala... |
Citiraj:
|
Ja sam na lte vec 3 godine tj sluzi kao kućni net i ping ne ide preko 60ms na igricama. Apsolutno nikvih problema. Radi bolje od žice što se tiče stabilnosti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:12. |