![]() |
Citiraj:
Zbog čega bi trošio igrače, kad je rezultat bio nebitan. Vidiš da je i Buntić učio igrat obranu. :D |
Citiraj:
|
Kaj je ovo, danas nema naših na tribinama?? Smanjili arenu za 5000 mjesta i zabranili našima da dolaze... tko je jamio kartu, jamio je. Mene više interesira što će biti van terena nego na terenu.
|
Citiraj:
|
Čitao sam, mislim na indexu, moram pretražiti povijest, da se ulaznice neće prodavati Hrvatima! Da oni koji su ulaznice kupili u pretprodaji mogu ući, ali na vlastiti rizik... dok organiziranog posjeta od strane HRS-a ili turističkih agencija neće biti. Na forum.hr se o tome masovno raspravlja, ljudi su ogorčeni.
|
@Mad_Duke
Molim te, daj napiši jedan post bez uskličnika. http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_...-beogradu.html |
A šta su ocekivali, hrvati i srbi ce se uvijek mrziti tu nema spasa. Bit ce nereda dosli mi kod njih ili oni kod nas.
|
Citiraj:
|
Što ne fotografiraju svoje divljake, nego su naše našli pretresati ko ulične pse...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali članak veli drugačije. Nevermind, granica je, jbg, evidentiranje ljudi koji ulaze jer se boje problema. Ali nekako mislim da neće naši biti ti koji će tražiti probleme. Osim ako... |
Poanta je bila da je na fotkama naša Policija :) Ali nema veze :)
|
Jbg, dvosmisleno si postavio rečenicu, i ja sam to shvatio ali nakon samog postanja. Nevermind. I kaj bu onda danas? Dobivamo ili gubimo? Ja ću se suzdržati od prognoze radi dežurnih dušebrižnika.
|
A jeste zaspamali ali ok. :p
NARAVNO da dobivamo. :) Biti će gusto ali nadam se da dobivamo. ;) I nadam se da će španjolci dobiti dance kako bi im mogli vratiti. :p |
Ma peremo ih, i da dakako da cemo oh obaguziti u finalu, spanjolce ofkors :D
|
Iskreno se nadam da će sve proći u miru, da će biti žestoka i temperamentna utakmica, te naravno da ćemo mi pobijediti.
Biti će teško, Srbi mi djeluju nabrijanije nego mi, ali mi opet imamo to prijeko potrebno iskustvo. Što se druge tekme tiče, volio bih Španjolce da im vratimo, a isto tako mislim da će oni više nego sigurno proći dalje, biti će u egalu do neke 45-minute onda će se utakmica prelomiti na španjolsku stranu. |
ne volim nikada unaprijed govoriti ali mislim da svi isto mislimo
zlato i hrvatska himna usred Beograda :care: |
Nego sta, danas je malo finale:beer:
|
Citiraj:
|
mi smo čak uspjeli nažicat da nam spusti svu pivu na cenera u kvartu kod
staroga škrtaroša :goood: euforije ne fali, fešta prije i poslije tekme :chears: nadam se da budu i komadi raspoloženi :D |
43min
Danska 17 - Španolska 15. :) |
uvjeren sam da ce Srbija izgubit danas bez borbe.. Nemaju potrebnu kvalitetu za nas. Treba se bojat samo sudaca.. I treba se bojat nereda na utakmici i izvan nje, bit ce sranja bez obzira na rezultat..
|
U boj, u boj za narod svoj! Iznad svih, Hrvatska! :)
Trenutno gledam prvo polufinale, i zasad je u 52. min. 22-19 za Dansku. Čini mi se da će Danci biti prvi finalisti. |
Danci u finalu, odigrali su lijepu utakmicu, ali naši igraju za klasu jači rukomet od njih...
|
e moj druze beogradski,
srecemo se u areni na gol nas ces zapucati, Mirko će ti obraniti .. mi cemo te oplakati ljepu nasu odpjevati od tebe se oprostiti i finalu pridruziti... |
Samo vi zajebavajte srbiju, ak izgubimo bit ce plakanja, bolje se veselit kad pobjedimo :D
|
Citiraj:
Pa oni koma igraju, spetljaju se u napadu, puno tehničkih pogrešaka, neznaju čuvat loptu, dobro da su oni u finalu, bolje nego španjolci.. Hrvatska igra za par klasa jači rukomet od njih, nisu danci što su bili prije koju godinu, igrali su najbolji rukomet u europi ali ništa od toga sad.. |
Srbija je uz 3 pobjede, 2 neriješena i 1 poraz u polufinalu.. nevjerovatno kako je zapravo loše ovo prvenstvo ili kako im je dobar ždrijeb bio.. ajmo naši..
Edit: Evo prilike Francuzima da nas izbace.. |
Rotfl sudci su francuzi. :D Gore ne može imho.. :(
|
Za sad i izgleda kao da će nas suci ubiti :\
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:52. |