![]() |
|
|
|
Koji klinac YT radi sa prevelikim thumbnails -ima ?!
Nisam dirao postavke browsera , nit zumirao ništa u njemu , niti dirao scaling na windowsima Nisam ćorav a bome vidim da se većina žali na te promjene ... Dal su i vama ovako od danas veliki thumbnails-i te kako i dal je uopće to moguće vratit kako je bilo ? ... neki spominju odlogiranje, drugi pak brisanje browser cache (a). Kako je bilo prije i kako je sada ... https://www.tubefilter.com/wp-conten...comparison.gif |
mene iritira što je dosta jutubera sad dodalo da im ''joinaš'', uz subsribe još za 25kn dobiješ nešto poput:
Extra Videos! Extra clips, unboxings and tech that isn't seen on the main channel! znači uz plaćanje yt premiuma još bi i to trebalo, mislim nemoraš naravno al već pomalo pretjeruje, 25kn je više nego što čitav apple+ košta |
Unaprijeđeni samostrel :eek: :respekt:
Citiraj:
|
:D |
|
|
|
Bulić i Gobac protiv Korona virusa! :D
|
:roller: |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=cea2fi3eyC0&t=492s
Napravio sam svoj kanal, ako nekog interesiraju motori, tocnije gledanje voznje motora pretplatite se bit ce videa hehe |
:D |
I'm just going to leave this here :D
|
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Slažem se. Bolje ti je makni snimku sa YT, naći će te ka onog malog u Splitu, uzet motor, vozačku (šta bi bilo sasvim ok gledajući te), zatvora misec-dva i puno prazniji djep.
|
najjakije :D
|
Superman ima novi komp - treba mu za Witchera.:):D
|
Da, svima je fora kak si je sam složil PC i kak je to uspio, a u stvari trebao je čekati novu seriju proceva i grafa koji su iza ugla :D
|
Istina, ali CPU + GPU kombinaciju može bez ikakvih problema zamijeniti s novim - čim izađu, ako bude htel, a ovak se u međuvremenu igra bez brige.:)
Fora je da obzirom na mogućnosti nije išel u neke ekstreme s komponentama, jer lako je mogel kupiti kaj god ga volja i nek neko drugi slaže, a on se slika po Internetima. |
|
interesantno
|
|
:amen: |
najradije bi ti reportal post jer je cisto trolerski.
Pa kog briga ko kaj hoce koristiti? Nekom paše win, nekom linux, nekom mac. Svaki ima svoje prednosti (compatibility, customization, simplicity) i mane :) |
|
Nisan zna da ovaj lik ima svoj kanal, otkria ga ovaj tjedan. Ovo je autor legendarnog "Znači, kurčina" videa:D
od 1:10 komentar ispod videa:D: Citiraj:
Odčepi - začepi:roller: |
|
|
Slavonci znaju o čemu se ovdje priča
|
|
rofl
Sva istina je strpana u tih 6 prozorcica 😁🥰 |
Recommending nakon 7god :chears:
|
:):D:chears: