![]() |
Hmmmm, a dobro dok ona dode na kucnu adresu valjda ce netko skuzit u cemu je problem...
|
Citiraj:
|
Je, i meni fali Porsche, suma, obala i otvorena cesta...
|
Meni je radilo prvih par utrka normalno i od tad mi se sruši kad load stazu, odigram par sekundi i paf, zruši se igra. Probo sam nove drivere i reinstal igre, ali ništa. :S
|
Ma svima nam fali tako nešto...dok se samo sjetim jurnjave po monte carlu i schwarzwaldu, di su ta vremena.
Najbolje kad bi bil NFS koji bi imal i elemente Porschea i Undergrounda i ovog Shifta...onda bi vjerojatno svi bili zadovoljni. Al tome se možemo samo nadati. S druge strane, ovaj Shift barem pruža malo više izazova, osjećaja da jedna greška može uništiti čitavu utrku i da nebuš više pobjedil u toj utrci samo tako. NOS se konačno ne puni sam od sebe i ne daje ubrzanja kao da aktiviraš raketni pogon u haubi iza. Mislim da su krenuli u dobrom smjeru i da će sljedećih godina biti bolje još. Još da se ugledaju malo više na GT i Forzu...e to bi bila igra onda. |
Citiraj:
|
Evo baš sam potražio ovaj moj problem, dosta ljudi ga ima. :S
|
Malo se razmisljam, posto sam maknuo igru i sada jasem na starom GT4. Igra u nekim djelovima ima potencijala, sto ako se ovi glavonje iz EA odluce na nastavak, nadam se da ce i iskoristiti taj potencijal. Iako, kako je vec netko rekao, puno puno rada treba EA da bi se priblizio japancima (FIFA, PES...)
Anyway, jedna od najjacih tocaka u igri je po meni odlican AI. Barem u onoj prvoj grupi (Tier1). Kasnije nisam igrao, pa ne znam jel AI poludi. Ali odlicno su napravili zatvaranje, cimnes ga u jednu stranu, zatvore te, naglo u drugu ako ide predjes ga... Iako, i dalje vladaju klasicne N4S AI boljke. Ako se izvrtis i popusis dosta vremena na vracanje na stazu, nema brige, jer zadnji krug te AI ceka i uz malo vjestine, eto te na prvom mjestu... *EDIT: i da, igrao sam na najtezoj razini, sa svim opcijama pomoci iskljucenima na volanu... da ne bi bilo nismo znali... |
Citiraj:
Ko ima dual-core 2.66 malo clockan na 2.8 i 8600GT i nekak mi je sporo??? Zbog grafe?? |
|
Tek sam sinoć otključao "drift", i probao sa G25....KATASTROFA. Ni jedan zavoj ne mogu proći u boku a da me ne okrene, kao da nema balansa nego prvo neće u bok, a kada krene onda te okrene...probao mijenjati sensitivityje od steeringa, accelerationa, mijenjao kut okreta volana, sve.... ništa ne pomaže. Drift je nemoguć...
Igri sam dao 8.5/10, ali zbog ovog joj je ocjena pala na 7.5 Ako netko ima sličnih problema sa driftom, ili zna za neku caku, nek obavezno javi. Hvala. |
Citiraj:
U zavoj bez noge na gasu , dođes u zavoj ( još bez gasa ) , lagano zaneses auto i tapkas po gasu ( ne nagaziti, nego ga doslovno dodirivati )... Nadam se da sam pomogao :D |
Ma kakav Quit veliki - izbornik ima online,quick race,garage itd ali QUIT nema.
|
Citiraj:
A kaj je onda ovo? http://www.imagesforme.com/out.php/t691659_rrrrr.JPG |
Jel se meni cini ili se nemogu minjati kontrole u igri :stoopid:?
|
Normalno da mogu :S
|
Onda cu morati malo bolje pogledati, ipak je to bilo sinoc oko 3 :p kad sam prvi put pokrenija igru..
|
Citiraj:
Eo i ja sam u fazi " shoppinga" , pa cu javit dojmove i kak to " leti" na HP 4510s :D |
"Igrao sam tetris bez problema" :roller::lol2::roller::lol2:
|
pa da sta tetris sve na full.....nego jel iko zna rjesit problem...probap sam ovo sa reset pa run as compatibility win98 ...svejedno nece...
|
Teško je igrat na tipkovnici. Kvragu u svakom zavoju previše skrene. A mrzi me spajat onu mrcinu od volana u mojoj maloj sobici
|
Zar je stvarno nemoguce igrat sa tipkovnicom? Nije vrag da je teze vozit shift sa tipkovnicom od grida i dirta? ako moze neko usporedit pa da vidim dali da nabavljam..
|
Vidim ja tu raspisali se ljudi na sva usta nahvalili novi NFS pa sam ga i ja Nevjerni Toma-Klaun naručio pa da i to vidimo, nemam volan ali snaći ću se :D
|
bas cu je i ja kupit da vidim kak to moj lap pogoni... :)
|
Evo, ako nekom pomogne:
http://forums.amd.com/game/messagevi...VIEWTMP=Linear To je za ekipu poput onog "koliko para toliko muzike decka". Igra ima problema s ATi karticama, cak i 4890 i razne crossfire iteracije ne rade iznad 20fps... Ceka se hotfix.. |
Nije losa, al na prvi dojam, grid mi je puno bolja igra.
|
Postavke:
1680x1050, AA - 4x, AF - 16x, sve - high (catalyst AI - standard) Fps: min - 32, max - 193, avg - 60 Ne primjecujem nikakav micro-stuttering, no fps je vecinom oko 40-tak, dok ne izadjem na cistinu pa se popne do ~190 i ispadne avg oko 60.. Nadam se da ce hotfix srediti taj fps.. Btw, igra stvarno nije napravljena za tipkovnicu.. Edit: 1680x1050, AA - 8x, AF - 16x, sve - high (catalyst AI - advanced) 25 - 68 - 42 |
Citiraj:
BTW je li se isplati kupovat, jer sam na Undercoveru popušio lovu :) |
Citiraj:
|
@ Baja
A sta da ti kazem, stvar ukusa. Po meni se ne isplati kupovat, al to je moje misljenje. Mozda tebi bude najbolja igra ikada, sto da ti kazem ;D A sto se tice realnosti, neznam, probao sam iskljucit sve i proc drift. Izgleda mi ko da su preslikali ono "klizanje " iz carbona ;D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |