![]() |
je, ali cijena je ipak previsoka, od quad, cini mi se da je Q9300 best buy
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
već imam osjećaj kako su e8500 nepotrebno proizveli,jer košta 500 kuna više od e8400 za 116 mhz više.
|
Lijepo su ti gore napisali ROMO i elvis again napisali da nije do brzine, već do množitelja.
Ista stvar je i sa E6750 (x8) i E6850 (x9). |
Sad su me doveli u nedoumicu dali kupit Intel® Core™2 Duo E8400 za 1309 kn ili Intel® Core™2 Quad Q9450 za 2.249 kn ipak je to razlika od 940 kn, dali se isplati kupit taj Quad,uz napomenu da se ne namjerava mjenjat procesor 4-5 godina ?
|
Ak bas hoces quad uzmi Q9300, znamo svi da ti nije potreban ali ak bas hoces, za 1900kn i sacekaj da se procevi pojave i u drugim trgovinama pa ce bit i nesto jeftiniji.
|
Citiraj:
Za prijelazno razdoblje uzeo sam novog celerona 420 dok ne dođu novi Penryni,naravno on će se poslije nać na tržnici :D |
osjetit ce ti se razlika u benchmarkima, renderiranju (obrada slika itd...) te komprimiranju datoteka a sve ostalo nema sanse da primjetis.
|
ja sam prije ovog šta sad imam (Q6600) imao E6750, i mogu samo reć: nikad više ništa manje od quada :D
|
Procevi jos nisu dosli u Autronic.Tek za nekih 10 dana..A cak je i nestasica "starih" E6xxx
|
Citiraj:
...u tom slucaju DA |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja npr. kad encodiram neki video, onda pogledam onaj preformance tab u task manageru, i sve 4 jezgre rade... |
pa to sam i htjeo rec...da nebi bilo da kupi quad, i onda ne radi poslove koje se inace rade sa quad core procesorima, znaci da ne iskoristi 100% njegove mogunosti...
|
Citiraj:
Upravo tako. Boli me kita, hocu najbrze u svemiru :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad mi procjenite dali mi treba Q9450 !!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace ovi novi procesori su i vise nego dostojna zamjena za E6 seriju. |
kao što reko novi quad 9300 ispod 2soma,nice
|
Citiraj:
Bio si u pravu, a ja stavio :lol2:. |
Ja čekam Q9450 da padne na 1800-2000kn, jer ću pop*zdit, oprostite na izrazu, simulator me ubija u pojam, za 1s simulacije treba mu 30-60s, ***oga pa nemam cijeli dan.
|
pa i je i nije:D
draže bi mi bilo da je još jeftiniji,hehee a niš sljedi nam sam čekat da vidimo cijene u ostalim dućanima,mada nebi trebale bit neke zamjetnije razlike |
Citiraj:
iskreno receno, bolja kupnja bi ti bila dual core, dosta brz (E8400) jel se bavis OC, i raznim benchevima? PS: dobar ti je motor. :chears: 600cmm? :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
|
pretpostavljam da ak se stvalja na ploču naravno p35,da bios ne treba fleshat?
neg samo stavi i vozi |
Mislim da je tak. Tj. mislim da sve P35 ploce imaju podrsku za 45nm
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:49. |