![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
M320 3k killeva :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
taman napravim 10000 bodova i onda si disconected sa origina :D
kretenarija malo veča |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
@PointDexter
Aha:D Jednom sam uletio na 4k, a vidio sam da ima server i sa 15k ticketa.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovo jeste nevezano za bf3, ali je ubiti ovakvo stanje stvari u fpsovima
:D :D :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Made my day :D |
Pogle ovih sto vjeruju i u Djeda Bozicnjaka.Boze, svakoga ima u ovom threadu. Kako bi bilo da jos jednom procitate Triumphov zadnji post?
|
A ti i kolega si pronađite smisao za zayebanciju ili barem dvaput, po potrebi i više puta pročitajte post (ove) prije nego ljudima krenete spuštat.
Ne treba vam se valjda baš svaki smajli nacrtat? |
Easy now.
Gledam neke clip-ove sto sam posnimao Frapsom i upravo na jednom vidim kako sam pao i umro uz poruku: 'Bad luck' a na kill feedu pise da sam se ubio repair toolom. |
Citiraj:
Fora stvar, thanks. |
hvala kurcu zavrsio jednu TDM partiju sa kills > deaths ratiom :D
inace svaka cast umjetniku sta je stavio da me u pol dana svjetiljke zasljepljuju. i di se tocno vidi team work u ovoj igri, receno mi je da je u BFu sve u team worku a ne solo spray ko u codu? nisam ga jos primjetio, osim sto mi je u conquestu par puta dosao lik sa vozilom i stao pored mene da udjem(sto sam ispao pro, pucao po svojima, izasao kad ne treba i tako :D ) i pretesko mi je upravljati letjelicama. inace sam profesionalno letio u san andreasu, namjestio iste kontrole ali sranje je sto se u BFu helic ne izravna kad pustis gumb vec ostaje nakosen pa ispravljaj brate |
Citiraj:
Sad znam od kud im toliki k/d ratio i takve brojke. Ako se zajebeš samo odeš na dve partije tamo i popravio si si cijelu statistiku. Takve pizdarije za mene :banned: Svrha toga mi je ko iz čevapa rasčlanjivanje svinjetine i junetine :amen: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim ove mape tipa: Fly Heli Jet Train Noobs... itd u naslovima, jel to samo da bi privukli ove sto neznaju igrati pa punili k/d ratio i bodove na njima ili je to stvarno tako?
|
Citiraj:
Ona svjetiljka je odavno "raspravljena" stoga navikni se :D jer ovo je jos dobro kako je prije bilo. Sto se tice helija...ista prica navikni se. Nije tesko i bas je gust vozit nakon sta se uhodas. Cak i havoca (bar meni) iako je apache dosta laksi i precizniji za upravljanje, tako da se prvo probaj na njemu izvjezbat. Usput ajde na neki prazan server di mozes vjezbat voznju dok se ne naviknes...ne da bezveze unistavas okolo helije i jetove :). |
Bas neki dan napisem u chat liku u chopperu "come pick me up" i kad ono evo njega isti tren prema meni, respect
|
Mogao si to jednostavno i reć u TS-u, a ne glumatat na chatu, došao bih svejedno :kafa: :D
|
A sramezljiv sam, sta ces :sweating:
|
http://battlelog.battlefield.com/bf3.../389130101/pc/
isao gledat koji je world best za accuracy. Meni smrdi na cheatera :) ne znam, ali mi se nekako cini da je jako puno world #1 chiteri...steta |
Ma ne, ne nije cheater...za 10tak min što je igrao sa M4A1 ima 500% accuracy!! taj je jednim metkom ubijao petoricu .. a za ostalo oruzje da ni ne govorim.
|
:care: |
Tko je ono spominjao nekakvog lika pod imenom 'IIIIIIIIII'?
http://battlelog.battlefield.com/bf3...89604180297/1/ :fiju: |
ima li ko da igra veceras ,ako ima koji su van nickovi da se pridruzin,moj je stazimania
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma samo jedna od tema gdje je cheater stavio yt video pod nazivom: 'Just better playing' U videu se spawna i koristi mass kill cheat, te ubija sve sa ammo box-om. Uglavnom, na Battlelog forumu su cheateri aktivniji nego 'normalni' korisnici, te malo-malo 'izbije' novi thread u kojem postave svoj yt video kako pomoću cheateva ubijaju ostale igrače. Zapravo trollaju forum, trollaju korisnike, izazivaju DICE, ismijavaju im se. Stavio sam link na specifičan thread jer je netko tu sa foruma pričao da ga je ownao neki cheater pod imenom 'IIIIIIIIII', pa je bila nekakva rasprava da li je cheater ili ne. Još nešto, u vezi korisnika 'FlyingDuck' (znate, 91. godina, Afganistan?); lik je iz Francuske i star je 25 godina. Danas sam ga pozvao na TeamSpeak da mi objasni zašto koristi cheat. Rekao je da je prokleto bijesan jer DICE nije isporučio igru kakvu su obećavali, da su ga stalno na serverima ownali cheateri, da DICE ni PunkBuster ništa ne poduzimaju, te da je onda pop*zdio i odlučio kupiti cheat. Kaže da ga koristi otprilike oko 600 sati, te da ga niti jednom nisu niti probali banati, a ni resetirati statse. Kaže da je DICE očajna kompanija, da je PunkBuster sranje, te da je igra obično smeće. Uglavnom, ne podržavam takve akcije...ali lik je djelomično u pravu, te se čini sasvim OK. Zamolio sam ga da ostane još koju minutu na TS-u, da ne koristi cheat kako bi odigrali jednu normalnu rundu...tako je i bilo.Pokazao sam mu da se ova frustriajuća igra može igrati i bez cheateva ako imaš s kim igrati (TS, Ventrilo, Skype, svejedno). Uglavnom, kada bi svi tako poludili jer je igra frustrirajuća, jer je prepuna cheatera...te otišli kupiti cheat, do kuda bi nas to dovelo? |
Citiraj:
EDIT: Mansky me preteko. |
Citiraj:
|
Sada sam krenuo igrat sniper klasu. Došao sam do m98, strašna puška.. :) igra je takva kakva je.. da nema cheatera, da je bolji balans teamova i da je bolji teamplay, bilo bi genijalno..
|
Ne znam, ako je nekima tako jako frustrirajuce da ga ownaju cheateri i ide mu na zivce igra, zasto ne proba, dunno, sklekove?
btw, imam jedno pitanje, ne mogu igrat coop s nikim, probao sam s fredovima, probao s random ekipom, probao ukljucit/iskljucit upnp, imam rusku verziju, any suggestions? |
Citiraj:
Isto tako gomila igrača optužuje ljude koji, zamisli, odlicno igraju da su cheateri i reportaju hrpe njih na forumima što samo otezava proces pronalaska i eliminacije pravih cheatera. Al dobro, wcyd. Citiraj:
Evo sta mi se sad dogodilo nakon sto sam kliknuo na Join game preko jednog od frendova: lol...(na win 7 sam naravno) http://i44.tinypic.com/33vc5tx.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |