![]() |
ahahahaha, nisu ni znali što ih je snašlo.
EDIT: Kako svi imaju kratko podešenu 7 brzinu |
Hamilton radi čuda, nadam se da ce uspjeti prijeci vettela.
|
Schumi ispred Nike:D
|
4 bolida u istom krugu, ovo postaje smiješno.
Želim Webberovu facu vidjet :D |
Jadno je to, samo 4 od 24 u istom krugu:suicide:
Neš ti F1:D Matori konstantan kao i cijelu ovu sezonu+dobar start:) |
+naglo zatvaranje momčadskog kolege pri velikoj brzni, ništa novo :)
|
Kakvi retardi rade u ferariju na smišljanju "taktike", nečuveno.
|
Nisan dugo komentira, uglavnom crka mi DSL pa san pratio na TV Jadranu. Trka je meni bila vrlo dobra, ubiti sve su mi dobre jer jednostavno uživam gledat i "dosadne" trke. Šta se tiče komentatora nije bio onaj debil +, ali su ubili s reklamam s 4 kruga pa blok. MIslin da će samo dobit kontra efekt jer će ljudi manje gledat njihov prijenos. :puke:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledaj na kraju utrke speed trapove, pa poredak ;) |
|
Rezultati drugog slobodnog treninga VN Monaka:
Code:
1. Fernando Alonso Ferrari 1m15.123s 42 Ja ga ne bih sljedeće godine zadržao u Ferrariju... |
Citiraj:
Progura ga je mister francuz i to je to. |
Schumacher je na jedvite jade bio ispred Rosberga u španjolskoj, al če mu ovaj vratit sigurno u monte carlu:D Nešto mi govori da nebude redbull dobro prošao ovaj vikend:rolleyes:
|
Rosberg panjina....
|
Redbul vs ostali = igra mačke i miša. Mora će im neko skrenuti pažnju da malo "popuste" inače sezona gubi na interesantnosti.
|
Citiraj:
Naravno da im neće popustit, ko je njima popusta od 2005 - '09 niko prema tome. |
Nakon kvalifikacija san mislio da može MSC danas nešto postić kad ono banana na startu. :(
Button je neloše starta, ali ovaj Vettel se dobro odvaja. |
Nevjerojatno kolko Vettel ima srece..
|
Baš me zanima gdje je ovom zapelo...
|
Skroz zanimljivo, samo nebi volio da RF završi trku jer je sada baš napeto.
|
Taj Hamilton je sve veca gnjida.
|
Citiraj:
Cini mi se da bi mojtekarlo trebalo izbaciti iz kalendara, trka je dosadna (pogotovu u usporedbi s ostatkom ove sezone) i da nema gnjide i jos par panjeva nebi imali sta za gledat. Djabe im kers, drs i ostale djidje. :nono: |
ujebe pastora, covjek se bas trudio...... hamiltonu malo jaca kazna, ono sam massom je bilo vise nego na noz, ovo sa pastorom malo manje, ali dvaput u istoj utrci? jos da je kobayashija zeznuo, imao bi hat trick........
sve 5, neka se prestizu, ali - monte carlo? samo hamilton moze prestizati? tj samo je on sposoban? staza inace ne dopusta skoro pa ikakvo prestizanje, treba to itekako uzeti u obzir. massa...... napokon jedna utrka u kojoj je nesto pokazao, i na kraju nula bodova. ms i rosberg - opcenito lose cijelu utrku, plus krepavanje bolida ms-a. sva sreca pa ga alonso nije pokupio, tko je gledao zna o cemu pricam. vodeca trojka, steta sto je bio ovaj drugi sc, bilo bi zanimljivije posljednjih 8 krugova. vettel dobrano najlosije gume na prvom mjestu, alonso sa osrednjim i button sa najboljim........ ovako su sve skoro vratili na sam pocetak utrke, ali bez starta (jer se islo iza sc-a u ponovljeni start). ali sve u svemu dobra utrka, bilo je i par prestizanja (pricamo o monte carlu), dvaput sc, hamilton koji je itekako podsjetio na montoyu. uz vodecu trojku svaka cast svakako kobayashiju i skoro sutilu, vrlo dobra taktika koja je zamalo prosla. ovako odlicno peto mjesto za japanca, joj da ga hoce i uzme ferrari :goood:. |
Hamilton , Kubica i Kobayashi su jedini vozači kojima je stalo do utrkivanja ovo ostalo sve proljev teški. Vettel , Alonso i Button 20 krugova voze unutar jedne sekunde i nitko ništa ni da pokuša. Koda idu u svatove , katastrofa :lol2:
I onda Hamiltona nazivaju gnjidom jer se trudio barem nešto napraviti. Neki bolje neka prate "CICLING" na Eurosportu. |
Citiraj:
U stvari, cekam sta ce suci rec. Izbacit mladog Pastora iz bodova na onakav nacin smatram svime samo ne pametnim potezom. |
Citiraj:
ja necu reci da je gnjida, ali cu reci da je zasluzio kaznu. istina bog hamilton je danas morao forsirati jer je tim zasrao jucer na kvalifikacijama, ali je pitanje kako bi massa prosao da nije bilo dodira (jer koliko sam vidio kod dodira u zavoju (ne tunelu), dva crvena komada su odletila, valjda sa ferrarija). pastor, covjek koji se zaista trudio i tim koji se trudio, izleti jer ga je ovaj jednostavno natjerao van? sve 5, neka se oni trkaju, ali usrati nekome par bodova (ma koliko beznacajni ovako izledali) je svakako bezobrazno i nesportski. @Drug Brko jest vala, a da je kojim slucajem alonso ovako vozio (iako nema muda za ovakvu voznju :)), da li bi bio ovako blag, i kazne i zdravo i dovidenja? ili jkos gore ms? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Rajko je izgubio bolid na kochenju i zapuco se u Sutila,to nema nikakove veze sa ovim danas izmedju Hama i Pastora jer je Ham htio na silu proci.Schumi mu se maknuo 1. puta,ali poslije je malo pretjero:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |