![]() |
Znam da je već rečeno, al meni je to "puno previše prešareno".
šmrc |
Citiraj:
Najgore je što se prašina diže oko D3, a kako je sve krenulo prema mass online igranju, meni se sve manje i manje dopada igra. I sigurno neću biti jedan od onih koji čeka u kilometarskom redu pred algoritmom, kako sam to prvotno zamislio. Prvo će se igra isprobati i ako valja, kupujem tek tad :) |
Baš kako neko na yubito komentirao, ovo je pre worldofgaycraftovski
Sjećam se koliko je mračan prvi đavo bio , jezive mjuze kada se spuštaš u crkvu, vriskova demona koji čekaju u mraku, dan danas me trni prođu kolko je to dobro bilo Ovo mi izgleda kao whatever, makar ću odigrat kad dođe, no prvo isprobat |
Baš sam to mislio. Ovo me jako vuče na Torchlight, koji sam odigrao btw i dobar je. Ali baš ta tama, muzika, metalni zvuk kad slashaš kostura u prvom Diablu :D veeeliki osmijeh izmami na lice, euforija.
|
OffT : ma dečki ,fulali ste globalni point ,vi ste sada "stari konji" (u kasnim 20tim :D) a ovo je namjenjeno novoj klinčadiji koju je strah igrati u tamnici ...po mraku :)
OnT : IMHO ,pa i nije baš šareno toliko , dvojka je isto bila šarena , jedino mi upada u oko taj wow štih ,al prolazno ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Totalni Diablo II štih :) Mislim da ste previše zabrijali, bit će to sve kako treba, bar kad se kolje u dungeonima :D |
Glavno da je to Diablo :)
Lako za boje i šarenilo. Nemogu ni zamisliti koja će ovo biti navala na igru kad izađe. Igrat ću odmah i stalno dok ne završim sa svim klasama, i onda opet na sljedečoj težini. |
Citiraj:
|
nakon toliko cekanja, prava igra napokon stize na lager :D
|
Meni je to nekako World of Diablo a ne Diablo kojeg sam ja igrao...
|
To sam pomislio odmah, kad sam prvi put vidio gameplay video. Samo da maknu onaj zelenkasti ambient-light i bit će bolje. Ima dosta slika na netu gdje je promjenjena paleta boja i izgleda kak treba, klaustrofobično i mračno. Ali, šta god bude, igrat ću jer je to ipak diablo. Lako je smanjit saturation :).
|
Meni ovo vise lici na dvojku nego sto dvojka lici na jedinicu.
|
Ljudi previse iscekuju od D3. D2 je bio super s grafikom za svoje vrijeme ali nismo ju igrali zbog grafike vec zbog legendarnog gameplayea koji je ne nadje... Igra jednostavno nikada nije dojadila jer si stalno mogao ici i nabrijavati lika i traziti nove iteme.
Neka i bude World of Diablo ali neka ne diraju gameplay i charakter editing. Kada igra izade ce vec svi pohrliti u ducane jer svi smo pomalo nostalgicni za starim igram i sada se opet neke od njih pocinju opet buditi (Duke Nukem)..... i svi cemo ih igrati zbog starih sjecanja na ne prespavane noci dok smo ubijali Mephista po 1000 puta jer smo trebali zadnji komad ThalRashe............................ |
U D3 vise nebus mogao slagati buildove kao u D2 jer ce im se atributi(strength,magic,vitality itd..) dizat sami po leveliranju i nema vise onakve kastomizacije ko u dvojci i to NEVALJA.
Tam sam mogo roknut barbaru sve na strength i vitality a magic minimalno i bio sam bog a sad bum morao igrat kak mi jebeni komp slozi lika osim ako nisu nesto mijenjali sto se tog tice a nadam se da jesu jer nisam nikakve novosti gledao duze vrijeme |
U D2 se na Nightmare i Hell ionako stavljalo samo Vitality za svaku klasu, tako da i nije baš bilo nekog izbora.
U WOW-u se isto automatski dodjeljuju atributi (ovisno o klasi) i dobro je funkcioniralo. Bit će dovoljno modificiranja preko talenata, runa itd. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pitanje: Bude li se moglo preko Steama uzei diablo? Pošto nisam siguran da Blizzard daje svoje igre tamo...? O.o |
Ma kasnije su s patchevima nerfali dropanje uber itema, kao npr na cow lvlu.
Nadam se da ce opet ubaciti neki secret lvl :D |
Citiraj:
|
Meni igra vise ipak vuce na God of war uz kombinaciju Diablo serijala.
Sto vi tu konkretno povezeujte s WoWom? |
wtf?
Kakav mrtvi god of war? Jesi ti ikad igro god of war? |
Pa presao ne znam koliko puta, jednostavno kad gledam monk movies nekako me podsjeca na GoW.
Ali jednostavno ne vidim sto se tu da povezat s WoWom. |
Meni samo nije jasno kako je diablo usporediv sa WoW-om, to su dvije razlicite price i žanra, MMORPG i hack n slash rpg... veze sa vezom nemaju, cak ni grafika nije ista , sta mnogi tvrdi i misle da je... bitan je gameplay , grafika moze bit brutalana , al sta mi to vrijedi kad cu igru igrat 2 dana i bacit sa strane
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naime, u doba diabla2 uveli su, osim battleneta, LAN opciju. U diablu 3 lana nema, battlenet se u međuvremenu skroz promijenio, načule su se priče o pretplati za igranje preko battleneta za diablo3. Dakle, po tome je jedino bio karakteriziran kao wow. Nastavak na sve to naše drage balavudrije je bio ovaj o kojem sad pričate da se igre uspoređuju po principima i izgledu, a to, bar po meni, nije točno. Nek bude zelenila, ali nek bude i rupa i maggot laira, nije bed :nono: |
Pa po svemu sudeci nece biti mjesecnog placanja, developeri su jasno na blizzconu 2010 spomenuli da ce se diablo 3 pridruziti servisu battlenet-a 2.0, i bilo bi stvarno smjeno da se od diabla naglo pocinje naplacivati content ,a starcraft II je vec fino u pogonu i ne naplacuje se mjesecno igracima, iz istog razloga ne vidim razloga za mjesecnom naknadom...
bilo kako bilo , nadam se da sam u pravu i da necemo morati placati igru nakon sto je kupimo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |