PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

Booger 13.05.2011. 10:17

Znam da je već rečeno, al meni je to "puno previše prešareno".
šmrc

De5tr0yer 13.05.2011. 10:28

Citiraj:

Autor Booger (Post 1907284)
šmrc

Kladim se da neće dugo proći dok netko ne napravi modifikaciju za smanjivanje kontrasta i živosti boja :)

Najgore je što se prašina diže oko D3, a kako je sve krenulo prema mass online igranju, meni se sve manje i manje dopada igra.

I sigurno neću biti jedan od onih koji čeka u kilometarskom redu pred algoritmom, kako sam to prvotno zamislio.

Prvo će se igra isprobati i ako valja, kupujem tek tad :)

Deathwish 13.05.2011. 10:45

Baš kako neko na yubito komentirao, ovo je pre worldofgaycraftovski
Sjećam se koliko je mračan prvi đavo bio , jezive mjuze kada se spuštaš u crkvu, vriskova demona koji čekaju u mraku, dan danas me trni prođu kolko je to dobro bilo

Ovo mi izgleda kao whatever, makar ću odigrat kad dođe, no prvo isprobat

Booger 13.05.2011. 10:54

Baš sam to mislio. Ovo me jako vuče na Torchlight, koji sam odigrao btw i dobar je. Ali baš ta tama, muzika, metalni zvuk kad slashaš kostura u prvom Diablu :D veeeliki osmijeh izmami na lice, euforija.

BSA<AK-47> 13.05.2011. 11:20

OffT : ma dečki ,fulali ste globalni point ,vi ste sada "stari konji" (u kasnim 20tim :D) a ovo je namjenjeno novoj klinčadiji koju je strah igrati u tamnici ...po mraku :)

OnT :
IMHO ,pa i nije baš šareno toliko , dvojka je isto bila šarena , jedino mi upada u oko taj wow štih ,al prolazno ...

the.elles.d 13.05.2011. 11:29

Citiraj:

Autor BSA (Post 1907315)
vi ste sada "stari konji" (u kasnim 20tim :D) a ovo je namjenjeno novoj klinčadiji koju je strah igrati u tamnici ...po mraku :).

Tužna istina...

Doink the Clown 13.05.2011. 12:02

Citiraj:

Autor Booger (Post 1907284)
šmrc

Pa šareno je u otvorenim prostorima što je i normalno s obzirom na vanjsku vegetaciju ali meni je bitno ovo:

Totalni Diablo II štih :)
Mislim da ste previše zabrijali, bit će to sve kako treba, bar kad se kolje u dungeonima :D

hammer_of_thor 13.05.2011. 12:38

Glavno da je to Diablo :)
Lako za boje i šarenilo.

Nemogu ni zamisliti koja će ovo biti navala na igru kad izađe.
Igrat ću odmah i stalno dok ne završim sa svim klasama, i onda opet na sljedečoj težini.

BSA<AK-47> 13.05.2011. 12:43

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1907344)
Glavno da je to Diablo :)
Lako za boje i šarenilo.

Nemogu ni zamisliti koja će ovo biti navala na igru kad izađe.
Igrat ću odmah i stalno dok ne završim sa svim klasama.

:goood::dobar:

Zicy 13.05.2011. 14:32

nakon toliko cekanja, prava igra napokon stize na lager :D

tomov 13.05.2011. 15:21

Meni je to nekako World of Diablo a ne Diablo kojeg sam ja igrao...

D1viry 13.05.2011. 17:12

To sam pomislio odmah, kad sam prvi put vidio gameplay video. Samo da maknu onaj zelenkasti ambient-light i bit će bolje. Ima dosta slika na netu gdje je promjenjena paleta boja i izgleda kak treba, klaustrofobično i mračno. Ali, šta god bude, igrat ću jer je to ipak diablo. Lako je smanjit saturation :).

rendula 13.05.2011. 17:30

Meni ovo vise lici na dvojku nego sto dvojka lici na jedinicu.

@qu@burn 17.05.2011. 00:18

Ljudi previse iscekuju od D3. D2 je bio super s grafikom za svoje vrijeme ali nismo ju igrali zbog grafike vec zbog legendarnog gameplayea koji je ne nadje... Igra jednostavno nikada nije dojadila jer si stalno mogao ici i nabrijavati lika i traziti nove iteme.

