![]() |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzeo mi brat u Njemačkoj pa mi ispalo točno 98€. Hvala :) |
Ekipa, bio bih zahvalan ako naletite negdje na externi hard disk 4TB ili većeg kapaciteta na nekom solidnom popustu sad za BF. Thnx!
|
Ako ce netko narucivat nesto od Amazon proizvoda preko mailboxde kupio bio ovaj Echo Show koji je na akciji, pa se javite ako se mogu skrpat, hvala!
|
Nema ti tu krpanja bas osim ako neko nema ono da mu skuplja u jednu posiljku. Meni su cak firestick i firestick 4k poslali odvojeno pa sam 2x platio mailbox
|
Pa sta nisi spojio narudžbe
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Jedna narudzba je bila, poslali su mi 2 odvojena paketa...
|
Ako bude kakva akcija kvalitetnijih bežičnih slušalica sa mikrofonom (tipa Logitech Pro X Wireless headset) bio bih zahvalan na dojavi.:chears:
|
Citiraj:
Pa to kosta 15 eura godisnje, jeftinija je jos jedna postarina? Ili se nekako može samo za jednu narudžbu spojit? Kad sam ja uzimao nisam vidio tu opciju ali ima od toga prije corone (BC)
|
Citiraj:
https://www.hagglezon.com/en/s/B07W5JKB8Z "Économisez 38,96 € au moment de passer la commande." Svukupno 133€, nekih 250kn popusta. Nije puno, ali tu je:) https://www.nabava.net/search.php?q=...peed&cod=&cdo= |
Citiraj:
Nema više jednokratne konsolidacije na mailbox.de , samo godišnja pretplata.
|
Stavio sam napomenu na ovaj iz Razer ultimate. Navodno ona verzija iz linksa (749kn) ima dock, dok im istovremeno verzija bez docka košta 900kn. A šta reći.
|
Sancta domenica - Black Friday koliko sam skužio skoro sve stvari su im na popustu ali mora se koristiti Visa ili Diners; npr. ovak nešto piše:
Citiraj:
|
Ako tko zna kakav dobar deal na wifi earbuds nek linka
Ima na amazon.de neka fejk akcija nekih huawei kao sa 99€ na 49€, dođe me isto kao tu bez "akcije" |
Kakve su ti wifi earbuds? Misliš na bluetooth?
|
|
Citiraj:
Imam ih, i odlične su… nose canceling funkcionira super |
|
Da, ali ovo čak nije ni najjeftinija cijena, bile su i 99€
Sry, nemam preporuku za jeftinije.. ima ih more, a ja sam si gledao samo sa noise-canceling opcijom |
Qcy na Aliexpressu su odlične
|
meni bi trebale wired inear sluske pa ako netko vidi dobar deal stavite link, hvala
|
Diners bude imao ovih dana neke popuste, pa možda i bude što zanimljivo
|
@Old.machine
Hvala ti na linku sa Amazona. Naručeno. |
Citiraj:
|
Sve zavisi kako pošalju, ako ide sa Aliexpress Standard Shippinga preko Mađarske onda ti stigne za 13-18 dana, ako pošalju preko Nizozemske onda je pušing i traje duže..
|
Ja sam ti iznimno zadovoljan sa Fiil T1 Lite.
U zadnje vrijeme sve sa Alija stiže unutar 2-3 tjedna, otkad su uveli PDV. |
E meni te nikako da stoje u uhu.
Stalno ispadaju |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59. |