PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Rukometno SP - Hrvatska 2009 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=132893)

boris87 01.02.2009. 20:02

pizda im materna ciganska...

tozinjox 01.02.2009. 20:04

Svaka čast Francuzima, netko je napisao da se ne treba vaditi na suce, ali u ovako tijesnim utakmicama i podjednakim suparnicima, suci su ti koji donesu prevagu, sucii su mogli prema njihovom kriteriju nekoliko puta mogli isključiti Francuze (ruka u glavu Balića) ..također sudili su 7-merce za njih kad im je igrač ulazio s krila, a nama isto nije sudio, bezvezni faulovi u napadu od Vorija itd, ne zaustavljanje utakmice kad nam je ozljeđen igrač ma koma.. moglo bi se dosta toga napisati ... a Červaru zamjeram što nije prije pozvao Time-out, nije mi jasno ono s Horvatom na desnom vanjskom, i ono s Špremom zašto ga je toliko držao..al bar je ispunio želju ljudima koji su čak otovorili grupu na Facebooku da vrati šprema :) ...ako ga do sad nije stavljao nije trebao ni sad... trebao je ostati dosljedan

BladeRunner 01.02.2009. 20:05

Da smo mi bili bolji, ne bi nam nikakvi suci bili krivi. Get over it.

Francuzi su jednostavno bolji. Zašto?
Imaju najboljeg golmana svijeta.
Imaju najboljeg igrača/srednjeg vanjskog svijeta.
Imaju najbolja krila svijeta.
Imaju najboljeg obrambenog igrača svijeta.
Imaju najbolju obranu svijeta.
Imaju Narcissea.
Jebiga, to je realnost.
Mi smo imali dobrog Čupića, Duvnjaka, Vorija i neloše golmane. Ostali su svi dosta oscilirali. Ozlijeđeni i razbijeni Balić, Metličić van forme i toplo-hladno Lacković.
Jedna od rijetkih naših prednosti su bili publika i domaći teren.
Sad postavite jednadžbu i tko je izgledniji pobjednik?

Nema veze, bit će bolje drugi put. :)

Pizz 01.02.2009. 20:06

uh-oh, mi smo francuzima odavno mušterije, i to u više momčadskih sportova...

pinkskin 01.02.2009. 20:08

Kak možeš igrat kad ti suci sude neko probijanje bezveze, pa penal koji nije bio pa nesude konstantno udaranje rukama u lice neše igrače, pa nesude faulove kod pucanjana gol naših igrača, teško protiv toga igrat. A imam i primjedbi na Linu, Šprema je trebo zamjenit, pa oveo onog Horvata na desnog vanjskog.

pinkskin 01.02.2009. 20:12

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1266799)

Imaju Narcissea.
Jebiga, to je realnost.
Mi smo imali dobrog Čupića, Duvnjaka, Vorija i neloše golmane. Ostali su svi dosta oscilirali. Ozlijeđeni i razbijeni Balić, Metličić van forme i toplo-hladno Lacković.

Nije ovo tvoje baš točno, Vori MVP prvenstva, Ćupić najbolje krilo a Laci lijevi vanjski,

mrga 01.02.2009. 20:13

Susjedi Bosanci slave :fuming:

Core2Duo22 01.02.2009. 20:13

Pederi Francuzi su se žalili kako se boje da će biti zakinuti u suđenju i to se sada pokazalo kao vrhunski potez. (znali su oni JAKO DOBRO što rade)
Zato su sada ova Danska gamad htjela dokazati kao da to nije istina i uništili svaku našu šansu za poštenom igrom.

Danska FOF:fuming: da bog da i vi imali takvo suđenje u finalu, u vašoj državi.

(ups pa vi ni ne možete doć do finala:fiju:) gamad.

generic 01.02.2009. 20:14

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1266799)

Imaju Narcissea.
Jebiga, to je realnost.

Po kojem kriteriju si došao do zaključka o najboljem igraču?
Za golmana se slažem, za Dinarta se slažem. Abalo vs Čupić, neriješeno.
Karabatić vs Balić, Karabatić bolji defenzivno, Balić puno bolji kreator.

Ali moram spomenuti kako Karabatić prljavo igra. Nakon snimke ću okačit screenshotove. Ovako na brzinu mogu samo spomeniti lakat u vrat Metličiću i dlanom u bradu Baliću (ono kad je Balić popizdio). Barem 2 sedmerca su bili temeljem obrane iz prostora tako da je napadač unio u prostor našem (najčešće Čupića). Onaj jedan penal što su dosudili je potpuno nejasan (kad je Francuz pokušao frkanom zaobići golmana). Nisam vidio za što je Metličić dobio isključenje odmah na početku.

