![]() |
Citiraj:
a i spomenuto je da Price iz COD2 nije price iz COD4 |
Kada se već priča o kampanji, meni je zadnji nastavak koji je imao dobru atmosferu i onaj military osjećaj bio COD4. Ovo kasnije je samo rendom wannabe akcijski Michael Bay sti.
|
Citiraj:
Ne. |
Citiraj:
Svakome svoje.. Meni je priča OK, možda i nije OK nego sam ja samo navik'o već na to ali eto, meni je priča taman :) |
Priča u SPu je OK, malo nabacano zbrda-zdola, ali OK, puno bolja nego u drugim shooterima. Ono što je nenadmašivo u COD SP-u je taj cinematic feeling.
Jednostavno je poseban i nijedna igra nema tako nešto. Kao da ju je sam Michael Bay pravio :) Strašno je lagan i linearan, ali je frikin' epski upravo zbog tog doživljaja kroz igru. |
Meni he BF preodlicna ako imas ekipu kooja se ne zaje"ava na svakom kutu itako nesto , a svaki cod sam do sad volio cod 2 vise warovi simo tamo a kad je izaso mw2 volim uzeti pusku i osvajati stvari cega sto sam vidio ce u mw3 biti puno :D , pa killstrikeovi itd , volim igrat sam sto u bf mozes ali nije zabavno :)
Odlucio sam mw3 igrat na xboxu posto ga imam pola godine a samo skuplja prasinu :)) pa i da vidimoo kako se igra fps na konzoli :D Ako ima netko na xliveu za mw3 nek me adda : Yoriick |
Eh samo da mi je ubosti key...
|
Citiraj:
eng , preorder , 45 € na cdkeyhouse. 23€ će biti ruski. |
Jebiga, nemam kreditnu karticu niti paypal, samo čisto solarno ili tekuće plaćanje.
|
onda ovdje. http://base-host.com.hr/call-of-duty...-3-cd-key.html
Dobra iskustva s base hostom imam. Sa druge strane tu je i enabava. Al je totalno neisplativo-skupa danas. |
to na base hostu je ruski key...
|
Ja baš vidim da ljudima Base Host ne isporučuje BF ključeve koji su ljudi uplatili još u kolovozu... ne bi se igrao time.
Meni je ponudio jedan član s foruma, Draksa, ključ, ali ruski... sad jel to problem ili nije, ne znam? |
ja ne vidim u čemu je problem sa ruskim ključem (osim ako ti ga netko ne proda po punoj cijeni eng.) . Aktivira se putem VPN-a , skine se language pack i to je to. Isto tako , za svaki budući DLC skineš samo language pack. U biti , ako je razlika cca . 20 € , ne vidim isplativost kupovine skupljeg ključa , kad to nema apsolutno nikakvog utjecaja na funkcionalnost igre.
Ja sam Black ops i MW 2 kupio ruski i sve 5 i DLC ovi rade i zakrpe se automatski skidaju - |
Ne znam, zato i pitam jer nisam upućen u to da li je ruski zbilja ruski ili može biti engleski bez ikakvih problema... realno razlika nije velika između eng i rus ključa, možda 50kn. Nisam pametan, ali ako neću moći dobiti eng ključ, jbg, uzet ću ruski.
|
može bez problema. Samo razlika je skoro 40-50% cijene između ta dva ključa. Ako neko valja ruski samo 50kn jeftinije , to je čisto "valjanje".
|
zašto je taj ruski toliko jeftiniji?
|
Kolega Samoborec, ako će ti bit potrebno kupit CoD cd key sa bilo koje stranice samo se javi, budeš mi uplatio lovu i ja ti uzmem preko neke stranice, il se možemo nać u samoboru/zagrebu.
Ja ću uzet odavdje: http://www.cdkeyexpress.com/call-of-...key-p-768.html 253kn u ovom trenutku. |
a tko će ga znat? Valjda jer se ne može odmah aktivirat u steamu nego se preko VPN a treba stavit u mrežnu domenu Ruske Federacije. Al to nije problem.
Naprotiv, ja osim akcija na steamu gdje se znaju srezat cijene na -50 %- 70% ne kupujem nikad eng. ključ- Imam ruski COD , ruski ME 2 , ruski Crysys 2-- što na steamu što na Originu. Ma jednostavno mi se ne plaća skuplje samo radi postupka aktivacije koji je krajnje trivijalan. Tu je video , i moja baka bi to shvatila. Jednostavno ako multi radi , engleski DLC ovi rade , patchevi rade..nisam blesav da radim bauk oko ruskog ključa i plaćam dodatanih 15-20 € za "čistu" eng. verziju. |
Citiraj:
Draksa ima bolju ponudu, cca 150kn ako se ne varam, razmisli o tome. |
to ruski ili engleski?
ima na eplati.com ruski za 195kn.. sad treba vidit sa njima jel to uopce u opticaju. |
Citiraj:
|
Misliš da je problematičan ili što?
Ja pokušavam shvatiti i odvagati da li mi se isplati uzeti ruski i da li ću imati problema s njime... zasad vidim po komentarima da je ok. |
Citiraj:
pa valjda vidiš kakvu razliku rade između eurozone i $ zone ako nisi primjetio - www.steamprices.com |
Jebemti :O
Da li se onda ruska verzija mora igrati sa upaljenim VPN-om ili je VPN potreban samo za aktivaciju proizvoda? |
Citiraj:
|
Samo se aktivira preko ruskog VPN-a a dalje se igra najnormalnije kako bi i svaku igru igrao.
|
:nuts: Ovaj Team Defender je fora :) Ajde više, još par dana! A meni taman godišnji i slobodni dani završavaju u nedjelju :( Baš sam se nadao cijelodnevnom halanju, al morat će se raditi. |
Citiraj:
|
Igra izlazi za par dana, a još nisu objavljeni službeni sistemski zahtjevi. Imam osjećaj da bi se situacija iz prethodnog nastavka mogla ponoviti.
|
Čini mi se da neće biti toliko zahtjevna jer engine je isti kao i MW2. Što je ok za mog šogora koji ima slabu kantu, moći ću mu razbijati guzicu online :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |