![]() |
Cut the rope, dostojna konkurencija Angry Birdsima :)
|
Citiraj:
ukoliko ne uspijes nac program predlazem da se registriras preko 10 minute mail ako ne zelis koristit svoj mail http://10minutemail.com sretno |
Citiraj:
http://www.htcdesireforum.com/htc-de...oid-2-2-froyo/ Time se omogućuje da neke aplikacije (ne baš sve) koje inače ne daju move to SD dobiju tu opciju. Moj je doduše rootan, ali pročitao sam da ova metoda radi i na nerootanim. Uglavnom oslobodilo mi se bar 20-30MB mjesta. |
Koja je fora s tim Android Marketom, stalno mi izbacuje da nemam spojen Android mobitel....imam HTC Wildfire i preko njega sam učitao stranicu...
|
Citiraj:
Ima to sportstracker(slike s lokacijom), samo je bar kod mene limitiran na slike 800x600. Vjerojatno zbog manje prometa kad ih diže na sportstracker servis. EDIT: Skužih da sam u android temi, na symbianu ima sigurno, al nekom logikom trebala bi biti ta opcija i na androidu kad se radi o istom programu. |
Citiraj:
Ima aplikacija Market |
Uh, sad vidim da sam trebao ić preko aplikacije, a ne browsera na mobitelu. Hvala.
|
mozes i preko browsera instalirat programe na mobitelu.. trebas imat ukljucen background data i internet (preporucam wifi)
ukoliko se ne pokrene u roku par minuta instalacija, otvori market i pricekaj malo |
Citiraj:
Samo ovo instaliranje preko kompa me živcira. Nekad zna potrajat da mislim da neće ni htjet, kad se nakon par minuta sjeti. Dok nekad sve instantno. |
Citiraj:
Da nisam ja pobrkao programe jako sličnih imena ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
isao je preko browsera i vjerojatno na browseru nije bio spojen sa svojim accountom.. znam da sam ja tako vec instalirao sebi neki program.. koristim opera mobile
|
Ma bio je spojen gmail acc, ali ne kužim zašto nije htio downloadat, tj. prepoznat aparat. Kad krenem dritto iz aplikacije Market radi kao sat.
|
|
Citiraj:
Ili ih nađi na netu pa instaliraj, ili ako ti je mob rootan pomoću Market Accessa skini, ili Market enablera. |
Citiraj:
do danas su mi Maps bile na mobu, danas ih trebam i skuzim da ih vise nema :wtf2: idem ih ponovo instalirati s marketa i ne mogu |
Mozda ti je brandiran mob, moj je otkljucan pa mi se updatejtalo bez beda rade mape, regionalni settinzi navjerojatnije...
|
Ne mogu nigdje skinut Dodol Wallpaper Maker,moze li mi itko pomoci,nemrem ga nac na Marketu niti skinut ovako?
|
Citiraj:
Probaj guglet za .apk pa ga prebaci i instaliraj. |
Skinite si 1mobilemarket. Ima dosta stvari koje market ne pokazuje na nekim mobitelima zbog nekakvih glupih postavki. Ima cak i update :D
|
Ima samo paid na marketu.
Naso sam .apk al stare verzije no radi kako spada,tako da je sve dobro. |
Koju tapatlak aplikaciju koristite ???? Mozda je glupo pitanje, al nemojte zamjerit :D
|
Citiraj:
Službenu koristim |
Zaštp tapatalk ne radi sa PCE?
Da li ima koja aplikacija za android da radi sa PCE? |
Citiraj:
|
Pa šta se čeka! :D
|
Navali narode! Gameloft ovaj vikend nudi 3 gratis igre.
http://androidcommunity.com/gameloft...free-20110706/ |
Zna li itko od vas za kakav dobar stream player ? Znaci streaming s kompa na mob preko WLAN-a..
|
evo jedna gey aplikacija.. PHOTILE.. Choose a picture and create a sweet tiled background!! Genijalno za postavljanje svojih live wallpapera.. Vrijedi isprobat.. Free je..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |