![]() |
Zakaj ne, samo kupuj PAL i da je za EU tržište i to je to...ne znam baš kak ti bi radile US verzije, tj baš zbog tih updejtova i DLC-ova, ili pak ONLINE igranja.
|
Rade i NTSC igre na PS3. Ps3 je tvornicki unlockan za regije pa rade igre bez problema.
|
Je igre NTSC/PAL, to mi je jasno, ali dal US verzije rade kod nas kaj se online igranja tiće? Ili je baš čisto svejedno koju kupiš US ili EU
|
Rade.
|
Disk za PS3 Super Slim mora biti formatiran u FAT32 formatu, da bi ga mogli ugradit, tj da bi ga PS3 prepoznal?
|
Gaikai = Playstation Now
http://www.engadget.com/2014/01/07/p...-now-hands-on/ Fora. Čak i streaming na Sony Bravia TV bez PS, direkt. Closed beta ovaj mjesec. |
Citiraj:
|
Jel to tak kod sviju ili sam nekaj propustil uključit u postavkama?
PS3 mi je spojen prek HDMI kabla, i sad recimo TV zvuk mi je na 22 i to je dosta glasno, ali kad prešaltam na PS3 jedva se čuje, moram puknut barem na 26-28...hoću reći razina nije ista, jel to tak nomralno ili treba nekaj podesit? |
Ima li netko da bi bi uzeo Seasson pass za AC4 sa US store-a ?? Da podjelimo troškove ?
|
bannali su mi psn account (cfw) koja je procedura ima li povratka?probao sam sto sam pronasao na google mijenjati raznorazne c-id ali nista nisam uspio
|
Poz.Imam ps3 superslim modificiran E3ODE na sw 4.50 a sve novije igre su na 4.55 nemogu pokrenut.Sto moram napravit da mogu pokrenut i novije igre.Hvala unaprijed
|
Moraš update-at modifikaciju naravno, ali morat ćeš guglat jer nažalost nisam više u tome.
|
Pozdrav ljudi, molim pomoc.
Ja sam PS3 spojio na ruter i htio sam se spojiti na internet da igram online. Upisao sam e-mail i lozinku i sacekam, onda se na zaslonu pojavi ovo: "connect with sony network entertainment timed out". Sto da radim??? |
Da li ti je ip adresa i dns na automatskom?
Jesi pokrenio test |
Citiraj:
Da, DNS i IP adresa su na automatskom. Pokrenuo sam test i ovo sam dobio: Obtain ip adress - succeeded Internet connection - succeeded PNS - failed UPnP - nista Nat type - nista |
ljudi jedno pitanje,
uzeo sam sinu na more PS3. i naravno eto i prooblema. kod kuce mi je ps3 spojen na telku preko hdmi kabela, a ovdje na moru imamm neku staru telku pa sam ga pokusao spojitii i preko scart adaptera i pereko direktnno cinceva audio i video. medjutim nema slike. kao da neprestano daje sliku preko hdmi ja i ne kuzi da se mora prebaxitii na analognni signal? ne vjerujem da sam gaa pokvadio prilikom transporta. ima li kakav reset na tvornicke postavke ili nesto? |
mislim da drzis power puc 5 sec se resetiraju postavke
|
tako je drzi tipku za paljenje.
Ima li tko kakve informacije hoce li izaci uopce novi cfw rogero? |
da, uspjelo je. tnx.
|
Imam pitanje ljudi, imam PS 3 fat i ne cita mi vise niti 1 dvd, ja ga otvorio i probao vidjeti jel zeli uopce vrtiti medij i on ga uvuce ( dvd ) ali vidim da uopce ne sjeda kako treba, koliko god sam probao nesto porihtati srediti nisam uspjeo nikako, pa sada me interesira, jel dovoljno nabaviti bilo koji drugi ispravan blue ray pogon i samo mbo zamijeniti posto cita dvd key konzola? Ty
|
Možeš zamjeniti blue ray pogon sa drugim istim kakav imaš na svojoj konzoli,ali sa svog blue ray-a trebaš skinuti elektroniku i staviti na pogon koji ugrađuješ.
|
Yep, to me interesiralo, puno hvala!
|
Sorry za double post ali ovo radim samo da clanovi vide da tema ima novu poruku. Nemogu nigdje naci zamjenski bluray pogon za svoju cechh04 konzolu, njuskalo zjapi prazan a gdje drugdje traziti neznam, pa ako ima medu vama majstora servisera ili netko tko se time bavio tko moze preporuciti gdje bi mogao nabaviti ili ako netko ima mrtvih konzola pa da ima prodati djelove molio bih Vas da se netko javi, hvala!
|
Znaci dosao sam u posjed jednog debeljka od 40 GB. Na njemu je 3.60 official fw, i koliko sam skuzio iz prethodnih postova na jednostavan JB iz kucne radinosti mogu zaboraviti. Sad pitanje, je li pametno updateat na official 4.60 u slucaju da ga u buducnosti odlucim dati nekome da mi ga sredi flasherom? Koliko sam skuzio i ovi noviji idu firmwarei idu dole na 3.55 bez problema tom metodom.
|
3.60 ili 4.60 za downgrade je svejedno. Cak je 4.60 bolji. Pitanje je koji debeljko je u pitanju jer do cechG verzije ploce imaju 2 nand chipa i downgrade je kompliciraniji i skuplji a od cechH nadalje imaju NOR samo jedan chip i downgrade je laksi dosta i time pozeljniji za kupnju
|
A i uspjeli su sad instalirat homebrew na OFW tak da mozda neces ni morat downgradat u buducnosti.
|
Homebrew da ako te to zanima. Pitanje je hoce li se moci srediti emulacija bez downgradea. Za homebrew su tvrdili i kad je izasla verzija 3.72 pa nista.
|
Citiraj:
|
Imam šansu uzet novu PS3 pod račun a s plejkom nemam kontakta prek desetljeća :) i imam par pitanja:
pošto će se svakako ić na mogućnost odigravanja backup igara.... dal ima verzija koje se nedaju "čipat"? (moddat,jaibrejkat,downgrejdat il kak se to danas zove) kolko izađe to "čipovanje"? Hvala :) |
sve se daju cipat :) 700-900kn ugradnja :(
osim ako dobis neku koja se moze downgradeat, to je cca 200kn ako slucajno dobijes neku sa 3.55 fw ili nizim, sto neces, onda sve sam mozes |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |