![]() |
Hill Climb Racing, Subway Surf, Temple Run 2..
|
Citiraj:
|
29.5 bijeli Nexus 4 u prodaji, code name:'Panda' :D
http://www.gsmarena.com/lg_officiall...-news-6106.php |
Citiraj:
Ne znam zasto nisu stavili da je cijeli bijel. |
Ovaj je za zene :D
|
Ma nije ni za žene. Evo moja ne želi, kaže trebali su i naprijed bijelo stavit. c c c :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve 5, ak si ti zadovoljan:) Ja samo nakon Nexus S koji ima katastrofa ekran, i kad sam vidio Sammy sa AMOLED ekranom:eek: Uglavnom vjerojatno mi je idući mob Nexus 4, on ima IPS pa nebi isto trebao biti loš...
|
Pozdrav ekipa!
Krepa mi je mob i u potrazi sam za novim. Odlucia san se za jeftiniju varijantu za prvu ruku (oko 1000 kn) i mislim da mi je odluka negdje izmedu huawei g300 i y300. Ako san dobro iscitao specifikacije na gsmareni, jedina razlika je sta je y300 JB a g300 ICS. Vasa preporuka? Mozda nesto trece? Btw. di se mogu nabavit ova 2 mobitela. Vidim da je u bonbonu g300 rasprodan, a y300 ne nalazim nigdje. Hvala na pomoci:chears: |
Y300 ti je na pretplati u T-Mobileu, G300 je bio u bonbonu. Y300 ti za razliku od G300 ima dvojezgreni procesor i jači grafički čip tako da je malo jači telefon. Pitanje je kolika je cijena slobodnog uređaja jer to nigdje ne piše na T-Mo stranicama. Nov u ponudi, možda ga izbace i u bonbonu.
Do soma kuna novo mislim da ne ide bolje... |
Citiraj:
meni je stalno na auto brajtnes i power saving on jerbo je ekran jednostavno prebright za korištenje u tamnijoj prostoriji, ali zato kad zgasim power na suncu ono direktnom nema škiljenja i zaklanjanja ekrana. |
Huawei Ascend P6 koji je po karakteristikama sličan S3, će u prodaju po 250 EUR
http://www.unwiredview.com/2013/05/2...0-or-250-euro/ |
250€ za ovakav mobitel!? Kinezi će hebat mayku svima:D
|
Glavno pitanje. MicroSD + koliko memorije.
|
Citiraj:
|
Mislim da će kinezi svjesno rušit cijene, automatski i drugima. Nek je još IPS gore i ima da ljeti ko ljabud:)
|
Mozda ce i imat takvu cijenu i u europi jer je Huawei otvorio vlastiti webshop za europu.
Edit Krivo, nije huawei vec je oppo. I ti kinezi, svi isti :D |
Samo kaj će kod nas koštati 2500-3000 kod operatera bajnih
|
Ako i dodje kod operatera.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@brko Huawei ipak nije no-name čajniz. Već se dugo prodaje u EU i bilo bi glupo da ovoga ne dovede ovamo. |
Citiraj:
|
Da, samo treba biti u mogućnosti proizvesti dovoljnu količinu modela. Sa business strane im je uvijek veći prioritet saturirati kako spada home market prije nego odu dalje, a s obzirom na veličinu home marketa, nije to malo.
|
Meni se ovaj ZoPo čini najisplativiji, a kad uđemo u EU, moći ćemo ih kupovati bez straha od PDV-a i zaglavljivanja na carini jer dolaze iz Italije. Čak mislim da i Jiayu ima u Španjolskoj svoje skladište. Zalihe imaju i više nego dovoljne, a koliko vidim i čujem, prodaja je u stalnom porastu.
ZoPo Ovaj ZP810 sam vidio, mobitel je prva liga. Čak ga daju prerootanog, očišćenog od čajniz crapwarea i ima uputa na njihovom sajtu kako flešat i reflešat FW. Zbilja user-friendly. |
Cini se odlicnim taj zopo. Trebalo bi vidjet kakav je u praksi nakon duzeg koristenja.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni će ovaj Huawei definitivno doći pod šapu, to moram isprobati. Em je predivan, em je jeftin.
|
Možda nikad ni ne dođe iako se nadam da hoće. Ima kod Huaweia i nekih čudnih nelogičnosti. Npr. Ascend G615 - quad core, 4.5" ekran,... za manje od 300 EUR je odlična cijena (ovdje bi se prodavao k'o vruće kifle), ali ga nisam vidio nigdje drugdje. I još nije izašao update na 4.1/4.2 tako da vjerojatno ni neće.
|
G615 je samo za talijansko i njemačko tržište...zašto, nitko nezna
|
Citiraj:
|
Nažalost, ništa od povoljne cijene za Ascend P6.
http://gsminsider.com/2013/05/29/hua...-of-ascend-p6/ |
Šteta, s prvom navedenom cijenom bi se prodavao, ovako i ne bude baš...
|
Konačno: Moto X smartphone is real and will be launched by October
I još da bude "broadly distributed" uz njihove >3000 mAh baterije... Interview |
LG tvrdi da će oni raditi i N5
http://www.unwiredview.com/2013/05/3...us-4s-to-date/ |
a prije 2 dana su iz LGa rekli da ne rade na novom nexusu, ali da bi prihvatili da im se ponudi
''Manufacturer says it's not currently working on Nexus 5, but wouldn't turn down the opportunity'' androidcentral.com |
čekaj jel ima rockchip serije 3 na smartphonima?
Šteta ako ih nema jer je prava mala zvijer...da ga uguraju u neki mobitel mislim da bi bio poletan :) |
Ne još, ali se pojavio ma Android media playerima (Rikomagic MK802IV ima Rockchip RK3188 čipset). Rockchip nije baš popularan na mobitelima. Valjda im je Mediatek jeftinji jer ga ima većina tih kineskih jeftinjava.
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |