![]() |
O suđenju da ne pričam, da smo mi (repka) njima radili onakve startove već bi jebena kraljica protestirala pred UN-om da nam uvedu sankkcije a tekmu bi završili sa 8 igrača:)
Bespotrebna uklizavanja sa dvije noge, startovi na nogu a ne loptu...žalibože. |
Nije mi jasno kako možete navijati za te engleske klubove,do prije par godina nisu postojali na europskoj karti,danas imaju love ko škalje,vlasnici su im stranci kojima služe kao igračke, a najvjerniji navijači su im uvozni Indijci i Arapi .:roller: Koji će sutra navijat za Chelsea,preksutra za Arsenal itd. A ono danas mi se toliko zgadilo da više nikad neću pogledat Premiership.
Samo jedna je velika - "La Vecchia Signora" :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ajd neće sad jedan incident pokvarit stogodišnju tradiciju. :D Kako nazivaš ovo danas onda što se dogodilo ? Sudački previd? :lol2: |
Citiraj:
Ma joj, muka mi je od njih već odavno. Već desetak godina uživaju preveliku zaštitu sudaca. Uvijek suci imaju tendenciju štiti ''veće'' momčadi, al kaj je preveć, preveć je. |
Citiraj:
A sto se tice MANUTD, presmijesno je bilo gledati ovo danas. |
Eto, bliži se još jedna povijesna utakmica Dinama, i još jedan epic fail :D
Igrači možda nisu u formi ali Mamić je: http://www.index.hr/sport/clanak/mam...ru/453130.aspx http://www.index.hr/sport/clanak/put...ki/452898.aspx :D |
Mislim da iduci protivnik u HNL-u se moli da Dinamo pobjedi. :D
|
Citiraj:
Jer u protivnom opet golijada.... |
Još malo i počinje:)
|
Mislis? :D
|
Ili ce zavrsiti prije nego sto pocne. :D
|
Citiraj:
|
Evo gool. :D
|
Fak, kako je ovaj volej skinuo Badelju...
|
Jebeno nevjerovatno kako ni jedan prekršaj za nas nije sviran:stoopid:
Ajd, bar smo gol dali... |
0:3 :D
|
Opa, ovo je siguro zato jer je mamić napadnut prije tekme:D
|
čeka se 0:5
|
Evo ga na Anderlecht gubi 0:1
Eh da smo samo s njima odigrali nerješeno ili kojim slučajom pobijedili, bili bi totalno na konju. |
1-1, izjednačili su ;)
|
http://www.net.hr/sport/page/2009/10...06.html?pos=n0
HAHAHAHAH :) :) Dajte vidite video na kraju, te Rumunjske specijalce, lik se popikne i padne ko pokošen, a drugom ispadne pištolj...jaooo za krepat, grupa morona. |
Napokon pobjeda u gostima u Europi ...
|
O konačno da sam doživio i to od Dinama u Europi :goood:. Odlično, fino igrali i grizli cijeli susret, a i konačno da se sjetio onog Lončarića stavit na gol.
|
Citiraj:
Ajd, 3:0 je fina pobjeda makar je sudac bio ispod svake kritike... |
Slazem se, samo opet forsiraju Cyrana umjesto da guraju Slepog u igru...
|
Slepi je u nemilosti jer je cupkal u živom zidu-isto ko Manđo i još njih par al je on najebal skup sa Butinom:)
|
Treba nam samo jedan tenk od napadaca i imamo zaista dobru momcad. Cufre je dosta pridonio mirnoci obrane, a tek je stigao. Kad se to malo jos uigra protiv malo ozbiljnijih momcadi, bit ce okej.
|
Šteta kakj smo doma popušili ko zadnji papci-sad bi bili u finom položaju...
|
da stavrno steta ali nema veze sad se opeda mozemo nadati nezemu.. stvarno su ok igrali bilo je i te kombinatorike koja se spominje jos tamo od kuzeta. jos mi odzvanja u glavi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:35. |