![]() |
Evo da se i ja malo prikljucim.
Rikno mi je HD od Seagate-a tocno nakon godinu dana! E sad, ko je uvoznik, kome se zaliti? MSAN-u? Znam da je bilo price oko upravo ovog slucaja, al ne da mi se sad rovit po 15 stranica :). BTW. Ako nam se ne rijese problemi sa reklamacijama, fino jedan dan se zaletimo do te nove "Informatike bla bla" i svako se fino sa pulta uzme komponente koje je reklamirao i uredno izadje iz ducana. :lol2: |
Citiraj:
|
Mom frendu crko komp, htio ga na servis odfurati i lagano su ga odjeb.
Toliko od tog! Kaj da prijavi inspekciji? Tek toliko da im eventualno zagorčaju život još malo pošto imaju garu :P šalim se |
Nek uvati Vericu u mraku :)
|
Citiraj:
|
A bod u gostima je uvijek duplo :D
U krajnjem slucaju - uvijek ima skanicla u trgovinama :) |
Hm, mislim da nema ni toga više :D
|
Ma nemoj, u Konzumu uvijek pakuju kruh u to :)
|
Citiraj:
A za koga skanicl? Za nju, ili onoga u mraku... :chears: |
Bebi na glavu i udri :)
Oces priznat garanciju, majke ti garave...ha? :D |
E Dizel, da te zena cuje.. hehe
|
eh...meni je baš žao ljudi kojima će nešto krepati a imaju vemilovu garanciju...
btw http://downforeveryoneorjustme.com/vemil.hr sva sreća da logitech ima svoj legendarni support inače nebi nikako ugledao dinovo edge ponovo... |
|
dal se mozda zna kad ta "seoba" zavrsava da ne cekam tu plocu jos 5 godina...jer razmisljam o nabavci nove ako cu npr morati cekati jos 2 mjeseca...
|
ja bi kupio novu jer sumnjam da ćeš ovu ugledati u skorije vrijeme
@manki1 hehe pretekao sam te sa tim o vemil.hr ugl vemil je stvar prošlosti... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim ako vas vesele neažurne informacije na webu, može za 10 minuta biti up and running :lol2: Bit će sve, pomalo. BTW informatičari, niste probali pingat www.vemil.hr pa vidjet kaj javlja? :D I šta bi mogao značit 'Bad request (Invalid hostname)'? ;) |
|
Ako druga firma posluje u Ve-mil-ovoj zgradi/prostoru kakve to veze ima sa ovom pričom?
|
Citiraj:
http://www.tportal.hr/biznis/gospoda...im-imenom.html |
A ako se neki hardvare pokvari ja mogu ići direktno distributeru ili uvozniku kome već, ne moram ić u vemil gdje je kupljen?
Imam grafu kojoj je distributer vemil. Ali nije uvoznik dakle, mogu li se ja obratiti uvozniku za eventualni problem kad već ovi gadovi ne postoje? |
Citiraj:
|
Bio prije pola sata, sat u ex vemilu, neznam kak se sad po novom zove, stao sam da pitam šta sa starim garancijama, dobio sam odgovor da sve garancije i dalje vrijede i nikakvih problema nema. Tako da ono sa brisanjem guze sa garancijama iz vemila zanemarite i čuvajte ih jer vrijede i sve se može riješiti
|
Isprobao sam sada svoju grafu i ne radi. Dobivena je kao zamjenska a ispostavilo se i da zamjenska ne radi.
Fuj neda mi se slat u vemil u zg grafu koja vrijedi manje od 250kn HD2600pro |
|
Jasno mi je kako će vratiti kupce, pošto i dalje prosječan Hrvat(a to nisu članovi PCE foruma) niti ne zna za drugu IT trgovinu osim Vemila i HGspota, ali kako misle nabaviti robu!? Toliki dugovi prema dobavljačima, još ih tako prevare, pa koji bi im dobavljač opet ustupio robu!? Očito pranje novca, od trgovine nema ništa.
|
Citiraj:
|
i meni su napokon odgovorili na mail ukratko
preselili se...niste jos na redu...bit ce rijeseno...(jednog ljepog dana:fiju:) |
Vemil Vrbani se ispunio robom navodno,razgovarao sam i telefonski sa ugodnim gospodinom,ne bih znao tko je,imaju Gigabyte 460W Superba za 300kn,od komponenata vrijednih spomena,jeftinijih OCZ DDR2 Vista 2x2 kitova,oni su 500kn,spram GSkilla u Linksa od 650+. I slično.
Da se naći,čak i LED monitore navodno da im je LG šibnuo.:) Odo čekirati za jedno sat i pol vremena.:kafa::chears: Javim šta sam uzeo:):) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:09. |