Neka i bude World of Diablo ali neka ne diraju gameplay i charakter editing.

Kada igra izade ce vec svi pohrliti u ducane jer svi smo pomalo nostalgicni za starim igram i sada se opet neke od njih pocinju opet buditi (Duke Nukem)..... i svi cemo ih igrati zbog starih sjecanja na ne prespavane noci dok smo ubijali Mephista po 1000 puta jer smo trebali zadnji komad ThalRashe............................

warlock25 17.05.2011. 01:16

U D3 vise nebus mogao slagati buildove kao u D2 jer ce im se atributi(strength,magic,vitality itd..) dizat sami po leveliranju i nema vise onakve kastomizacije ko u dvojci i to NEVALJA.

Tam sam mogo roknut barbaru sve na strength i vitality a magic minimalno i bio sam bog a sad bum morao igrat kak mi jebeni komp slozi lika

osim ako nisu nesto mijenjali sto se tog tice a nadam se da jesu jer nisam nikakve novosti gledao duze vrijeme

death13 17.05.2011. 07:23

U D2 se na Nightmare i Hell ionako stavljalo samo Vitality za svaku klasu, tako da i nije baš bilo nekog izbora.
U WOW-u se isto automatski dodjeljuju atributi (ovisno o klasi) i dobro je funkcioniralo.
Bit će dovoljno modificiranja preko talenata, runa itd.

Doink the Clown 17.05.2011. 11:45

Citiraj:

Autor @qu@burn (Post 1908904)
...i svi cemo ih igrati zbog starih sjecanja na ne prespavane noci dok smo ubijali Mephista po 1000 puta jer smo trebali zadnji komad ThalRashe............................

A ne ne, ja sam 1000 puta ubijao onih 4-5 beštija (The Couuncil) ispred onog hrama u kojem je Mephisto, svaki taj Council member je ispuštao lijepe komade oružja ili opreme, ako nije bilo dovoljno dobro za dat svojem liku onda se bar moglo lijepo prodati u gradu :)

@qu@burn 17.05.2011. 12:11

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1909081)
A ne ne, ja sam 1000 puta ubijao onih 4-5 beštija (The Couuncil) ispred onog hrama u kojem je Mephisto, svaki taj Council member je ispuštao lijepe komade oružja ili opreme, ako nije bilo dovoljno dobro za dat svojem liku onda se bar moglo lijepo prodati u gradu :)

LOL i to je jedna od mogucnosti. Ali nemoj zaboraviti na Baila koji i isto davao super stvari. Ali mislim da je i dalje ne dvojbeno najbolje Mephista klati :goood:

burmuz 17.05.2011. 12:16

Citiraj:

Autor @qu@burn (Post 1909092)
LOL i to je jedna od mogucnosti. Ali nemoj zaboraviti na Baila koji i isto davao super stvari. Ali mislim da je i dalje ne dvojbeno najbolje Mephista klati :goood:

Da , pogotovo kad se potrefila mapa da je teleport na 2 lvl kraj ulaza na 3 di je Mefisto. Laganini teleport u chargevima ili neki leap i odmah si do njega, treba ti 30 sekundi na hell-u. To je kod nas u ekipi bilo popularno "žmikanje Mefista" :D
Pitanje: Bude li se moglo preko Steama uzei diablo? Pošto nisam siguran da Blizzard daje svoje igre tamo...? O.o

veve 17.05.2011. 12:23

Ma kasnije su s patchevima nerfali dropanje uber itema, kao npr na cow lvlu.
Nadam se da ce opet ubaciti neki secret lvl :D

Doink the Clown 17.05.2011. 12:31

Citiraj:

Autor veve (Post 1909100)
Ma kasnije su s patchevima nerfali dropanje uber itema, kao npr na cow lvlu.
Nadam se da ce opet ubaciti neki secret lvl :D

Joooj, dobar stari cow level - stoka leti okolo sa helebardama :D

ehohr 17.05.2011. 13:09

Meni igra vise ipak vuce na God of war uz kombinaciju Diablo serijala.

Sto vi tu konkretno povezeujte s WoWom?

warlock25 17.05.2011. 13:28

wtf?

Kakav mrtvi god of war?