Puno je faktora zaslužno za poraz. Jaki su Francuzi, fizički su perfektni. Červar je povukao nekoliko krivih poteza. Sve je to zaslužno. Jbg, srebro je tu.

MIK 01.02.2009. 20:15

Francuzi dobri sudci loši....

Bravo naši!!!

BladeRunner 01.02.2009. 20:17

Karabatić je proglašen najboljim igračem svijeta, a i na ovom prvenstvu igra obranu, napad, zabija, asistira..
Daj molim vas nemožete reć da je Čupić bolji od Abaloua..
I Vori je najbolji pivot svijeta.

Ladybug 01.02.2009. 20:19

I sada otplatit dvoranu :)

KidBoy128 01.02.2009. 20:22

suci su za sve krivi

pinkskin 01.02.2009. 20:23

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1266815)
Karabatić je proglašen najboljim igračem svijeta, a i na ovom prvenstvu igra obranu, napad, zabija, asistira..
Daj molim vas nemožete reć da je Čupić bolji od Abaloua..
I Vori je najbolji pivot svijeta.

Dobro, shvatili smo da navijaš za Francuze, izdajniče jedan.

BladeRunner 01.02.2009. 20:25

Citiraj:

Autor pinkskin (Post 1266818)
Dobro, shvatili smo da navijaš za Francuze, izdajniče jedan.

hahahaha

Ne, nego gledam realno..čemu sad tuga, jednostavno su bolji i gotovo. Pa šta?
Ono protiv Turske je bila tuga jer nisu bili bolji, to još nisam prežalio..
A Francuzima se divim, jer su jednostavno odlični. Možda i ti to primjetiš nakon što suze odu.. :)

spawn 01.02.2009. 20:26

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 1266816)
I sada otplatit dvoranu :)

i odrzavat normalno. u splitu je milja eura godisnje odrzavanje,mogu mislit koliko kosta odrzavanje arene. A bez obzira na odrzavanje,vjerojatno ce propast,kao i sve ostalo u ovoj drzavi.

Metamphetamine 01.02.2009. 20:28

Citiraj:

Autor mrga (Post 1266807)
Susjedi Bosanci slave :fuming:

Da, pa ti budi civiliziran, cigani...

Core2Duo22 01.02.2009. 20:29

Evo sad baš gledam intervju s Vorijem...kaže: "Ona dvojica nisu dopustili da Hrvatska pobijedi!!!"

tužno... kako suci u našoj državi, u našem finalu mogu to raditi. Meni to još uvijek nije jasno i nikad neće bit.

Dizel 01.02.2009. 20:29

Ja se jos ne mogu oporaviti od kolektivnog Dragačeva u Areni. Kao da su na jebenom slalomu u Alpama, samo su jos ona zvona falila...

pinkskin 01.02.2009. 20:32

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1266822)
hahahaha

Ne, nego gledam realno..čemu sad tuga, jednostavno su bolji i gotovo. Pa šta?
Ono protiv Turske je bila tuga jer nisu bili bolji, to još nisam prežalio..
A Francuzima se divim, jer su jednostavno odlični. Možda i ti to primjetiš nakon što suze odu.. :)

Prizno bi da su bolji da su pobjedili bez podrške sudaca, onaj tvoj veliki, najbolji nikola 80% puta kad ide blokirat igrača ide rukama u glavu, a koliko ja znam svako udaranje igrača rukom u glavu je isključenje.

suci pederi

Ladybug 01.02.2009. 20:34

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 1266824)
i odrzavat normalno. u splitu je milja eura godisnje odrzavanje,mogu mislit koliko kosta odrzavanje arene. A bez obzira na odrzavanje,vjerojatno ce propast,kao i sve ostalo u ovoj drzavi.

Rovinj, ko vam je kriv kad nećete pozvat Thompsona da napuni svaki tjedan :goood: Mi ćemo pozvat Thompsona, Žuja će biti zakon, ići ćemo dalje, a gost večeri će biti Seka Aleksić :goodnite:

Metamphetamine 01.02.2009. 20:38

Citiraj:

Autor pinkskin (Post 1266834)
Prizno bi da su bolji da su pobjedili bez podrške sudaca, onaj tvoj veliki, najbolji nikola 80% puta kad ide blokirat igrača ide rukama u glavu, a koliko ja znam svako udaranje igrača rukom u glavu je isključenje.

suci pederi

suci su pederčine, jer ako francuzima dopuštaju grubu igru "aka oni to tako rade" moraju u kriterijima biti doslijedni i za naše. jbg ovako ispada karabatićev lakat u glavu je normalan, a metličićev je za 2 min van. kriterij bi trebao biti jednak za oba suparnika, možda u danskoj to nije tako:stoopid:

Bravo 01.02.2009. 20:43

Boli to što smo poginuli u utakmici sa španjolcima, a onda ovako pizdunski odigrali u finalu.:nono:

