![]() |
Englezi poveli. Ništa od mojeg očekivanja.
|
Citiraj:
|
DeBlekere voli cvrsto :D
Ameri se ispromasivali ko veliki, vise smetaju jedni drugima kod protivnickog gola :) |
A i kriteriji su malo jači, janez za lakat maloprije ništa a jučer crveni:stoopid:
|
Nemre sudac sve vidjeti, a osim toga čovjek je samo čovjek. Danas uz svu tehniku, gledatelj može uspoređivati i kritički prosuđivati, dok je na terenu druga stvar.
|
Citiraj:
Dakle samo muska igra, to ovi suci van Europe sude ko curice, samo zuti - zuti = crveni :) Iznimka je bija oni Španjolac na Njem. - Srb., taj je izliza kartone od pustog mahanja (Penkerensa ili neki sl. racqu) EDIT Dempsey glupane =) |
Isuse moj Bože kaj je Dempsey fulal :D
hahhahha kak sam se sad nasmijal Janezima :D Pa nisu normalni :) Jaoooo Ameri :/ Ma popit će i gol na kraju :/ |
A Terry se vuce po podu ko glista da ovi ne pogode :D
EDIT Usa Ghezzal Alzircima, mozda ponovi 2 zuta u 15 min. ko protiv Janeza =) |
Roony van, Defoe ionako glumi Robinzona.
|
Sad bi bilo fora da i ameri i slovenci zabiju :D
Edit: Ma ameri su nevjerojatni TOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Sucu da pljune u facu ovaj kapetan Alžira O_O Puj! |
Nebitno, Ameri zabili :D
|
gooooooooooooooool
EDIT Ujka Sam jase dalje =) |
Ole ole
|
1:0
Tooooooooo Ameriiiiiiiiiiiiii Landon Donovan :care: |
:roller::roller::roller:
|
toooooooooooo
|
gotovo je gotovo!!! :D
|
Kako pesnik reče
Citiraj:
|
TOOOOO AMERIIIIII ... kad sam skoro ostao skroz razocaran, Donovan spasava stvar ... OEJAAAA
(ali relano gledajuci, moraju popravit svoju igru, pod hitno) |
Steta sto nije pokazalo lica Janeza paralelno s zavrsetkom ove tekme :fuming:
+&%F=U.'C!/K;: :D |
Eto odoše Ameri i Englezi dalje....
|
Uraaaaaaaaaa... :D Kekovi fantje, imate kaj za prijaviti? ---> Landona Donovana :D :D :D :D :D
Prc prc :D još za klokani srbe večeras maznu, ja bum bil very very happy :D ajde, Ameri su zaslužili, nakon one krađe protiv slovenije, neka idu. @Drvoje: hehe, trebao si gledati Sloveniju 2 :D komentator pjeva pobjedničke epove o hrabrosti i požrtvovnosti i nepobjedivosti u grupi. :D :D :D kako jadno :D |
E, to je nogomet, baš je bilo OK, obje tekme. Nego, sve smrdi na Engleze kontra Švaba u osmini finala, bude veselo.
|
Kao kaj je netko rekel-najpoštenije bi bilo da idu Alžir i USA dalje:)
Ali ovo na kraju tekme mi je priuštilo poseban gušt... USA se mogu zahvalit onom poblajhanom panju kaj je upropastio svaku šansu kaj je mirisala na gol:D |
Potpuno zaslužen prolaz Amerikanaca, jest da sam sretan što su ispali slovenci, al nisu zaslužili prolaz ni malo. Dva poništena gola Amerikancima, puno više prikazali u svakoj utakmici od Slovenije.
Što se tiče Srbije ne gledam navijački nego pošteno, ako budu bili bolji volio bi da prođu, ako budu bili lošij nek ispadnu, i to je to. EDIT: Pozdrav v Ljubljani |
Gledam bas konentare na slovenskom portalu 24ur, nakon svega proglasavaju suce mafijasima zbog gola SAD-a (valjda jer je produzio utakmicu), dajte se bacite sa Triglava svi
|
Toliko o Slovenačkom naslađivanju za Tursku i Euro 2008. :D krv ću im sutra popit na slamku, idem poslovno u Ljubljanu :D :D :D :D Prcali su nas za Turke gdje su stigli... sada je malo naš red. Sutra kad se bude orilo po ljubljani "Esadeeee, esadeee..." :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sasvim zasluženo su ispali, nisu pokazali niš da bi trebali ić dalje. Više su srbi zaslužili prolaz nego slovenci. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:31. |