![]() |
Jel to znači da je barca prvak? :D
Realovci su neš tihi... :D :D :D HAHA MADRID :D |
Sva cast mojima, borili se do kraja, srece nazalost nije bilo. Koncentrirat se na LP i razvalit Juve u srijedu.
|
Ma, sreća je kriva.
Zavjera, sjeverozapadni vjetar i još par razloga. :roller: Pogba će ih sam strgati. :) |
Cant wait, cujem da ce on i ostat u Madridu :)
|
Nitko se nece dotaknuti sudjenja? Opet maleni Real pokraden? :D
|
Citiraj:
Ajd da se ne mučiš tražeći ga, evo ti ga ;) LINK Vidi pod a) :D Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ma pogledaj i ti moj linkani post gore jer i ti ništa ne razumiješ... :D |
Molio bi da se ime ovog topika preimenuje u vrtić navijača Barcelone ;)
|
Sorry, već se zove "klub apologeta, idolopoklonika i advokata Geloja i Reala" ;)
Vaš prijedlog se iz tog razloga odbija :D |
Pa je moguće da Hala Madrid ove godine ništa neće osvojiti??! :)
|
Iako ne znacajna, 2 trofeja su vec osvojena ;)
|
Da, oni trofeji koje Realovci nisu brojali Barceloni 2009 i 2011 :D
Idem popit nešto, trbuh me boli do smijeha :D |
I mene isto, daj nabaci jos neku foru iz 5. osnovne da se jos smijem
|
Ukoliko barca izgubi od atletica i ne pobjedi doma u zadnjoj utakmici, real i dalje moze osvojiti prvenstvo! Ne treba se prdavati do samog kraja, bit ce jos 'cistih' penala :D :D
|
|
Citiraj:
S obzirom da ove sezone još nisu nijednom dvije tekme zaredom remizirali tj. izgubili pa remizirali ili obrnuto, teško da će se sad desit. Nije nemoguće, ali jebeno teško :) |
Citiraj:
@panda Ako je Leverkuzen u 3 zadnja kola prosuo 7 bodova, može i Barca 4 u zadnja 2 :D |
Citiraj:
Ozbiljno shvaćaš tog lika ozbiljno? |
Nego, manimo se pozera i pozerskih klubova...
Bilbao vodi 1:0 na poluvremenu protiv DLC. Utakmica bitna za samopouzdanje prije finala kupa seronje :) |
Neces valjda za svoj Bilbao u finalu navijat!?!?
|
Ne, navijat ću za Barcelonu protiv kluba čiji sam član...
Mirko, iznenađuješ me... nisam se tome nadao od tebe. |
Ne mogu vjerovat, pazi da slucajno ne krenes slavit Barcin gol ;)
|
Znam da te žulja ovo danas ali na krivo drvo laješ. ;)
|
Zavist ti izlazi na usi :D
Na pocetku se trofeji nisu brojali jer su bili mali i nebitni, glavni koji se broje su prvenstvo (prakticki izgubljeno), kup (izgubljen), lp (u srijedu izgubljena) a sad se prica o tim istim nebitnim trofejima :D Heripoter veli da je barca na jedvite jade dobila tekmu, a ovi su par puta do gola dosli i kad ga pitas da veli dal je gledao tekmu ne zeli odgovorit jer znamo da nije. A real i valencija danas super tekma, komedija kaj je sve fulao najveci klub na svijetu, ronaldo ocito popusta pod pritiskom, od bacanja na svaki dodir, ne moze proc 1 igraca 1na1, bjezi mu lopta, slobodnjaci su prednost za suprotni tim, penal je fulao, ubio ga pritisak. |
Citiraj:
Well said :amen: |
Ma mirkec je meni osobno najveci car u ovom topicu. Toliki fanbojizam se rijetko gdje moze vidjeti. Cak ga nisam sreo ni u prijasnjim pc vs mac ratovima, kao ni u konzolaskim, a bome ni u apple vs samsung vs rest of the world :D
Sto se tice kupa kralja, obje ekipe mi poprilicno drage. No navijat cu za Bilbao. Barca ionako ima vec ligu, a LP bi mogli takodjer ladno uzeti. Posebice ako ce igrati protiv reala u finalu :D |
Citiraj:
|
Ma Mileni ti si meni isto car pogotovo tvoja logika, tu se istices.
|
Tipično za igrače Reala.
Pepe: Referee made it hard for Real Madrid. The referee charged fouls against us that we did not understand. Andre Gomes committed lots of fouls but got away with them. It was an easy match to officiate but the referee complicated it unnecessarily. http://www.goal.com/en/news/12/spain...or-real-madrid |
Tko izgubi (prvenstvo) ima se pravo zalit :D
Btw. Slazem se sa pepeom, los sudac, trebao je iskljucit arbelou u prvom poluvremenu. |
Oh boy, here we go again... kad Barcin navijač krene o sucima onda znaš koliko je sati..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |