![]() |
Penny Dreadful
Nekaj slično ko Dracula Uglavnom oboje dobre, samo kaj je druga kratka sa 10 epizoda tj kraj prve sezone.. From Dusk Till Dawn Prve tri serije presporo, kasnije počinje akcija u nadolazećim epizodama.. Sleepy Hollow Dobra serija, obezglavljeni "čovjek" na konju s crvenim očima:D Believe Jako dobra serija |
Pogledao prvu epizodu friške serije o gusarima, Crossbones. Ok je, nije ništa specijalno i wow. Za sada mi to izgleda bolje nego Black Sails.
|
Arrow...o moj bože serija je toliko glupa i retardirana da je ne mogu prestati gledati. :D
|
koji kraj supernatural-a,jedva čekam sljedeću sezonu :goood:
|
Nisam gledao pola zadnje sezone, čuvam se. :-) Ali bilo bi vrijeme da završe supernatural
|
Winchestere bi moga gledat još 10 sezona, zakon su.
U zadnje 2 sezone je bilo epic momenata sa LARP zajebancijom i Feliciom Day :D |
GOT
:care: |
treba se drzati one stare da nije kraj dok sudac ne oznaci kraj :D
|
Iako sam znao što će se desiti iz knjige, ipak mi je na neki naćin žao :D
Damn you George! :D |
isplati li se počet hannibal gledat?
btw, netko odgleda osmu epizodu GoT-a? |
Citiraj:
|
GoT odličan kao i uvijek ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a razmišljam si uzet knjigu, ali nevirujen da ću imat volje pročitat sve haha
|
Ja sam skinuo knjige u PDFu, stavio na smartfon i polagano čitam kad nađem vremena.
Trenutno na 4. knjizi (A Feast for Crows) |
Citiraj:
|
Vezano za zadnju epizodu GoT-a, malo me posjetilo na ovo :D
|
Citiraj:
ovaj doktor, hanibal, on je odma da willu za dorucak da pojede pluća od one šta je nabijena bila na jelena, ili san ja tu nešto krivo razumia? hahah |
nisi valjda ocekival od serije pod imenom hannibal da za dorucak servira kajganu od nojevih jaja? stavi to u spoiler :D
|
Citiraj:
|
Fargo,pogledah 1.,moj naklon,to se traži,idemo dalje :D
|
pogledao sam spartacusa prvu sezonu. Prve dvije epizode sam si mislio.. jako loše.
Međutim svakom epizodom sve bolje i bolje. Svidjelo mi se kako nema čekanja iduće epizode da se stvari riješe, sve se izdešava u toj istoj epizodi. Preporuka tko nije gledao, a da mu ne smeta krv, seks, nasilje. I say, bring it on! :D Zabava na nivou. Mi može netko objasniti koji redoslijedom je najbolje pogledati? Na imdbu se gubim, npr. upisem u trazilicu blood and sand i kliknem, a baci me na - spartacus - war of the damned. Zatim taj war of the damned ima 3 sezone(2010-2013), a postoji i drugi spartacus sa nazivom gods of the arena(2011). Koliko vidim sveukupno je 4 sezone? Čudno. Ako gledam godine, onda ide 2010 pa sve do 2014, s time da gods of war uskace po toj logici kao druga sezona u 2011. |
onako kako je snimljeno, nikako drugacije IMO.
tj: 1. Spartacus: War of the Damned season 1 2. Spartacus: Gods of the Arena only season :) 3. Spartacus: War of the Damned season 2 4. Spartacus: War of the Damned season 3 a ako nisi odgledao prvu sezonu do kraja, samo se sjeti baciti komentarcic na posljednju epizodu prve sezone ;). ja kad sam ju odgledao je bio jezik do poda.......... odlicna serija. kako ide postaje sve bolja, tocno to ;). |
Hvala Burki! :) Tako sam i ja pretpostavio, ali radije da provjerim. Prva sezona se još zove "Blood and Sand" :D?
Pogledao sam do kraja prvu sezonu. |
Ako ima koji hard core fan Suitsa, oće iduća sezona koja uskoro kreće opet bit podijeljena u dva dijela?
Ako hoće ja je sigurno neću gledat dok ne izađu sve epizode:D |
Citiraj:
|
U 56. godini umro je Rik Mayall - RIP
http://www.index.hr/black/clanak/drz...na/752380.aspx |
|
Rip... Koji lik je to bio :(
|
Halt and Catch Fire
Smješteno u 80-te, vizionari, inženjeri i ta šema, zanimljiva serija. Dvije epizode vani, prati se i dalje Gang related - trash od akcija policajaca Power 2014 - prva epizoda vani, ne zvuči da bi mogla biti nešto special, bumo vidjeli |
na drugoj sezoni suitsa :))
|
Citiraj:
Odlična serija, prošle jeseni sam odgledao dvije sezone u komadu pa onda nakon toga treću, prvu polovicu u komadu a onda drugi dio na kapaljku :D Ja ću ipak gledati epizodu po epizodu. Ide i ići će dosta toga kaj pratim, Under the Dome, Covert Affairs, Major Crimes (već krenuo), 24, a imam i zaostatke s The Americans i Bates Motel, a bome i još sezonu i pol Breaking Bada :D A valjda bu se i nekaj od novog primilo :D |
Poceli Suitsi ;)
|
Ne znan kako vama, ali meni ova zadnja sezona Sherlocka nikako nije sjela, slučaji koji to u biti nisu, razvlačenje u beskonačnost, dosada, vjenčanje?! Žena psihopat i CIA ubojica?! Mah... ostao sam poprilično razočaran, prve dvije sezone su mi bile daleko kvalitetnije.
|
Takodjer Presidente. Treca sezona je puno slabija od prve dvoje, ali bas puno. Vidjet cemo dalje, ali ako nastave ovako onda je to drastican pad u kvaliteti.
|
Evo još jedan kojem Sherlock nije sjeo. Nadam se da neće nastaviti tim putem...
|
Pogledala sam prve tri sezone Homelanda. Ne znam, meh. Na trenutke mi je ful zanimljiva i napeta radnja, na momente preskačem od dosade. Zlatna sredina, nit smrdi nit miriši. :D
Dajte nekaj zanimljivog kaj da gledam, žanr nebitan. Zadnje sam pogledala Homeland, True Detective i House of Cards. Suits mi je netko rekao da je dobra serija... American Horror Story sam počela gledat, al su mi postali dosadni pa sam od njih odustala. |
The Wire i Jericho npr. Justified isto tako.........
|
nekako dosao do six feet undera, dao mu sansu i evo zavrsavam prvu sezonu, vrlo dobro :)preporuka za sve koji vole zanimljive likove, dobru dozu crnog humora i laganu fabulu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:56. |