Jesi ti ikad igro god of war?

ehohr 18.05.2011. 00:01

Pa presao ne znam koliko puta, jednostavno kad gledam monk movies nekako me podsjeca na GoW.

Ali jednostavno ne vidim sto se tu da povezat s WoWom.

Zicy 19.05.2011. 14:21

Meni samo nije jasno kako je diablo usporediv sa WoW-om, to su dvije razlicite price i žanra, MMORPG i hack n slash rpg... veze sa vezom nemaju, cak ni grafika nije ista , sta mnogi tvrdi i misle da je... bitan je gameplay , grafika moze bit brutalana , al sta mi to vrijedi kad cu igru igrat 2 dana i bacit sa strane

ShebY 19.05.2011. 18:11

Citiraj:

Autor Zicy (Post 1910272)
Meni samo nije jasno kako je diablo usporediv sa WoW-om, to su dvije razlicite price i žanra, MMORPG i hack n slash rpg... veze sa vezom nemaju, cak ni grafika nije ista , sta mnogi tvrdi i misle da je... bitan je gameplay , grafika moze bit brutalana , al sta mi to vrijedi kad cu igru igrat 2 dana i bacit sa strane

Ma u onom prvom videu od barbarian-a armor koji pokupi izgleda malo wow-asto, najviše zato što ima više komada armora nego u d2. Neko je to odma u startu preuveličo kao ovo sranje da su boje pre "vesele" i odma svi to ponavljaju ko papagaji jer nemaju svoje mišljenje o igri!

De5tr0yer 19.05.2011. 18:29

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1910399)
Ma u onom prvom videu od barbarian-a armor koji pokupi izgleda malo wow-asto, najviše zato što ima više komada armora nego u d2. Neko je to odma u startu preuveličo kao ovo sranje da su boje pre "vesele" i odma svi to ponavljaju ko papagaji jer nemaju svoje mišljenje o igri!

Pih, daleko ste od polazišta usporedbe sa wowom.

Naime, u doba diabla2 uveli su, osim battleneta, LAN opciju.

U diablu 3 lana nema, battlenet se u međuvremenu skroz promijenio, načule su se priče o pretplati za igranje preko battleneta za diablo3. Dakle, po tome je jedino bio karakteriziran kao wow. Nastavak na sve to naše drage balavudrije je bio ovaj o kojem sad pričate da se igre uspoređuju po principima i izgledu, a to, bar po meni, nije točno. Nek bude zelenila, ali nek bude i rupa i maggot laira, nije bed :nono:

Zicy 20.05.2011. 13:30

Pa po svemu sudeci nece biti mjesecnog placanja, developeri su jasno na blizzconu 2010 spomenuli da ce se diablo 3 pridruziti servisu battlenet-a 2.0, i bilo bi stvarno smjeno da se od diabla naglo pocinje naplacivati content ,a starcraft II je vec fino u pogonu i ne naplacuje se mjesecno igracima, iz istog razloga ne vidim razloga za mjesecnom naknadom...
bilo kako bilo , nadam se da sam u pravu i da necemo morati placati igru nakon sto je kupimo :D

ivan77 20.05.2011. 17:04

Citiraj:

Autor BSA (Post 1907315)
OffT : ma dečki ,fulali ste globalni point ,vi ste sada "stari konji" (u kasnim 20tim :D) a ovo je namjenjeno novoj klinčadiji koju je strah igrati u tamnici ...po mraku :)

OnT :
IMHO ,pa i nije baš šareno toliko , dvojka je isto bila šarena , jedino mi upada u oko taj wow štih ,al prolazno ...

neki već u sredini 30 tih skoro :D ,,,da ali po videu , igra ima ipak D2 štih , kad sam vidio ovog barbariana da izvodi "whirlwind" , vratio sam se 10 g unatrag:chears:

BSA<AK-47> 20.05.2011. 17:20

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1910970)
neki već u sredini 30 tih skoro :D ,,,da ali po videu , igra ima ipak D2 štih , kad sam vidio ovog barbariana da izvodi "whirlwind" , vratio sam se 10 g unatrag:chears:

veliš ,vratilo me u 20te,kad sam po cijele dane i noći igrao ,a sad peglam i mijenjam pelene malome :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48.