Juggernaut 01.02.2009. 20:45

Citiraj:

Autor Juggernaut (Post 1262190)
;), medalju cemo dobit al ne vjerujem da zlatnu, tak da.. ipak cu 1k ostavit za drugu momčad, mada bi mi bilo draže da pobjedimo al jbg :), lino čokolino ftw

Jbg, ko nije slušo izgubio je ^^ja ode spavbat, sutra me čeka velik dan, khm :no2drug::no2drug::beer::beer::chears::chears:

New One 01.02.2009. 20:45

Nakon predivnog šminkerstva na Euru u Austriji evo preselilo se i u Arenu Zagreb!!
Da ovakva krađa prođe bez da nekom glava padne?!?!?
16000 drito po mjeri murje i kazalištaraca i onda svi redom kukaju kako nema atmosfere LOLČINA...
Prvi faul je po svim pravilima svijeta 7m i 2min...nisu dobili nego mi odma 2min...zabije od noge gol tren prije je Vori pukao, laktovi poslije, a vrhunac je silna obrana iz 6metara! koju ni Ray Charles nebi svirao već bi skočio i urlao na suce!
Ovakva bijeda da ukrštenih ruku gledaju kako nas kradu, da prvi redovi sjede dok se igra na nož i dižu zastavu dok su u kadru, i kako srbin ljepi laktove bez "osvrta" publike na to je dosovno da ti prisjedne ikad više bilo kako pokušat pratitii hrvatsku....

Balić i Metličić moj najdublji respekt na odbijanju utješne medalje nakon krađe!!!:care::care::care::care::care:

http://www.index.hr//teme/rsp09/defa...anak&id=419644

SDSS ekipa, slatko kako Foto:PIXSELL a ne autor jer dobi pretplatu na draškovićevu...

pipe 01.02.2009. 20:46

Ako mislite da su suci "Pederseni", mozete se iskazat na ovoj anketi.
http://www.net.hr/sport/page/2009/02/01/0069006.html

I pogledajte sto pise ispod 5. slike.

kripton 01.02.2009. 20:49

Utakmica je bila strasna, no suci, suci su pola upropastili. Kriterij suđenja je bio vrlo cudan, sudili su stvari koje nisu bile uopce za sudit, prekrsaje su slabo i sudili, nemora biti no sve mi vuce kao da su vise bili za francuze, mora da sam nesto umislio.

Nasi su igrali odlicno, svaka im cast, dali su sve od sebe.. Cupic je bio strasan, kako danas tako i cijelo prvenstvo, bravo Ivane!

A sto se tice francuza..vratit cemo mi njima za ovo, makar smo ih prije par dana i dobili, no ta utakmica nije bila vazna.

Bravo 01.02.2009. 20:56

Jednostavno trebali su izgubit protiv francuza, prije finala, da bi slegli malo očekivanja..
Jebiga nemogu se dva puta u par dana dobiti svjetski prvaci.

~Kaiser_Chief~ 01.02.2009. 21:05

Ako se ne znaš kontrolirati i ne ulaziti u politiku - nemoj postati.

frANZi 01.02.2009. 21:06

Citiraj:

Autor New One (Post 1266849)
Nakon predivnog šminkerstva na Euru u Austriji evo preselilo se i u Arenu Zagreb!!
Da ovakva krađa prođe bez da nekom glava padne?!?!?
16000 drito po mjeri murje i kazalištaraca i onda svi redom kukaju kako nema atmosfere LOLČINA...
Prvi faul je po svim pravilima svijeta 7m i 2min...nisu dobili nego mi odma 2min...zabije od noge gol tren prije je Vori pukao, laktovi poslije, a vrhunac je silna obrana iz 6metara! koju ni Ray Charles nebi svirao već bi skočio i urlao na suce!
Ovakva bijeda da ukrštenih ruku gledaju kako nas kradu, da prvi redovi sjede dok se igra na nož i dižu zastavu dok su u kadru, i kako srbin ljepi laktove bez "osvrta" publike na to je dosovno da ti prisjedne ikad više bilo kako pokušat pratitii hrvatsku....

Balić i Metličić moj najdublji respekt na odbijanju utješne medalje nakon krađe!!!:care::care::care::care::care:

http://www.index.hr//teme/rsp09/defa...anak&id=419644

SDSS ekipa, slatko kako Foto:PIXSELL a ne autor jer dobi pretplatu na draškovićevu...

Ajde ne prdi i nauči što je sport. Pogledaj i utakmicu još jednom pa ćeš vidjeti da smo bili nadjačani kad se lomila utakmica, u zadnjih 15 minuta dakle.

I kažu onda zagreb metropola. A ko zadnje seljačine zvižde na francusku himnu...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49.