![]() |
Ja ponavljam da je ovo bez sumnje najjači FPS trenutno. Izuzev onog prelaganog stealth ubijanja.
Ali detalji, mene je osvojila s onima kad se kod Švaba spuštaš iz cijevi, kak se sagne pogleda lijevo-desno pa se onda izvuče van. Ti trenuci kad igra sama preuzme kontrolu i čine igru prehebenom. |
Ovoj igri opraštam sve, čak i linearnost.
|
Nije ni toliko linearno kak znaju igre bit. Plus kaj ima dual ending, vise nacina igranja, nesto malo istrazivanja i tak. Nije da zakoracis u krivom smjeru i pogines od pada sa pol metra ili naletis na nevidljivi zid. Fizicki su mozda mogli nadodat jos koji tunel ili sl. opciju da se dode do cilja ali dobro.
|
Kaže steam nešto ispod 8 gb da je igra, jel moguće, il će mi nakon toga updatea skinit 20 još.
|
Nije to BF3. Probaj pa vidi.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Edit: nemam pojma sto je sad s ovim spoilerom, jos se privikavam na tapatalk :-) |
Citiraj:
|
Zaleti se još jednom, punim gasom, ako drezina ostane čitava, zaleti se jače!:)
|
Joj, iz inata vam neću pomoć :D :p
|
Poluga, osiguraci hodnici okolo :rolleyes:
|
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo kako sam uzeo season pass da informisem malo o tome o čem se radi
1. Russian sniper misija: jako kratko, vise manje 2 zgrade pune nazija i malo snajpanja cca pol cuke gameplaya samo 2. nazi heavy, nisam jos prosao ali ono sto sam igrao je bilo 10 minuta mene sa minigunom i držanje 10 kvadratnih metara od neprijatelja (na hardu te roflpwnaju lako) 3. renžer misija: skupljas 20 artefakta (medvjedici, slike itd) s time da ih mozes nositi 5. Imas bazu koja je hub u kojoj mos saveat i kupovat oružja opremu itd. Nisam odigrao do kraja stoga neznam kolko traje |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zasad bi reko da se ne isplati 5 eura dat za ovo, mislim ono ok al onak nis spešl (a ja obožavam metro 2k33 i LL) |
Citiraj:
|
Citiraj:
also system shock je bio za 2eura:chears: |
Citiraj:
|
Ja sam je obrisao nakon prvog izlaska vani i kada su oni psi počeli napadati sa svih strana, to mi je bezveze.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
No ako igraš tek toliko da igraš ko i svaku generičku pucačinu i nisi pacijent ko nas par ovdje, onda nemaš kaj. Ne sviđa ti se i bok. Koliko sam ja tako igara ne završio, npr far cry 3. |
:care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |